Mooie kamer in het nieuwe gedeelte. Zeer vriendelijk personeel Eten top! Ontbijt meer dan voldoende keus!! Heerlijk verblijf geweest.
Wij komen nog wel eens terug
Ontevreden over service.
Alles was perfect georganiseerd!
Was een hele leuke omgeving En uitvalbasis om naar plaatsjes te rijden Hotel oke voor 2 nachtjes erg basic Ontbijt ok Enigste nadeel was dat er geen nieuwe badhandoeken waren dat de kamer niet gedaan was vond ik geen ramp maar moet wel beter aangegeven worden zeker mocht je langer dan 2 nachten blijven Ook deed de automaat waar je drankjes kon kopen in het bijgebouw het niet
Fijn rustig park
Goed hotel. Uitstekende ontbijten. Fijn om keuze te hebben hoevaak je laat schoonmaken. Prima prijs/ kwaliteit verhouding
Plus- en minpunten. Wat opvalt is dat de sfeer vorige jaar beter is. Er werken ook wat minder enthousiaste mensen en dat merk ik iig. Beetje jammer maar het is wat het is. Vorige jaar gaf het wel veel vriendelijkheid en energie. Daardoor ging ik het ook aanraden. Nu was het eten ook weer goed, het ontbijt. Ik waardeer zeker wel de mensen die wel attent en vriendelijk waren. Het zwembad is fijn.
Top hotel en vriendelijke personeel.
Fijn hotel mooie locatie en mooie kamer. Vriendelijk personeel. Het hele eiland is prachtig.
Zeer vriendelijk personeel!!!! Zeer goed verzorgde kamers!!!! Drie gangen menu waar we recht op hadden was perfect. Gewoon van de menu kaart bestellen. Hele mooie omgeving voor fietstochten en dagje weg. Snel weer boeken. Complimenten!!!
Hotel met uitzicht op de Rijn en hotel zit direct aan de Rijn! Kamer prima, bedden prima. We hadden wel kamer met uitzicht op de Rijn wat fijn was. Ontbijt en diner ook goed, niet heel veel keus maar dat is maar net wat je er zelf van maakt. Wel heel lastig was dat de lift stuk was gedurende de dagen dat wij er waren en als je dan op de 3e of 4e verdieping zit was dat niet altijd even fijn. Parkeren ook lastig want maar heel weinig parkeerplaatsen bij het hotel. Als lift niet stuk was hadden ze zeker 3.5 ster gekregen.
Maar één overnachting gehad maar alles super geregeld en allemaal Nederlands sprekend personeel
Hotel is echt voor ouderen mensen. Het ontbijt is goed, maar met dienbladen door de ontbijtzaal lopen is echt niet van deze tijd. Avond eten is goed, erg warm allemaal en zeer uitgebreid, maar dan ook wel elke avond hetzelfde.
Mooie Locatie. Het afdak buiten is fantastisch. Lekker eten. Mooie omgeving. Heel leuk spontaan personeel.
We werden warm onthaald en kregen een duidelijke toelichting op wat wein de omgeving konden doen. Tickets voor boottocht werden voor ons besteld via e-mail. Aanlegsteiger voor de boot op nog geen 10 minuten loopafstand.
Aankomst was een ramp! Inschrijving duurde te lang.! Parkeren was niet te doen! Lift kapot!! Iedereen met de trap! Geen koeling op de kamer! Eten tamelijk goed. Hele dag wel lekkere koele dranken!
Aardig bebulpzaam mooie kamers
Mooie lounge bij binnenkomst. Vriendelijk personeel. De gangen met vloerbedekking roken muf. Schimmel in de badkamer. Airco die ook niet naar behoren werkte..jammer . Zeker omdat we er met 30 grd waren. Bed met beddengoed viel ook tegen. Plekken op mijn hoofdkussen. Al met al...ziet er wel leuk uit maar is zeker geen 4 sterren waard.
Hotel was sober ingericht, Mengkraan zat los op de wastafel en de ventilatie in de badkamer was niet geweldig
Probleemloos hotel , goede zorg voor eten en drinken. Bij vragen over omgeving krijg je de juiste informatie Wij zijn tevreden over de service
Super aardig, lekker ontbijt, heel schoon, dicht bij centrum, aanrader
Mooie kamers, vriendelijke mensen, goed ontbijt en diner. Kort gezegd top!
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Schoon hotel, en goed restaurant.
Moet u mayonaise bij de frietjes? 1,50 aftikken. Geen souce hollandaise wegens allergie, waar blijft daar de korting dan voor? En waarom flikkeren hotelgasten de deur zo knalhard dicht?
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer