Het was een goed hotel!

Het was prijs-kwaliteit een goed hotel! In de ochtend een goed/simpel ontbijt. In de avond na het skiën een warme douche. Wij hebben genoten van het verblijf!

• Totaaloordeel over Smart Resorts Winterberg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Grote kamer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Betere kussens

Smaakt naar meer.

Dit vindt je verder nergens in Nederland Arcen top dorp.

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Je loopt zo het zwembad in.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Tweepersoons masters zou fijn zijn.

Gezellige locatie

Het is een bed and breakfast en geen hotel

• Totaaloordeel over Boutiquehotel Villa de Hazelaar
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellige verbouwde boerderij
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het is meer een bed and breakfast, zonder hotel faciliteiten.. Er is geen mogelijkheid om er te dineren of een drankje te nemen.Wel koffie en thee tot 21.30

Prima hotel

Lekker ruime, nette kamer van alle gemakken voorzien. Ontbijt is super uitgebreid. Ligging is perfect naast het Tiergarten. Je kunt makkelijk met het OV naar het centrum.

• Totaaloordeel over Leonardo Hotel Hannover
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging, ontbijt en kamers
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bij de receptie waren ze een beetje zakelijk. Ze kwamen zelf niet echt met tips over de omgeving als je er naar vroeg

Mooi hotel

Wij waren 7 nachten in het hotel. Alles ziet er modern en verzorgd uit. Mooie ruime kamer met balkon apparte wc en inloopdouche. Ontbijt en diner uitstekend verzorgd. Alles is wel in buffet vorm van goede kwaliteit, warm en wordt op tijd aangevuld. Goede WiFi! Parkeren op eigen terrein, mocht het aan de voorkant vol zijn aan de achterkant is ook een parkeerplaats. 2 laadpunten voor electrische auto's. Skibus stopt voor de deur. Uitstapjes naar Salzburg, Bad Ischl en Hallstadt zijn een optie. Wandelen vanuit het hotel mogenlijk (Winterwanderweg) Het restaurant is groot, heeft wel wat apparte hoekjes, er waren in onze periode veel gezinnen met kinderen ivm schoolvakantie, later met babys en peuters, dat geeft wel de nodige reuring.

• Totaaloordeel over COOEE Alpin Hotel Dachstein
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon en comfortabel

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Top

Sfeervol, gastvrij en gezelligheid

Fijn sfeervol hotel, midden in centrum, gastvrij

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant de Maasparel Arcen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Centrale ligging

voor de 4e keer: geweldig, gastvrij en prachtige omgeving

staat al in de header

• Totaaloordeel over Landgoedhotel Woodbrooke
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Super verblijf gehad

Een top hotel, prachtig gelegen aan een mooi natuurgebied. Top ontbijt, mooie ruime kamer, prachtige badkamer. Minpuntje de airco/ verwarming functionaliteit twijfelachtig, het werd niet makkelijk behaaglijk op de kamer. En de dekbedden zijn vrij smal. Maar desondanks een heerlijk verblijf gehad!

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie boven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie boven

Hotel uitmuntend

Alles klopt in dit hotel. Kwam er alleen achter dat jullie 'aanbieding' een stuk duurder was dan als ik het op een later stadium los had geboekt

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zicht over zee
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Erg koud!

We hadden een suite geboekt. Bij het arrangement zat een welkomsdrankje. Helaas konden wij deze niet krijgen, maar wel een late chec-out. Bij aankomst in de kamer was het erg koud. Thermostaat stond op 24 graden. Nog niet warm. Ook dekentje op het bed erg dun. Uiteindelijk ben ik ben een warme trui in slaap gevallen. Ook veel schimmel en bank was toe aan vervanging.

• Totaaloordeel over Best Western Zaan Inn
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Klantvriendelijkheid, bed lag lekker, ontbijt goed verzorgd, parkeren naast hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Isolatie hotelkamer, bank versleten, badkamer schimmel

Fantastisch genoten

Een keurig verzorgd hotel, zoals we gewend zijn bij Van der Valk. Gezellige decembersfeer met alle lichtjes etc. Gezien onze wens om zowel te shoppen als te relaxen, zaten we hier helemaal goed. Met de trein naast het hotel ben je zomaar in Utrecht en Amsterdam. In de ochtend genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. 's Avonds relaxen in de wellness van het hotel. Hoewel dat niet heel groot is, was er elke keer toch voldoende ruimte om hier gebruik van te maken. Ook heerlijk genoten in het restaurant. Ondanks de drukte werd er vlot bediend. Wij komen zeker terug!

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Breukelen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark sfeervol, vriendelijk personeel, keurig schoon en netjes, trein naast hotel naar Amsterdam en Utrecht
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Mooi hotel

Lekker gegeten, zowel in restaurant als in bistro, ontbijt was ook goed.

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Lekker zwembad, gezellige bistro
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Lawaai van geschuif stoelen in zowel restaurant, bistro als hotelkamer

Goede prijs/prestatie

• Totaaloordeel over Landhuishotel en Bistro Herikerberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Keurige kamers, heerlijk eten en vriendelijke bediening
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niets
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn hotel, gastvrij en plezierig personeel, prima verzorgd ontbijt en heerlijk restaurant

Fijn hotel, gastvrij en plezierig personeel. Prima ontbijt en heerlijk restaurant

• Totaaloordeel over Flonk Hotel Groningen Zuid, BW Signature Collectio
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi gelegen met uitzicht op de Hoornse Plas, fijn en goed verzorgd hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer kussen keuze, afdichting douchedeur onderaan

Gezellig hotel

Een prima hotel om lekker te genieten van de omgeving! Veel wandelroutes rondom. Hond was welkom en de all inclusive formule was prima. Eten niet al te uitgebreid, maar voor ieder wat wils. Vriendelijk personeel en leuke faciliteiten. Schoon en netjes

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede locatie, netjes.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark -
  • Reisgezelschap Met vrienden

Heel leuk hotel met mooie omgeving

We hebben het goed naar ons zin gehad, mooi hotel, goede service en schitterende omgeving

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Sfeervol, goede service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ga zo door
  • Reisgezelschap Met vrienden

Super ervaren gemotiveerde medewerkers zorgen voor een onvergetelijk verblijf !

Vraag en het wordt U gegeven !

• Totaaloordeel over Boetiek Hotel BonAparte
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Service en zorg van het personeel voor gasten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ramen isolatie

Wat een heerlijkheid!

Van de week bij Hotel Thermen Bussloo geweest. Dit was niet onze eerste keer. Ook nu was het weer ontzettend genieten. Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Het hotel en het saunacomplex stralen ontspanning en luxe uit. Beide zijn ook erg goed onderhouden en het is is er altijd mooi schoon. Wij hadden een 3 gangen verrassings diner in het restaurant van hotel. Het eten waar we van uitstekende kwaliteit. Het personeel uitermate vriendelijk en kundig. Wij komen hier weer zeker terug.

• Totaaloordeel over Hotel Thermen Bussloo
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel, schoon, luxe, goede staat van onderhoud
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Horeca aan de prijs

Prima prijs / kwaliteit

Prima hotel, gezellig restaurant-gedeelte. Goed verzorgd buffet. Vriendelijk personeel. De omgeving is niet veel te beleven, maar daar kan het hotel niks aan veranderen.

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima eten, genoeg keuze.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wanneer je 25 euro!! per nacht voor je hondje mag betalen, verwacht ik daar eigenlijk wel iets voor terug.. een hondenpakketje met poepzakjes of een handdoekje, Dit bedrag slaat echt nergens op.
  • Reisgezelschap Met partner

Zoals de vorige keren: perfect uitje op prachtige locatie

Locatie Huisjes Comfort Personeel = TOPPIE

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark Weerterbergen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Niet de grote luxe, maar zeer comfortabele huisjes.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer parkings
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi park met een mooi chalet.

Mooi huisje, met op het park goede faciliteiten. Restaurant sloot wel wat eerder dan aangegeven. Aardig personeel en we werden goed geholpen.

• Totaaloordeel over Landal Bospark Lunsbergen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi park met veel ruimte tussen de huisjes
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Restaurant is niet elke dag open

Mooi gebouw

Mooie kamer en personeel ook contactvol

• Totaaloordeel over SEPHS Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Omgeving mooi
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Opeens de prijs anders terwijl bij de boeking de prijs vaststaat. Dus dat klopt totaal niet …. Nooit eerder gehad …. Geeft een onprettig gevoel

Fantastisch hotel. Goed eten. Vriendelijke bediening

Heerlijke 3 dagen doorgebracht in dit hotel. Ruime kamer, goed bed en prima badkamer. Heel uitgebreid ontbijtbuffet met o.a. gebakken spek, zalm en verse jam. Bij diner lekker half liter tapbier. Vriendelijke bediening. Met de gratis gastkarte krijg je korting op OV en zwemparadijs. Alles zit in een mooi gerenoveerd pand wat een grandeur van weleer uitstraalt. Wij komen hier zeker nogmaals terug.

• Totaaloordeel over Hotel Bentheimer Hof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Boven verwachting
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Andere wc-bril
  • Reisgezelschap Met partner

Het is een heerlijk nieuw hotel met een mooue welness. De ontvangst en de bediening waren erg prettig. We kregen zelfs een gratis upgrade. Het diner was voortreffelijk en het ontbijt heerlijk. De ligging van het hotel op een duin is erg prachtig en je kunt vanuit het hotel zo een strandwandeling maken. Tata Steel.ligt op enige afstand van Wijk aan Zee, maar we hadden daar in het hotel en tijdens onze wandelingen volstrekt geen last van. We komen er zeker terug!

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Nieuw, ligging, kamer, bediening, diner en ontbijt, welness.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Één kussen was wat hard

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer