Prachtige omgeving, fijne staf, mooi park.

We hebben genoten van onze midweek. De omgeving is prachtig en de staf in het park is ontzettend aardig, ook voor de kinderen! De kwaliteit van het eten was op dag 1 wat minder goed. Het ontbijt was daarentegen fantastisch verzorgd. Het is fijn dat er een zwembad is, maar deze was wel erg koud. Het bad zelf niet, maar de deur stond open en de kleedkamers waren ook niet verwarmd. Dat was dus wel erg jammer. Ook vonden we het jammer dat er precies op de dagen dat wij er waren geen entertainment was voor de kinderen. Het huisje zelf was schoon, warm en gezellig.

• Totaaloordeel over Vakantiepark Les Etoiles
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Service, faciliteiten en ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Temperatuur in zwembad en verdeling entertainment over de dagen.

Prachtig hotel, goede ligging

Goed hotel, vlakbij Brugge, met de auto 10 minuten rijden. Je kan ook op de fiets, is het 20 minuten fietsen

• Totaaloordeel over Hotel Weinebrugge
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi, sfeervol hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark ..
  • Reisgezelschap Met partner

Heerlijke park op prachtige plek

Wij zijn een paar dagen tussen uit geweest met oudjaar . Mooi boven appartement caison nr5 Alles netjes en schoon. Goede bedden, mooie keuken met alle benodigde heden. Mooiere badkamer als op de plaatjes.

• Totaaloordeel over RCN Vakantiepark de Schotsman
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie hierboven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zwembad wat uitgebreider evt met glijbaan maakt het net iets aantrekkelijker voor pubers
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Heel fijn rustig en verzorgd hotel

Genoten

• Totaaloordeel over Hotel Lion d'Or
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Attent personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Douche muts niet gratis verstrekken
  • Reisgezelschap Met partner

Matig hotel zowel wat betreft het interieur als organisatorisch

Vreemde ontvangst: Eigenaresse stond van boven af te roepen of ik de auto anders wilde parkeren. Daarna naar boven via een ijzeren trap om binnen bij de receptie te komen. Treurige receptie, rommelig en het inchecken zeer amateuristisch. Geen lift aanwezig. Met een trap naar 2e etage. De eerste trede van de trap was voor de helft geblokkeerd door een grote plant. Gevaarlijk! Eigenaresse hierop aangesproken, maar wilde niet erkennen dat dit gevaarlijk is. Kamer was matig schoon. Bedden waren goed. Badkamer wat klein en onpraktisch. Slecht afgewerkt. Ventilatie ontbrak in badkamer. Ook geen ventilatieroosters in de kamer. Kwaliteit van bediening en eten matig. Check out ook amateuristisch en rommelig. Kortom : 2 1/2 sterren.

• Totaaloordeel over Landgasthof Hotel Simon
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie wandelomgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Organisatie en klantbenadering verbeteren.

Nooit meer

Eten was prima, maar ik zou hier nooit meer naaartoe gaan mits ze gaan renoveren. Om 15:00 is er alleen appeltaart, geen hapjes of iets anders. Personeel is niet vriendelijk op enkele na.

• Totaaloordeel over Hotel en attractiepark Wunderland Kalkar
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eten was prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Personeel mag echt vriendelijker zijn
  • Reisgezelschap Met vrienden

We komen graag terug

• Totaaloordeel over Hotel Ameland
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alleen maar positieve
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Washandje
  • Reisgezelschap Met partner

mooi hotel met echt goed ontbijt

het inchecken ging snel en gemakkelijk. Heel vriendelijk personeel. Het diner was prima, maar kan beter. Het ontbijt was top, met gezellige dames die alles snel weer aanvullen.

• Totaaloordeel over WestCord Hotel Delft
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark personeel en ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark diner

Heerlijk hotel

Heerlijk kunnen relaxen. Mooie kamers, goed restaurant, lekker ontbijt en heerlijke sauna.

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De faciliteiten en ligging.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

Klein en knus appartement van alle gemakken voorzien. Wel een beetje karig met toiletrollen en vuilniszakken.

• Totaaloordeel over Appartementen Renesse
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi gesitueerd in Renesse met nodige privacy
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een zeepje wat meer toiletpapier en vuilniszakjes zou het afmaken.

Geen 3* waard

Kamers klein, badkamer had muffe geur en een piepkleine douche met gordijn. Eten was ondermaats, lunch bv was een soep met mini loempia’s. Bij het avondeten was er ook weinig keus en het eten was lauw. De saunaruimte was koud. Wel goed zwembad en mooie bowlingbaan. Hadden all-inn maar hoorden daar dat er 2 soorten waren die niet vermeld stonden bij boeking en zo mochten wij niet van alles gebruik maken. Wifi was heel slecht, konden niets zien op laptop. Het had gesneeuwd en hotel enkel met trappen buiten en schuine helling te bereiken die spekglad waren.

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed zwembad en bowling. Goede ligging nabij wandelpaden.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Veel !!!

Alles wat wenst aanwezig

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima onderkomen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Erg naar onze zin gehad

Wij hadden de comfort kamer, mooie ruime kamer met goed uitzicht. Gezellig hotel, schoon en goede ligging! We komen graag teurg met onze pup!

• Totaaloordeel over Van der Valk Texel - de Koog
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede sfeer, lekker eten en goede ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Prima!

Heerlijk

Fijne kamer, goed eten, heerlijk om gebruik te maken van het thermaalbad en vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk, Goede faciliteiten en mooie omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark ???
  • Reisgezelschap Met partner

het hotel bevindt zich op een handige locatie vlakbij het station maar verder voldoet het niet aan 4 sterren of is de prijs niet in verhouding met de service die zij bieden

• Totaaloordeel over Townhouse Maastricht
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark minder duur
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Prima verblijf

Kamer op zich prima. 2 min punten: a. Wifi werkte niet tot slecht. b. In de gerenoveerde kamer ontbraken leeslampjes naast het bed.

• Totaaloordeel over Hotel im Rheintal
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijke bediening
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ga zo verder met de renovatie zoals die gaande is.

Kamer onder de maat geen zitje voor 2 personen

Ontbijt zeer standaard en beperkte keus Weinig keus uit broodbeleg bv geen paté.rosbief ,vis 3 gangen menu onvoldoende keuze Alleen tegen bijbetalen van 11 euro ander gerecht ook Al was dat gerecht goedkoper vooral als je arrangement uit neerdere dagen bestaat zeer beperkte kaart dit 3 gangen menu Glaasje kraan water bij de wijn niet mogelijk 2 dag kamer niet opgeruimd geen toiletpapier en schone handdoeken Bij aftekenen in het restaurant te veel betaald Verkeerde tafel net neer consumpties Zelf gezien en allemaal ingewikkeld om het te verrekenen

• Totaaloordeel over Golden Tulip Ampt van Nijkerk
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Kamer goed warm in de winter
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark 3 gangen menu meer keuze
  • Reisgezelschap Met partner

Voordeeluitjes is altijd leuk om korte vakanties te boeken.

Het kost weinig moeite om iets leuks te vinden.

• Totaaloordeel over Landal Ferienresort Cochem
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Niets positiefs te melden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Personeel vervangen, en een bowlingbaan erbij, en de tijden van de bar en het restaurant verlengen tot 23.00 in the avond.
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Een hele fijne week in een super fijn huisje

Het was genieten! Het huisje was goed onderhouden, nette keukeninventaris en spelletjes aanwezig. Alleen een oven in het huisje is gemist. Goede bedden ook, de topper op het bed heeft ervoor gezorgd dat we alle vier goed geslapen hebben!

• Totaaloordeel over Landal Heideheuvel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Lekker kneuterig, klein maar fijn.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De waterdruk bij de douches bij het zwembad

Goed , leuk onvergetelijk

Personeel respectvol en attend op alle details. Wa gezellig daar, mooi en schoon hotel en kamers. Goede service.

• Totaaloordeel over BANKS Antwerp
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Respectvol en gezellig personeel. Is centraal midden in de levende stad
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De wwii wassims minder sterk.

Fijn verblijf via voordeeluitjes

Goede prijs kwaliteit aanbieding. En moeiteloze boeking via Voordeeluitjes!

• Totaaloordeel over Attractie- en Vakantiepark Slagharen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Attractiepark zwembad en schaatsbaan, veel vermaak
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Communicatie, zomaar een ander huisje toegewezen
  • Reisgezelschap Met vrienden

Vriendelijk personeel, heerlijk eten

Prachtig hotel waar bijna al het personeel vriendelijk is. Sommigen hadden het echter wat te druk, of waren selectief vriendelijk naar bepaalde groepen. De drukte was te begrijpen, we waren er vanaf tussen Kerst tot en met 2 januari en het hotel zat vol. Het eten was heerlijk en erg goed verzorgd, zeker het 7-gangen diner op oudejaarsavond was erg goed en mijn voorkeur had ook het buffet dat we 1 avond hebben gehad. Voor de rest waren het 4-gangen diners die heel goed verzorgd waren. Ook de Meinekarte+ die we van het hotel kregen was een schot in de roos. We hebben er half Sauerland mee doorgereisd en konden van allerlei musea en zelfs de skigondels in Willingen gratis gebruik maken. Mooi zwembad ook, met prima welness. Wat er mis ging was dat er naar onze smaak teveel Nederlanders waren. Zij waren zeer nadrukkelijk aanwezig en gedroegen zich onfatsoenlijk, zoals zoveel buitenlanders in het buitenland. Het onfatsoenlijke zat 'm erin dat ze steevast te laat kwamen voor het diner, waardoor er zelfs een groep op oudejaarsavond (waar heel duidelijk over was gecommuniceerd dat het om 18 uur voor iedereen zou starten) pas om 18:45 uur arriveerde. Daardoor startte alle gasten pas 3 kwartier te laat met het diner. Als ze zich hier nou enigszins schuldig over zouden voelen was dat nog tot daaraan toe, maar vervolgens ging deze groep muziek zitten draaien op de telefoon en gingen lopen dansen met het enige kind in deze groep. Voor de dame uit Kazachstan ging helemaal uit haar dak, tot grote ergernis van de andere gasten die we spraken. Tip voor het hotel: gewoon starten en vooral niet wachten op Nederlanders die zich ook in het buitenland nergens wat van aantrekken. Kortom: bijzondere ervaring, in meerdere opzichten, maar op het vlak van het hotel, het eten en personeel positief. Wij komen weer in ieder geval!

• Totaaloordeel over Ringhotel Posthotel Usseln
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heerlijk eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer personeel
  • Reisgezelschap Met partner

Sfeervol en gastvrijheid hotel in landelijke omgeving.

Heel fijn en gastvrij hotel. Mooie en rustige omgeving. We komen zeker nog eens terug!

• Totaaloordeel over Esstra Hotel Erica
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrij, persoonlijk en sfeervol.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

Het attractiepark, zwembad en schaatsbaan waren leuk, ons huisje was erg vies.

We hebben 3 dagen genoten van het pretpark, de schaatsbaan en het zwembad. Er viel veel sneeuw tijdens ons verblijf, dat had een effect op enkele attracties die iets meer dicht waren (de Goldrush achtbaan was veel dicht). De kerstshow en kerstfilm waren ook erg leuk. Het Cartwrite restaurant had lekker eten, maar het was erg lang wachten tussen de gangen. Vanwege de kou kregen we een blokhut in plaats van een stacaravan. Het huisje op zich was efficient ingedeeld, maar ontzettend smerig. Er was al heel lang niet goed schoongemaakt, dat was goed zichtbaar. Alles wat je aanraakte voelde vies en er was niet of nauwelijks afgewassen. In de de teil die hiervoor bedoeld was lagen nagels. We vonden een afgelikte lolly en wattenstaafjes. Het aanrecht was vies en de kruimels van vorige gasten lagen nog in de bedden en er was meer viezigheid. Zo mag je in onze ogen gasten niet ontvangen en de hygiëne laten afhangen van de vorige gasten. Daardoor is op de eerste avond (van de 2 avonden) veel tijd verloren gegaan, we hebben alles zelf maar schoongemaakt, want de kinderen moesten ook slapen en het vakantiepark leek aanvankelijk na onze melding niets voor ons te doen. Later die avond is er toch nog wat hulp gekomen van het park. Toen was alles al schoon, maar ze hebben nog geholpen met de bedden opmaken en we kregen op ons eigen verzoek een nieuw schoonmaakpakket. Dat konden we goed gebruiken aangezien ons pakket al opgebruikt was. Heel vreemd dat er geen passend beddengoed voor de bedbank beschikbaar was. Een tweepersoons onderlaken was handig geweest.

• Totaaloordeel over Attractie- en Vakantiepark Slagharen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ondanks de sneeuw, veel attracties open. leuk attractiepark, zwembad en schaatsbaan
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Maak je vakantiehuisjes beter schoon!

Fantastisch!

Super mooi, natuurlijk en schoon huisje. Hebben een fantastisch mooie tijd gehad, helemaal met de sneeuw die als verrassing kwam. Midden in de mooie natuur.

• Totaaloordeel over EuroParcs De Wije Werelt
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel, mooi huisje, schoon
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark -

Munsterstraat 20