Van alles te doen in het hotel en erg mooie ligging.
Eigenlijk geen woorden voor.Een super vriendelijk team mensen die je gevoel van thuis geef .Kamers zijn schoon Eten is super geregeld.Ga zo door
Kom hier zeker vaker terug.
Zeer goede service en met de klant meedenken Minpunt: te koud in huis dun dekbed Tv afstandsbediening zonder batterijen.
Een hotel gelegen aan de voet van de Lochemse berg. Met volop wandel en fietsmogelijkheden. Ontvangst hartelijk en persoonlijk. Wel bijzonder dat we gelijk het arrangement moesten afrekenen. De kamer wat gedateerd, maar heerlijke bedden. Uitgebreid ontbijt en complete diners. Wel vreemd om bij te moeten betalen voor frites of groente. We huurden badjassen zodat de gang naar sauna en zwembad gemakkelijk ging.
Heerlijk ontbijt en diner. Volop te doen in het hotel. Service prima
We hadden een ruime en heel prettige kamer. Super ontbijt en vriendelijk personeel.
Kamer schoon, goed bed Ontbijt oké maar de harde broodjes erg hard.
Mooi en gezellig ingericht hotel voor een paar dagen verblijf in Valkenburg om de kerstsfeer te proeven. Letter en figuurlijk.
Wij zijn hier voor de derde keer,en is altijd prima.
We - mijn zus en ik - hebben het heerlijk gehad. Mooie kamer, goede bedden, schoon. Gastvrij en vriendelijk personeel. We hadden een uitje met 1x diner. Was smakelijk, zag er leuk opgemaakt uit. Ontbijt was voldoende. Prachtige locatie, goed te zien/merken dacht eenklooster was. Hoog en lange gangen. Centrum Amersfoort goed en redelijk snel te bereiken. Een leuke ervaring bij het leerhotel
We hadden een budgetkamer maar erg ruim en mooie badkamer en schoon en ontbijt erg goed. We hebben s’avonds in de pub gezeten en leuke en goede bedeniening was erg gezellig.
Wij waren er voor twee overnachtingen. Fijne grote kamer met mooie complete badkamer. Heerlijk ontbijtje ruim voldoende en een goed diner. Ook de lunch met vrienden was prima. Omgeving ondanks de kou toch fantastisch. Mooie wandelroutes en de hond was meer dan welkom.
Mooie omgeving en mooi park. Er zijn wel een aantal min punten. Huisje is erg koud en tochtig, raar dat snachts automatisch de kachel uit gaat waardoor we eigenlijk slecht sliepen, de douche moeten ze aanpassen het is 1 natte bende. Geen afscherming niks en zo was alles nat, ook vind ik het erg donker op het park ,ik durfde niet savonds alleen met de koud ye lopen want zag echt niks. Bij ons huisje zag je echt niks ik viel al bijna over het paaltje bij ons huisje, wel was ik blij met de plek achterin het park. Supper plek. We zijn heerlijk uit eten geweest het was een gezellige lokatie alleen helaas ben ik ziek geworden van het eten. Had zalm en her was echt lekker maar alles was er binnen een half uur er weer uit. Verder hebben we het gezellig gehad, ook met de 2 uur storing van stroom waar ze natuurlijk niks aan kunnen doen, was blij dat we net met bowlen klaar waren hiji wat ook gezellig was. Ik zou wel weer een x terug willen ondanks het mindere huisje Ojaa waarom een hondenuitlaatplek voorin het park. Niet recht handig
Fijn huisje, mooi park, lieve mensen bij de receptie
Alles top
Voordelig arrangement. Centrale locatie, prima kamer, heerlijk ontbijt maar helaas veel lawaai s’nachts door uitgaanspubliek. Dat was niet zo lekker slapen dus.
We werden super vriendelijk ontvangen en zijn tijdens verblijf zeer netjes en goed geholpen laat ik dat voorop stellen, ook het ontbijt was in orde en genoeg keuze. Kamer was muf en zeer harde matrassen, het 3 gangen menu was niet na verwachting. Het vlees was beide keren droog en de toetjes niet restaurant waardig..
Mooi park. Huizen aan het meertje liggen schitterend. Autobaan is een minpunt evenzo het te smalle bad o.a. in huisje 72
In de toemst zal ik zeker nov eens naar NH in Zandvoort gaan.
Hallo Eerlijk gezegd is het verblijf niet geweest wat we ervan verwacht hadden. De buitenkant ziet er hatstikke netjes uit de receptie is ook erg mooi. Over het personeel in het hele resort is werkelijk niets aan te merken super vriendelijk. We hadden in eerste instantie een kamer die niet schoon was dat werd prima opgelost we kregen gelijk een andere kamer. Wij zaten in een verouderde kamer tenminste daar gaan we vanuit gezien het interieur wat ook moeilijk schoon te houden is. Er was geen afstandbediening televisie deze werd ergens anders weg gehaald maar ook netjes opgelost. We hadden een arangement waar ook 1x eten bij zat we hadden er apart friet bij besteld. De friet kwam niet dus hier na gevraagd we hadden toen al bijna eten op toen werd het vlot gebracht. Bij het ontbijt was er veel op en werd dan net te laat bijgevuld terwijl het nog vroeg was. Op de parkeerplaats is geen verlichting hier maakten we melding van ze deden ons doen geloven dat dit net gebeurt is, maar nu lees ik elders dat het drie weken geleden ook al zo was. En het is een heerlijke omgeving maar we zagen niet eens onze auto staan. Wij maken geen gebruik van een rollator en zijn niet slecht te been, maar denkend aan die generatie is het werkelijk een wonder dat daar nog geen valpartijen zijn gebeurt. We hoorden dat ze gaan uitbreiden maar ik zou zeggen zorg eerst dat wat je hebt weer anno 2025 is en kijk dan verder. Ze hebben alles maar daar moet je wel zorgen dat alles heel en schoon is. We hebben ook gebruik gemaakt van de welness ook hier super vriendelijk personeel. Maar wat een achterstallige onderhoud de vlekken op de vloer echt niet normaal. Het uitzicht is prachtig vanuit de relaxruimte maar daar is alles mee gezegt. De stoelen zijn daar zo beschadigd dat er een soort matrashoesen omheen zitten voor de schuren en gaten.
Alkes naar verwachting.
Heerlijk ruim opgezet park. Ruim huisje. Rustige omgeving. Heide is prachtig. Zwembad klein, simpel, maar schoon en heerlijk qua temperatuur. We hebben genoten en komen graag terug. Huisje was niet super schoon. Waren heel veel spinnenwebben en dergelijke.
Geen lift aanwezig, dus hond 2 trappen optillen. Kamer en douche met toilet was schoon en netjes. Tv heeft weinig Nederlandse netten, wel bijna alle Duitse netten.
Netjes ,schoon., mooie kamers, prettig personeel was in een woord fantastisch.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer