Prima all inclusive light formule. Zoals ze zich zelf omschrijven.
Mooi hotel met erg vriendelijk personeel op prachtige plek aan het strand
Vriendelijke ontvangst en zeer prettige bediening in het restaurant, waar veel aandacht voor je was. Een drankje hoefde je niet te gaan bestellen, laat staan erop wachten. Top! Contact in de bar was wat afstandelijk. Kamer was basic en oud. Voor ons geen probleem, als het maar schoon en netjes is. Minpunt: muffe geur, waarschijnlijk van oude vloerbedekking in de gangen?
Wij zijn eigenljk nooit kieskeurig over een huisje, en nu komen we toch al heel wat jaren op veel verschillende roompot parken en echt altijd perfect schoon en netjes. Alleen deze keer was het huisje toch niet helemaal schoon op verschillende plekken oa douche grond etc. En nogmaals wij hebben ons zoals gewoonlijk weer prima vermaakt maar ik moest dit toch wel even melden. MVG Edwin & Laura Prins
Prachtig
Super leuk weekend gehad met mijn 2 kindjes... hele leuke plaza, genoeg te doen en vooral voor hele kleintjes. We komen graag nog een keertje terug
Allen het park was niet sneeuwvrij en praktisch onbegaanbaar Ver vanaf de parkeergarage
Volgens verwachting
Prijskwaliteit verhouding prima.
de kamers waren heel goed. toegankelijkheid voor mensen die niet zo goed kunnen was beneden maats. rolstoel pad van de auto tot de ingang was te steil voor mensen met problemen met de luchtwegen. jammer dat de auto niet tot aan de ingang kan, (loste dat hele probleem op) avond maal was super lekker,(compliment aan de kok) bediening is ook heel goed. ontbijt was ok.
We wilden graag een zelfde kwaliteit kamer met een tweepersoonsbed ipv 2 losse bedden. Een tweepersoonsbed kon wel met na 1 nacht verhuizen. Maar dan was het een minder kwaliteit kamer. Dat vonden we jammer. We zijn in de kamer gebleven met 2 losse bedden, Ontbijt erg fijn, goed idee om aanvullende dingen te kunnen laten bestellen, waardoor er geen verspilling van voedsel is.
De welnes en de overnachting was super. De horeca moet echt beter lang wachten en geen lachje gezien. Je verbruik wordt op kluisnummer gezet. Zonder naar een naam te vragen. Zodat er van alles op de rekening stond wat wij niet hadden gehad.
We hebben genoten van 4 dagen in Villa Hazelaar te Schoorl. Een heel gezellig hotel, met prachtige kamers van alle gemakken voorzien. Het ontbijt was heel divers en erg lekker. De gastvrouw was zeer vriendelijk en attent.
Super fijn hotel, zowel diner als ontbijt is hartstikke lekker en ruime keuze van alles dus voor ieder wat wils! Kamer ook prima, netjes, schoon en het hotel over het algemeen is ook schoon. Personeel is vriendelijk en behulpzaam en de faciliteiten zoals sauna ook helemaal super! We gaan hier zeker vaker terugkomen!
Correcte ruime kamer ( ruime bedden ) met prima badkamer. Goed ontbijtbuffet. Lekkere 3 gangendiner. We komen graag terug !
Fijn hotel met een goed ontbijt en heel goed diner.
Alles voldeed aan onze verwachtingen. Hotel, diner en Welnes. Heerlijk vakantie gevoel gehad.
Goede ontvangst, helaas weinig mede pensiongasten door het weer. Ontbijt was super.
Altijd een snelle afwerking en welwillend om iets te wijzigen
Zeer vriendelijk en fijn personeel, lekker en goed eten, kamer wat aan de kleine kant en gedateerd, maar voor ons maakt dat niet uit. Douche met gordijn, dat is een nadeel (verdieping 2) Opebare ruimtes zeer sfeervol aangekleed, fijn om een vaste tafel in het restaurant te hebben. Erg leuk dat zanger/entertainer Roel Thomas er was 2 avonden. Beneden inde kelder en de toiletten waren erg koud, ook tijdens het bowlen en karaoke avond ( erg mooi karaoke systeem) De prijzen voor kerstarrangementen zijn wel omhoog gegaan, mogelijk heeft dit dan ook invloed op dat er minder mensen waren.
Super locatie Uitzicht op zee, centrum om de hoek. Heel gastvrij ontvangen. Wij hadden een kamer met balkon...uitzicht op zee. Prachtig was het. Het ontbijt was ook heel erg goed. Wij hebben genoten.
Alles goed geregeld en vriendelijk personeel
Prijs - kwaliteit uitstekend
Goed hotel met vriendelijk personeel en een lekkere keuken
Top Voor herhaling vatbaat
Munsterstraat 20