De ligging is perfect. Dicht bij strand en centrum
zeer goed
Ligt rustig en makkelijk bereikbaar. Je kunt van tevoren zien hoe ver t is van steden zoals Amersfoort of Harderwijk dus niet zeuren over de afstand want dan moet je n hotel in de stad boeken. Prettige ontvangst, fijne schone ruime kamers. Niks aan te merken op het ontbijt, alles wordt op tijd aangevuld en je zit gezellig in n sfeervolle ruimte. Ook het terras is super om te zitten...en bij mooi weer heb je kortbij leuke plekjes om bij of in t water vertier te zoeken Enige minpuntje zijn(dat lazen we al) de talloze spinnenwebben. Overal zie je ze, in de morgen even met vier personen rond en het kijkt gelijk veel netter.
Toen wij wilden inchecken werd ons verteld dat we niet in het hotel zelf sliepen, maar in een straatje verderop. Oudbollige kamer en erg krap alles. Dit is beneden nivo. Receptie en restaurant zijn oké en de eigenaar is amusant en doet zijn best. Verder is er naar onze mening weinig vertier in Esch-sur-Sûre.
Advertentie met geen contract met hotel deze is op gezegd in 2024 augustus eigenaar . Turkse familie is nieuwe eigenaar en ontbijt is Turks contact gehad met voordeel uitjes dat ze geen overeenkomst hebben met hotel geen reactie gehad
Goed hotel. Vriendelijk onthaal.
Prima hotel in fantastische omgeving. Personeel vriendelijk en behulpzaam.
Heel gastvrij en behulpzaam
Mooie, comfortabele, schone kamer met terras. Van alle gemakken voorzien. Heerlijk zwembad en welness. Uitgebreid ontbijtbuffet en heerlijk 3 gangen menu. Prachtige ligging in de bossen met wandel- en fiets mogelijkheden En heel vriendelijk personeel dat zich met hart en ziel inzet om het de gasten naar hun zin te maken! Kortom we hebben volop kunnen genieten in Boshotel Vlodrop!!
Bij aankomst niemand aanwezig. Er is personeel tot 13.00 uur. De gordijnen zitten los, waardoor je ze niet goed kan sluiten. WC maakt heel erg lawaai met doorspoelen. Slechte hoofdkussens. Chocolademelk was net water. Shampoo bakje onder douche was kapot. Ontbijt was goed. Heel vriendelijk personeel. De prijs is veel te hoog.
Al vaker hier geweest in alle jaargetijden. Toplocatie. Onderaan de piste bij de springschans. En amper 10 minuten lopen naar het centrum van Winterberg. Gezellig terras om buiten te eten. Nederlandse eigenaars. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
- gehuurde elektrische fietsen waren in slechte staat ( alleen hoogste versnelling werkte, slot defect) - kluis in kamer werkte niet naar behoren ( soms wel, soms niet) - luxe kamer met erg kleine TV - hoofdschotel van 4- gangen menu was lauw ( en nooit vrije keuze van kaart) + goed bed en badkamer + mooie tuin
Restaurant met Hotel met heel vriendelijk personeel . Kamer was klein en enigszins gedateerd, maar wel schoon.
Heel mooi gelegen, leuke kamers, lekker ontbijt en een zeer goed restaurant naast de deur(Moeke). Voor herhaling vatbaar.
Goede nette kamers, Prima ontbijt en ook de driegangen diners waren goed. Enige nadeel, het restaurant is in een apart gebouw, naast het hotel.
Een mooi weekend gehad in mooie omgeving. Een aanrader
Wat een prettig hotel met vriendelijk en heel behulpzaam personeel . Heerlijk rustig en een gemoedelijk dorp aan de Maas .
Dit hotel is in een woord fantastisch. Het concept om leerlingen en leraren een hotel te laten runnen is gaaf. En zij doen dit op een geheel fijne en verfrissende wijze. Het was fijn om zoveel gezellige, klantvriendelijke jonge mensen om je heen te hebben en te zien hoeveel zij geven om het hotelleven en jou als gast. Zij krijgen van mij dan ook een dikke 10 voor gastvrijheid en servicegerichtheid. De kamer was in een woord fenomenaal hoog te noemen. Wij hadden kamer 105 en lazen terug dat zelfs de paus hier had verbleven. Dat maakt dit hotel als vanzelfsprekend bijzonder. De ontvangst was hartelijk en we kregen koffie en op de kamer werden we verrast met een kleine versnapering. Het hotel was opvallend schoon en ook de kamer en badkamer. Dit is voor mij met een allergie een dikke plus. Hier werd ook rekening mee gehouden bij het diner. Waar ik elders echt met een allergie weleens iets voorgeschoteld krijg waarvan je denkt omg. Was het hier dik in orde. De keuken had echt zijn best gedaan op de gerechten en zagen er mooi opgemaakt uit. Dus voor iedereen uit en nabij Amersfoort met een #allergie, Novice zoals het restaurant van het hotel heet van het leerstoel Amersfoort, hier moet je zijn. De omgeving kent veel mooie uitjes om te bezoeken zoals hotel het Loo, het kasteel, mooie wandel en fietsroutes, de dierentuin, de Apenheul enz. Ga niet winkelen, want het is echt te leuk. Dank voor het enorm fijne verblijf.
het hotel ziet er keurig en verzorgd uit maar geen lift aanwezig voor oudere mensen een probleem 2 hoog is trappen lopen te vermoeiend. de kamers op 2e etage moet je echt gebukt je bed in, zeer schuine kap over het bed wanneer je op wilt staan moet je je bed uit laten rollen anders stoot je het hoofd aan het schuine dak. langs het bed +/- 40cm instap ruimte. 2uur moeten zoeken om de accommodatie te vinden het staat helemaal niet in de plaats SUNDERN in een dorp 7kilometer verder op het dorp ALTENHELLEFELD een dorp waar helemaal niets te doen is.
Eerste keer bij golden tulip Nijkerk en ik kan het iedereen aanraden
Zeer vriendelijk personeel en van voordeel uitjes nog een uur later kunnen uitchecken. Dus pas om 12 uur.
zeer vriendelijke personeel alles was weer goed verzorgd
Pracht omgeving, overheerlijk diner, ontbijt wat karig, maar voor € 310,- voor 3 overnachtingen met halfpension heb je al heel veel!
Heel hartelijk ontvangen, geweldige minder valide kamer gekregen, goede en vriendelijk personeel, heerlijk eten, goede locatie
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer