Heel leuk huisje (plaggenhut), leuke voorzieningen voor kinderen en volwassenen.
Vriendelijk personeel, schoon hotel, heerlijk gegeten dus een goede kok Kortom het was een heerlijk weekend
Alles netjes geregeld , fijn hotel, heel netjes en super fijn ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel
Bijzondere ervaring. Geweldige boot. Mooie kamer alles schoon goed bed. En heerlijke douche. Het eten was bijzonder goed en een enorme keus aan eten. En het personeel erg vriendelijk en behulpzaam.
Wij hebben dit hotel na vele jaren weer eens geboekt. Het systeem met het kopen van muntjes voor consumpties werkt hier nog steeds, evenals het ontbijt- en dinerbuffet. Voor wat betreft het dinerbuffet viel de prijs ons eigenlijk tegen (bijna het dubbele van wat we voorheen hiervoor betaalden). De grootte van de kamer en vooral de badkamer die we als comfortkamer kregen viel wel wat tegen. Wij vonden de matrassen aan de zachte kant, maar dat is ook wel persoonlijk. Gelukkig hoefden we evenals eerder geen parkeergeld apart af te rekenen wat bij veel andere hotels weer wel gebeurt.
Het was n mooi rustig park, huisjes zijn mooi en modern,slaapkamers zijn n beetje klein, maar wij zijn nog steeds tevreden met de slaapkamer. Wat opvalt is dat het afval gescheiden aangeboden kan worden maar dit niet in het huisje kan.Fijn dat er in de douche 2 trekkers aanwezig zijn
Heel net hotel, goede service en alles tip top in orde. Heerlijke grote kamer en heerlijk gegeten in het aangrenzende restaurant
Rustig hotel, lekkere avondmaal. Keuze uit twee hoofdgerechten. Vriendelijke uirbaaters en personeel. Voldoende keuze bij het ontbijt. Is budgetvriendelijk maar er ontbreekt zeker niets
Via Voordeeluitje 3 dagen geboekt met ontbijt en 1 x diner. Jammer genoeg door werkzaamheden voor het hotel (in Heusden) moest ik de auto elders parkeren (2 straten verder en hoeft niet te betalen). Hotel was ook al gezellig in de kerstsfeer versierd. Ontbijt voldoende keus en ondanks keuzemenu voor het diner ook voldoende keus. Vriendelijk personeel, zowel bij aankomst, restaurant als bij vertrek. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kamers ook prima, maar je moet wel trappen kunnen lopen.
Goed restaurant met aardige bediening.
Het hotel en het eten was zeer goed. Wat mij tegenviel was de gordijnen die sluiten niet goed en daardoor was ik vroeg wakker. Maar is dat is een dingetje waar ik algemeen last van heb.
Prettig verblijf
Mooi hotel, lekker ontbijt, heerlijke bedden, vriendelijk personeel. Makkelijke met de tram naar het centrum. Klein stukje lopen naar de halte. Minpuntje de douche loopt over in de badkamer wat zorgt voor een waterballet.
Het raam van de kamer was enkel glas hoorde alle geluiden van buiten duidelijk en de condens stond op de ramen iedere ochtend. Smalle gangen en kleine kamers. De prijs kwaliteit vond ik niet over een komen. Het ontbijt buffet was voorzien van alles wat je nodig had voor een toeristische kerstmarkt dag in Valkenburg. De locatie is top alles op loop afstand.
Hotel is gedateerd Heel vriendelijk personeel Super ontbijt Gratis parkeren Goede locatie net buiten stad met tramhalte op loopafstand Kortom prima uitvalsbasis voor een stedentrip
Het hotel is geen aanrader omdat het een beetje gehorig is, het ontbijt is, vooral bij weinig gasten, erg karig. Er wordt wel aangevuld maar je moet er dan wel om vragen. Het diner is wel zeer aan te bevelen, erg lekker en ruim voldoende. Wij hebben wel twee dagen te weinig waterdruk op het warmwater gehad waardoor douchen niet mogelijk was. Dit hebben wij na de eerste keer direct gemeld.
Bediening zijn erg aardig. De kamer waar we zaten nr 25 is niet groot maar voldoet .Het eten is prima.En het uitzicht aan de haven kant is mooi
Heerlijk: om 14 uur meteen de baden en suana in tot het avondeten. Daarna heerlijk ergens tafelen en moe naar bed. Volgende dag eerst weer de sauna in, rond 10 uur ontbeten. Kamer uitchecken en dan nog tot 12.30 de sauna in. Heerlijk!
Prima, gezellig hotel. Dicht bij het centrum. Goede, ruime kamers en badkamer. Helemaal niks op aan te merken.
Heel goed allemaal voor een scherpe Voordeeluitjesprijs
Hotel lekker dichtbij het strand, nette kamer, heerlijk ontbijt (ruime keuze). Babybedje gereserveerd via site, maar niet aanwezig en maar een kinderstoel in de ontbijtzaal.
Nr. 341 heeft een mooie ligging. Het huis is qua inhoud en indeling prima. Helaas: de oven/magnetron is van een onbekend werk. Geen gebruiksaanwijzing te vinden. Een 'welkomstdoosje' - gebruikelijk bij Bad Bentheim, ontbrak. Opgehaald bij de vriendelijke receptie. Waarom ontbrekend? De wand van de douche is gammel. Reparatie nodig!
Voornamelijk georrienteerd op golfgasten. Hotelsfeer op achtergrond. Inrichting zeer rommelig geheel,weinig sfeer. Kaners ruim maar niet heel schoon. 4 sterren is overgekwalificeerd. Ontbijt eenzijdig en brood op maandag oud. Prijzen diner en borrelkaart te hoog voor geleverde kwaliteit. Personeel top. Behulpzaam en vriendelijk.
Huisje Nevada, Super netjes en schoon. 2 toiletten op de plattegrond stond er 1 dus zeer verrast. Huisje was wel heel koud toen we aankwamen en duurde heel lang voordat hij echt hoed warm was. Verwarming gaat wel automatisch terug naar de waakstand 15 graden. In deze periode is dat niet heel prettig. In het park was niet alles open of moesten de attracties om en om draaien omdat er niet genoeg personeel word ingezet. Vond ik wel minder, vooral met de kleintjes. Zwembad was leuk. Leuke tijd gehad met het gezin. Lekker buiten het park eten gehaald en zelf gekookt. In de middag een lunch bij Subway gehaald maar hun voorraad is heel snel op. Zeker een aanrader om te kopen, oliebollen en de warme wafels vooral die met oreo SUPER HEERLIJK!
gedurende een weekend in dit prettige hotel verbleven. Fijne ruime kamer, prima ontbijt en gratis parkeren in garage "om de hoek " Als ervaren hotelbewoner kan ik geen minpunt bedenken.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer