Heerlijk ruim opgezet park. Ruim huisje. Rustige omgeving. Heide is prachtig. Zwembad klein, simpel, maar schoon en heerlijk qua temperatuur. We hebben genoten en komen graag terug. Huisje was niet super schoon. Waren heel veel spinnenwebben en dergelijke.
Geen lift aanwezig, dus hond 2 trappen optillen. Kamer en douche met toilet was schoon en netjes. Tv heeft weinig Nederlandse netten, wel bijna alle Duitse netten.
Netjes ,schoon., mooie kamers, prettig personeel was in een woord fantastisch.
Uitstekend diner, zeer ruime kamer, heel lieve bediening.
Net hotel, schoon. Ruim voldoende ontbijt. Redelijk dicht bij Kerstmarkt. Gedateerd hotel, niet slecht.
Wij hebben ontzettend genoten.Wij zijn ook niet veeleisend en vinden het alleen al fijn om er even uit te zijn.
Gebouw is wat gedateerd. Kamers schoon. Restaurant/ontbijt prima. En heel vriendelijk personeel!
alleen een paar ongerijmdheden.
Hotel was opzich prima. Badkamer rook naar riool en het toilet had aanslag. Wel is het avond eten en het ontbijt heerlijk. Ook zijn ze erg klantvriendelijk.
De huisjes waren erg vies vol spinnen Ook zat de eindschoonmaak er niet bij waar ik wel voor betaald had De vaat was zo vet alles opnieuw moeten afwassen T park was leuk maar Overal werd gezongen witten Piet ook discriminerend
Snelle reacties en perfect verzorgt
Graag mijn 50 euro parkeergeld retour! Bij 5 gr C minus, meer dan anderhalf uur moeten wachten ivm het niet functioneren van de parkeer ticket! En dat voor drie dagen, iedere keer weer een eind lopen naar de receptie voor nieuwe parkeercard! In een woord waardeloos! Ook midden in de nacht bij terugkomst met de auto een groot probleem! Veel gasten hadden het zelfde probleem! WAARDELOOS!
Het hotelpersoneel is erg vriendelijk. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoekje aan Arnhem. Het ontbijtbuffet was zeer goed met voldoende keuze aan verse producten. Reserveer zeker je restaurantbezoekje bij Locals. Het volledige plaatje klopte.
Hotelkamer is schoon. Fijne bedden. Rustige omgeving Ontbijt is uitgebreid. Gezellige sfeer en aankleding. Vriendelijk personeel
Het is altijd een genot om daar te verblijven. Vriendelijk personeel. Het eten is er heerlijk. Mooie omgeving. Genoeg te ontdekken. Deze week ontdekten we een paddenstoel museum in het dorp. Uniek!
Nette onvangst bij de receptie, uitleg gekregen over hoe het werkt in het hotel. Prima kamer met goede badkamer, voorzien aan regendouche. Goede bedden. Uitstekend diner- en ontbijtbuffet. Hotel gelegen aan het strand, ruime parkeer gelegenheid en op loopafstand van het dorp.
Prima hotel, kamer was verouderd ook het sanitair. Personeel helemaal top, ontbijt en diner buffet erg lekker en uitgebreid. Kortom een prima keuze voor de 2e keer.
Wij hebben het enorm prettig en naar ons zin gehad in het weekend dat wij er mochten verblijven. Het personeel en eigenaar zijn zeer gastvrij en vriendelijk! Het eten is goed verzorgd en smaakvol. Echt een aanrader om te bezoeken,
Een net hotel zeer schoon en helemaal up to date. Ontbijt was ruim en voldoende en werd goed aangevuld. Prima uitvalsbasis voor haarlem en Bloemendaal
Een knus oud hotelletje met supervriendelijk personeel en goede bedden. Ook het ontbijt is prima en ruim voldoende. Parkeren in de parkeergarage op loopafstand is mogelijk via het hotel voor €7,50 per dag. De dag van uitchecken kregen we gratis. Waar vind je zulke service nog tegenwoordig?
Wat een fijn hotel Goed geslapen Fantastisch gedineerd en een goed ontbijt Personeel heel vriendelijk
Hotel was netjes en kamer schoon. We hadden kamer met jacuzzi . Helaas werkte de jacuzzie niet naar behoren en de douche op de kamer viel tegen. Verwacht voor een luxe kamer toch wel dat het werkt en wat luxere douche. Verder mooi hotel en ontbijt was prima. Locatie praktisch voor als je naar het centrum wil of wil shoppen.
Leuke ontvangst, fijne kamer, tapijt is misschien wel aan vervangen toe verder schoon, gegeten in het Lido restaurant wat erg goed was met prima attente bediening, uitgebreid ontbijtbuffet
Zeer vriendelijk personeel En een mooie ervaring
Heerlijk gezwommen en in de sauna geweest, kennis gemaakt met curling. Het eten was geweldig en 's avonds was het een feestje
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer