Heel fijn en gastvrij hotel. Mooie en rustige omgeving. We komen zeker nog eens terug!
We hebben 3 dagen genoten van het pretpark, de schaatsbaan en het zwembad. Er viel veel sneeuw tijdens ons verblijf, dat had een effect op enkele attracties die iets meer dicht waren (de Goldrush achtbaan was veel dicht). De kerstshow en kerstfilm waren ook erg leuk. Het Cartwrite restaurant had lekker eten, maar het was erg lang wachten tussen de gangen. Vanwege de kou kregen we een blokhut in plaats van een stacaravan. Het huisje op zich was efficient ingedeeld, maar ontzettend smerig. Er was al heel lang niet goed schoongemaakt, dat was goed zichtbaar. Alles wat je aanraakte voelde vies en er was niet of nauwelijks afgewassen. In de de teil die hiervoor bedoeld was lagen nagels. We vonden een afgelikte lolly en wattenstaafjes. Het aanrecht was vies en de kruimels van vorige gasten lagen nog in de bedden en er was meer viezigheid. Zo mag je in onze ogen gasten niet ontvangen en de hygiëne laten afhangen van de vorige gasten. Daardoor is op de eerste avond (van de 2 avonden) veel tijd verloren gegaan, we hebben alles zelf maar schoongemaakt, want de kinderen moesten ook slapen en het vakantiepark leek aanvankelijk na onze melding niets voor ons te doen. Later die avond is er toch nog wat hulp gekomen van het park. Toen was alles al schoon, maar ze hebben nog geholpen met de bedden opmaken en we kregen op ons eigen verzoek een nieuw schoonmaakpakket. Dat konden we goed gebruiken aangezien ons pakket al opgebruikt was. Heel vreemd dat er geen passend beddengoed voor de bedbank beschikbaar was. Een tweepersoons onderlaken was handig geweest.
Super mooi, natuurlijk en schoon huisje. Hebben een fantastisch mooie tijd gehad, helemaal met de sneeuw die als verrassing kwam. Midden in de mooie natuur.
Gezellig hotel-lekker en gevarieerd eten-oog voor detailles-( water op de kamer/traktatie op loempiaatjes id bar enz)
Het eten was goed, veel keuze. Personeel was netjes en vriendelijk. Alleen onze kamer, vooral de douche, was vies. De prullenbakken waren al vol toen we aankwamen, vies doucheputje, muren vol met vlekken en ook nog een slechte matras. 4x melding van gemaakt maar er is niks mee gedaan.
Een fijn hotel met vriendelijk personeel en goede service, we hebben genoten!
Bij aankomst , toillet nog sporen, weinig toilletpapier, te kort beddengoed naar aantal boekingspersonen, openhaard nog vies, vloer niet gezogen, spinrag her en der, kinderstoel kleverig en poot vol restanten voedsel opgedroogd. Dus wat schoonmaak betreft 0 sterren , wel zijn huisjes mooi gelegen, ruim en lekkere bedden en nette badkamers. Omgeving ook prachtig, zwembad wel wat te koud water voor een baby ( alleen het hele ondiepe was warm. ) Voor paar dagen prima keus.
Beter als ik me voorgesteld had...
gezellig en leuk
Schone ruime kamers, al is de badkamer aan de kleine kant terwijl de kamer zelf groot genoeg was om een grotere badkamer te realiseren. Wel weinig kastruimte want kast is al gevuld met extra kussens, kluis en haardrogers. Het ontbijt is heerlijk! Superverse broodjes, koffiebroodjes (viennoiserie) yoghurt, fruit, en lekkere pannenkoeken! Kortom ruime keuze! Goede prijs/kwaliteitverhouding!
Vriendelijke mensen aan het onthaal . Voor de 2 honden kregen we voor elk een verrassing . Mooie huisjes en voldoende gerief om te koken . In restaurant voldoende keuze . Ook aangepast voor rolstoel . Wij kregen een kaart om de auto bij het huisje te laten staan . Alleen hadden we pech met de deur . Soms ging ze gewoon niet dicht waardoor we ermee moesten smijten wat waarschijnlijk niet fijn was voor de buren . Maar een echte aanrader . Wij zijn nu aan het kijken om terug te gaan
Als je aankomt is het een warm ontvangst. Niks is teveel en iedereen is even aardig en behulpzaam. Ontbijt is goed diner is goed. Geef dit pareltje niet zomaar weg!!
Wel vond ik de bungalows erg verouderd , ingezakte vloeren en schimmel bij kozijnen . De bungalows hebben hun beste tijd gehad, wel hebben we enorm genoten op t park en heel veel gewandeld
Het was echt geweldig heel goed hotel En heel erg fijn dat je zo naar thermaalbad ka goeie aanbieding
Direct naast het bos en op loopafstand van De Koog en het strand. Perfect voor met de hond.
Zwembadwater is niet lekker warm, electrische boiler in huisje was te klein voor 4 personen, moet je rekening mee houden. Verder niet duidelijk dat je buiten geen vuurkorf mocht gebruiken wat overigens totaal geen gevaar opleverde maar waar het kinderachtige personeel op volle snelheid met hun auto’s op af kwam, wat 100x meer gevaar opleverde dan die paar blokjes op een daarvoor bestemde metalen vuurschaal. Een chagrijnige receptiemedewerkster (niet allemaal zo gelukkig) die niet blij was dat ze in de kerstvakantie moest werken blijkbaar. Eerste en de laatste keer daar. Veel te veel geld voor zeer weinig!!
In onze kamer schimmel Tassen en glazen vuil en in koffie
zeker al een keer of 6 naar slagharen geweest met overnachtingen in een cowboy huisje. simpel maar gewoon goed.
Alles perfect geregeld. Ontbijt prima, diner ook fantastisch. De all in formule is ook echt all in. Wel een beetje gedateerd hotel maar dan heeft ook zijn eigen sfeer en charme.
We waren hier het eerste weekend van januari, in de sneeuw. Het hotel is prachtig gelegen in een superleuk, pittoresk middeleeuws mini-stadje. We hadden een ruime, romantische hotelkamer met geweldig uitzicht over de vallei, goede bedden en een prima badkamer. Het eten (zowel ontbijt als diner) is heerlijk en de mensen van het hotel zijn ontzettend vriendelijk. Er zijn vele wandelingen in de directe omgeving en wij hebben genoten van een prachtige lange wandeling in de sneeuw. We gaan hier zeker terugkomen!
Leuk huisje, veel voorzieningen, dichtbij strand
Gezellige sfeer, eten o.a goed. All-in concept goed. Vriendelijk personeel . Kamer redelijk comfortabel, badkamer aan vervanging toe. Laatste ochtend geen water in hotel. Ons tafel was aangewezen, was prima. Wij hadden verwacht dat er ook zitruimte was om een drank te benuttigen, op een paar banken bij de open hardt, was dat niet.
het is een prachtige omgeving, hele vriendelijke mensen en lekker gegeten en geslapen, kortom het smaakt naar meer
Prima, hotel en verzorging zijn conform verwachting!
hotel is duits, beetje nostalgisch zo zou ik het omschrijven maar personeel is vriendelijk, ontbijt gewoon goed en avondeten prima.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer