Hotel: Zeer vriendelijk personeel, Zeer ruime en nette kamer. Heel lekker gegeten. Tiptop in orde dus. Omgeving: Adembenemende natuur. Prachtige wandeling.
Prima prijs kwaliteit
erg goed en uitmuntend als jullie ook een airco aanbieden en de tuinen waar ook huisdieren morgen verblijven afzetten. Nu moest ik mijn hond noodgedwongen vastleggen aan een lijn.
Niets op aan temerken
Net hotel Geen wifi en slecht internet gebied
Een kort verblijf gehad,meerdere parken gehad maar deze was een uiterste schone woning,schoon park en de vriendelijkheid van de receptie en tevens een mooi gebied om te fietsen en te wandelen. Een hele goede ervaring om op dit park weer eens terug te komen.
Nette schone kamer, iedere dag schoonmaak, goed ontbijt, heerlijk terras in een rustige wijk. Voor herhaling vatbaar
alleen jammer van het vele eten dat weggegooid word
Heerlijk verblijf; goede verzorging en lekker eten.
Goed kamers wat aan de kleine kant
Eenvoudig maar goed hotel op een prachtige locatie . Heerlijk ontbijt en direct in het centrum en aan de moezel.
Mooie ligging aan Rhein
Genoten. Fantastisch verzorgd en heel vriendelijk personeel.
Fijne kamer met goede bedden. Tijdens feestdagen is de kamer ook opgeruimd. Ook de handdoeken vernieuwd
Een goed verblijf gehad en naar ons zin
Prima n̈nnnnnnnnnnn
Fijn verblijf goed aan eten en drinken
Goed en leuk hotel. Uitmuntend goed eten, voor ons bijna te veel. Eigenaresse doet er alles aan om het naar het zin te maken. Het ontbreken van een lift is wel een gemis, maar is te overkomen. Ook een airco met temperaturen boven de 30 graden zou een genot zijn.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Prima verblijf
Het was de eerste maal in hotel eperland we waren zeer tevreden het eten was super ook het ontbijt
Voor ons de derde keer 4 dagen bij hotel Zuiderduin geweest. Wat was het weer een heerlijk verblijf. Met 3 keer diner erbij! Super heerlijk. Tot een volgende keer!
4 nachten Mennorode waren voldoende voor een prima verblijf in dit hotel. Bediening uitstekend en maaltijden prima. Zeer genoten van het verblijf. Kamer was goed. Zonde dat beide schemerlampen stuk waren. Verlichting werkte wel maar bediening was stuk. Plaats en gebruik van de stopcontacten waren onlogisch. Mogelijkheden genoeg voor een goed verblijf. Aanbevelenswaardig.
Goed verzorgd, geregeld
Munsterstraat 20