Prima hotel dicht bij onze bestemming

Prima hotel dichtbij onze bestemming.

• Totaaloordeel over ibis Styles Haarlem City Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging, mooie, nette kamer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen bar
  • Reisgezelschap Met partner

Erg goed, geen luxe maar gewoon goed en degelijk. Kamer twee ligt naast de keuken en is vanaf 7.30 uur tot na het ontbijt gehorig, zo ook na het diner tot ca 22.00 uur.

• Totaaloordeel over Hotel Eperland
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gemoedelijk en goed zonder opsmuk.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ga zo door.
  • Reisgezelschap Met partner

We hebben een goede ervaring gehad aan attractiepark Slagharen . Leuk park voor kinderen genoeg te doen. Echter een min punt is de avond controle op Geluid overlast wigwam gedeelte

• Totaaloordeel over Attractie- en Vakantiepark Slagharen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijkheid personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer controle avond geluidsoverlast
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Goed hotel, gedateerd en veel lawaai

Kamer, eten en personeel prima. Omgeving heel mooi, maar busladingen vol 80-plussers die zeer luidruchtig waren. Jammer, dus niet weer.

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon, vriendelijk, mooie omgeving.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Uitbreiding liften.

Geweldige aanrader

Wij zijn heel gastvrij en vriendelijk ontvangen in een prachtig hotel.

• Totaaloordeel over Landhaus Danielshof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heel goed hotel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Betere bereikbaarheid ‘nachtportier’.
  • Reisgezelschap Met vrienden

Mooie locatie! Fijn dat de elektrische fietsen in de fietsenstalling konden staan!

• Totaaloordeel over Boutiquehotel Dokkum
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie locatie, in het centrum! Onbijt was goed. Pluspunt; goede fietsenstalling voor elektrische fietsen! Heerlijke douche!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bedden redelijk zacht! Misschien een keer de matrassen omkeren! Ontbijt op zich prima, misschien wat meer variatie in de kuipjes jam, was alleen maar aardbei, terwijl er diverse smaken zijn van dit merk!
  • Reisgezelschap Met partner

Goede kamer en heel goed halfpension

Fijne kamer met balkon. Prima meubels en tv. Vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Gasterij Berg en Dal
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi uitvalspunt naar Maastricht, Aken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Handgreep en plankje in de douche

• Totaaloordeel over besttime Hotel Boppard
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed verzorgd
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen tips

Prima hotel

Ruime schone kamer, goede bedden, uitgebreid ontbijt

• Totaaloordeel over Hotel de Schout
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Mogelijkheid voor koffie /thee op de kamer

Prettig verblijf, rustige omgeving

Wat het meest opvalt in dit hotel is het aardige personeel! Vloerbedekking in kamers graag vervangen voor een gladde vloer. Zeker wanneer er ook honden welkom zijn.

• Totaaloordeel over Bilderberg Residence Groot Heideborgh
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Inrichting van hotel oogt modern, zwembad, ligging in bosgebied
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vloerbedekking verwijderen
  • Reisgezelschap Met vrienden

Fantastisch hotel, grote kamer! Diner subliem!

Komen zeker terug! Alles Top!

• Totaaloordeel over Hof van Gelre Hotel by Flow
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede bedden, ruime kamer. Erg vriendelijk personeel, eten fantastisch!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen

Super hotel

Mogelijk ons laatste uitje (omdat mijn man ongeneeslijk ziek is) was tot aan het dessert op de 2de dag super. Ontvangst vriendelijk de kamer prachtig, ontbijt heerlijk en diner super. Helaas op de tweede dag erg lang op het dessert gewacht en er naar gevraagd. Mijn ijscoupe kwam uiteindelijk wel, maar de bestelde cappucino kwam pas toen wij al op weg waren naar de uitgang en hebben we vriendelijk afgeslagen. We waren zeer teleurgesteld,

• Totaaloordeel over Bilderberg Residence Groot Heideborgh
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Rookgelegenheid verplaatsen naar een neutrale plek. Men staat nu voor de deur te roken. Als niet roker moet je dan door de rook lopen.

Heerlijke rust!

Weinig aan veranderen behalve de fietspaden Iets te duur.

• Totaaloordeel over Landgoed de Horst
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark +
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark -
  • Reisgezelschap Met partner

Een prachtig gastvrij hotel Vriendelijk en behulpzaam personeel Heerlijk gegeten Mooi ruime kamers.

• Totaaloordeel over Hotel de Rousch
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrij
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen mening

Fijn familiehotel

Rustig gelegen hotel met goede kamers en heerlijk uitgebreid ontbijt. De familie die het hotel runt zijn ontzettend aardig en behulpzaam.

• Totaaloordeel over Hotel De Zwaan Schoondijke
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ontbijtbuffet
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Keuze in kussen hard of zacht

Vriendelijk,en mooi hotel

Lekkere bedden en goed eten

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien wat muziek,een band ,zanger voor s'avonds

Prachtig hotel

Prachtig hotel, vriendelijke eigenaren, goed ontbijt

• Totaaloordeel over Hotel Vredehof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijke eigenarwn
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ophanghaken voor jassen op de kamer, misschien koffie en thee faciliteiten op de kamer

Alles was er gewoon

Vriendelijk ontvangst door eigenaares net als de rest van het personeel. Grote kamers schoon en goed aan gekleed niet te veel gewoon vragen en alles wordt aangevuld

• Totaaloordeel over Hotel am Park Stadtkyll
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goeie service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Mag wat vaker schoongemaakt worden in de openbare ruimte van het hotel
  • Reisgezelschap Met vrienden

zeer goed hotel met vriendelijke bediening, goed eten, mooie kamers in een mooie omgeving

zie boven

• Totaaloordeel over Hotel Erika
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark eten, kamers, vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Weinig tot geen personeel en slechte staat van de kamer

Bij aankomst geen persoon om aan te spreken, maar al je gegevens invullen op een tablet in de hal (onpersoonlijk) waarbij je na het invullen , een digitale sleutel krijgt toegestuurd om je kamer mee te openen en de voordeur van het hotel (internet en mobiele telefoon of laptop vereist!) Kamer 3, waar wij zaten. Ernstig Verouderd. Scheuren in muren en plafond, in elke hoek van de kamer een langpoot-spin aanwezig. Schoonmaak wordt slecht tot niet gedaan ( vieze vlekken op meubels / muren / kasten en stoffig!). Wc-bril was zo oud, dat er een permanente bruine afdruk van het menselijk achterwerk in zat gebrand.. Tevend het laminaat in de kamer wat los lag, en al ver was doorgescheurd. Bedden overigens een pluspunt. Het eten in het restaurant was ik ook niet zo erg over te spreken; personeel dat slecht tot geen nederlands spreekt, en absurde bedragen voor bijvoorbeeld een minimalistisch stoofpotje met een flinke portie patat ernaast met groensalade voor 24 euro?!

• Totaaloordeel over Hotel Gulpenerland
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig gelegen locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Moderner maken van de kamers

goede ervaring

Jammer dat er geen mindervalide kamer is

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Nazareth - Gent
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark wel toegankelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

prima verblijf op mooi locatie

Hotel, ontvangst, locatie, parkeren, bedden, kamer, interieur, douche, ontbijt, uitchecken dit allemaal een dikke 10. De badkamerdeur had ik persoonlijk anders ontwerpen. Jammer dat de gordijnen niet goed afsluiten waardoor het erg licht blijft in de kamer.

• Totaaloordeel over Park Inn by Radisson Hasselt
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ontvangst, locatie, parkeren, bedden, kamer, interieur, douche, ontbijt, uitchecken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Gordijnen goed laten sluiten waardoor het donker kan worden
  • Reisgezelschap Met partner

Fijne kamer in een fijne omgeving

Heerlijk verblijf gehad in dit hotel. We konden gaan wandelen in het park erachter en waren met de bus ook zo bij het strand. Ontbijtbuffet was erg uitgebreid al misten we volkorenbrood. Men kwam bij iedere maaltijd direct met een kinderstoel aan voor onze zoon.

• Totaaloordeel over Courtyard by Marriott Amsterdam Airport
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ontbijt, bed, personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen volkorenboterhammen
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Prima hotel

Prima kamer, ales was in orde. Heerlijk ontbijt. Vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Hotel am Mühlenteich
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ruime kamer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Jammer dat er €10,00 per dag betaald moet worden voor een parkeerplaats voor het hotel en dat er apart voor gebruik van energie betaald moet worden. Niet eerder meegemaakt. €9,00 voor 2 nachten.

Redelijk

2 dagen koud eten doen oas hun best bij veel bezoekers

• Totaaloordeel over Hotel am Park Stadtkyll
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijne bedden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer aandacht voor het rten

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer