Mooi gelegen bij het Kurpark. Leuk stadje met prima winkels. Puntje van kritiek. Jus Orange uit een fles ipv vers kan niet.
Alles was perfect. Eten, slapen, douchecabine ligging hotel, echt een 10. Maar 1 Tip: Leg even uit hoe de regels van het hotel zijn. B.V. hoe laat eten, en waar, waar je je auto kunt parkeren. Hoe de sauna's werken!. Waar kun je ,voor gebruik sauna's, voor de tweede keer, je nieuwe handdoeken halen. Waar je je gebruikte handdoeken laat!. Enz enz. Verder echt alles super. Heerlijk gegeten, heerlijk geslapen!
We hebben het verblijf bij Woodbrooke als zeer aangenaam ervaren.
De totale ervaring was heel goed . We werden hartelijk ontvangen . De kamer was om 11:00 uur al klaar ,dus konden we lekker op tijd Valkenburg in . De kamer was netjes en schoon net zoals de badkamer. Het ontbijt was goed . Deze B&B is zeker een aanrader. We komen zeker een keertje terug.
Hebben genoten van het verblijf in dit hotel . Met plezier kunnen omgaan met personeel en eten was voor ons goed. Bad en dergelijke was een leuke manier van ontspanning
heerlijk eten, fantastische sauna en vriendelijk personeel
Wederom een prima verblijf in een mooie kamer met zeezicht. Het buffet was uitstekend en het ontbijt prima. Zeker voor herhaling vatbaar.
Een heerlijke rustige vakantie achter de rug,
Vriendelijke ontvangst, waren ruim een half uur te vroeg maar mochten gelijk naar de kamer. Fijne ruime kamer met mooi uitzicht. Diner en ontbijt prima.
Prachtig park, mooie huisjes, prijs hetzelfde als die bij Landal, dus niet de prijs van voordeeluitjes. 1 dag helaas geen stroom, vanwege werkzaamheden.
Lekker eten, verzorgde kamers, Ik kom hier graag. En zal zeker nog terug komen.
Zeer plezierig, enig minpunt is dat de wifi apart betaald moet worden. Maar dat is m.I.v. 2026 voorbij
Het was erg prettig dat op het park alles normaal open was. Jammer dat de musea in de omgeving gesloten waren doordeweeks. Dat was met het slechte weer wel een uitkomst geweest. Het huisje was schoon en gezellig.
Naast het bed was er 3 vierkante meter leefruimte, zonder tafel of stoel. Wasbak in de kamer. Een tegenvaller.
Fantastisch hotel, we komen hier al jaren na volle tevredenheid. Prima ontbijt (inclusief) en diner buffet,voor ieder wat wils. Schone (nette) kamers. Zeer vriendelijke en behulpzaam personeel. Je kunt (gratis) gebruik maken van het zwembad en genieten in de sauna (tegen betaling). Maak een heerlijke strandwandeling of ga het gezellige centrum is,alles op een afstand van 5 minuten lopen. Wil je even lekker tot rust komen is dit hotel een echte aanrader. Hotel Zuiderduin tot de volgende keer.
Vriendelijk personeel. Kamer goed. Ontbijt goed en het avondeten ook goed behalve het weer dat was een onvoldoende.
Wij hadden een ruime twin kamer. Badkamer had iets ruimer gekund maar was voor een paar dagen goed te doen. Het was schoon en ruim van opzet. Vriendelijk personeel en het eten was voldoende dus alle reden om nog eens terug te komen. Mooie ligging.
Mooi park, goed onderhouden, ruim opgezet, fijn huisje.
Wij vonden het een hotel met weinig uitstraling, in de avond naar de bar geweest waar het erg koud was. Tevens het parkeren is op 5 minuten loopafstand. En het centrum op 10 minuten afstand. Als we het hadden geweten hadden we een hotel in het centrum geboekt.
het huisje viel erg tegen.....heel klein voor het aantal personen...en de ingang precies bij de eetkamertafel
Huisje Oshaar is erg mooi. Grote ronde eettafel met fijne stoelen. Prima sanitair en douche waar een plastic buitenstoel in paste voor een mindervalide. Fijne bedden, kussens èn dekbedden. Niets op aan te merken.
Een fijn huisje, alleen wel wat gedateerd en tochtig
+vriendelijk personeel en eten was heerlijk. -Sanitair op de kamer is aan vernieuwing toe en verwarming werkte niet.
Leuke ontvangst. En zoals altijd fijn verblijf gehad. Zeker niet de laatste keer.
Wij hebben een mooi uitje gehad aan de kust. Overnachten in een gewldig hotel met een uitstekend keuken. Lekker dicht aan strand en een ruime parkeergarage
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer