Nette, vrij ruime kamer, inrichting passend bij de omgeving. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. De kamers hebben ieder een toepasselijke naam. Er is airco aanwezig, zit is erg fijn en zeker nodig! Prachtige omgeving! Mooie uitvalsbasis voor bezoek aan Almelo, Ootmarsum en meerdere natuurgebieden. De wandelroute ‘Haarbiger kuierpad’ loopt langs de B&B. Het ontbijt is uitgebreid, goed verzorgd er is genoeg keuze. Hele gastvrije en vriendelijke eigenaresse en partner. Lekker kletsen, mooie verhalen.
Alles behoort zo te zijn in een hotel
Bij aankomst geen parkeergelegenheid bij hotel omdat uitgecheckte gasten nog anderhalf uur gratis kunnen blijven staan. De kamer met balkon keek uit op de entree van het hotel waar gasten inchecken en op de parkeerplaats, dus niet het beloofde uitzicht op zee. Wij hebben hierop de receptie benaderd en de teleurstelling gedeeld. Wij kregen gelukkig de gelegenheid om naar een kamer te gaan die wel uitzicht bood op zee, maar de 1e dag was dus verpest door parkeerellende en de kamer zonder uitzicht.
We hadden erg leuke dagen met dit fietsarrangement in een prachtige omgeving. Met de bagage was het goed geregeld. Aandachtspunt is dat de fietsknooppunten inmiddels aangepast zijn, die niet in het boekje zijn meegenomen.
Geweldig hotel
Fijn en mooi hotel met vriendelijk personeel.
Parkeergelegenheid, gratis. Fietsen garage.
Egmond aan Zee is erg leuk om een aantal dagen te verblijven. Hotel Zuiderduin ondersteunt dat gevoel zonder meer. Voor de hete dagen vanaf 2e Pinksterdag was een airco i.p.v. een losse ventilator op de kamer echter geen luxe geweest. Vandaar toch maar 4 sterren.
Ontvangst aangenaam! Helaas bleek later op de avond dat we blijkbaar een verkeerde kamer hadden gekregen, want er stond ineens een andere gast in onze kamer met dezelfde kaartsleutel. Wij hadden kamer 927 maar moest 928 zijn. Uiteindelijk was het niet nodig om te verhuizen, maar was wel even schrikken. Waar het fout is gegaan, geen idee. Een opmerking: Als je hier voor de eerste keer komt is het een beetje moeilijk vinden allemaal op zo’ n groot complex. Iets meer info zou wel helpen. En een deur voor het toilet….
Heel mooi en bijzonder gebouw, locatie is uitstekend, je loopt snel het centrum in. Het ontbijt was voldoende, maar bijvoorbeeld croissantjes niet echt vers en hoofdzaal erg slecht qua akoestiek. Daarnaast jammer dat er 's avonds geen gebruik wordt gemaakt van de keuken, zelfs geen snack of iets dergelijks te krijgen. Kamer was ruim en bed voor mij prima, voor mijn vriend wat aan de zachte kant. Met de vraag voor een tweepersoonsbed ipv 2 losse bedden helaas niets gedaan.
Geen 4 sterren!! Terrassen zijn niet schoon. Sauna is niet heet genoeg 50 graden!!
Fijn hotel ! Mooi strand en geweldige omgeving!! Super mooie fietsroute door duingebied
Alles was super naar wens. Ontvangst, fiets stalling Kamer, personeel ontzettend vriendelijk lunch en besproken diner. Alles was top Gratis parkeren
Slecht wenst mijn geld terug
Gezellig hotel,grote mooie kamers,heel uitgebreid ontbijtbuffet. Lekker diner,snelle en vriendelijke bediening. Goeie ontvangst. Tof terras zelfs als het snikheet is.
Een mooi hotel met perfect personeel niets is teveel
Ik kom hier best vaak met mijn vrouw,vooral voor de locatie en de rust en zeker ook voor het thermaalbad,kortom als je voor de rust komt ben je hier op het juiste adres.
Bij aankomst was het met de 2 kamers niet helmaal goed gegaan we hadden niet 2 2persoons kamers maar 1 daarvan was een 1 persoons kamer. Maar ze hebben het netjes opgelost nadat we aangaven hier geen genoegen mee te nemen Keurige nette ruime kamers. Mooi groot hotel mooi aan de rijn. Ontbijt was ruim en heerlijk.
Uitstekend gelegen hotel voor als je in het centrum moet zijn. Kamer is prima, badkamer wel een beetje klein, maar alles zit er in. Ontbijt zeer uitgebreid, vriendelijk personeel.
Kamer was mooi en netjes alleen jammer dat er geen airco was, ontbijt was ook prima veel keuze en werd goed aangevuld steeds
Mooi
een echte aanrader het eten is ook super lekker
Hartelijk ontvangst Mooie kamer Meedenken met goede tips en trics Geweldig ontbijt! Een aanrader.
Geen enkel verbeterount. Het was uitstekend.
We zijn rond 13u30 aangekomen en onze kamer was al beschikbaar,we werden vriendelijk onthaald. We hadden halfpension formule en we mochten 2 keer een driegangenmenu kiezen.Het eten was heel lekker en verzorgd opgediend.het was een rustig verblijf in een mooie bosrijke omgeving,
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer