Goed hotel op mooie locatie.

Voor wandelaars en fietsers een prima uitvalsbasis. Zeer behulpzaam personeel en uitstekende keuken.

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Ruimzicht
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede sfeer.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Fietsenstalling soms te klein.
  • Reisgezelschap Met partner

Top hotel in top omgeving

Mooie ruime,kamers. Heerlijk gedineerd. Zoveel keuze uit zoveel heerlijke gerechten! En puur genieten met het uitzicht op zee! En extra vermelden dat de schoonmaak buitengewoon goed was. Top

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie boven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

In een woord "fantastisch "

Op aanraden van vriendin die al eerder geweest is. Personeel vriendelijk en hulpvaardig. Prachtige omgeving en het weer niet te vergeten zat ook mee. Kamers netjes verzorgd prima bedden. We hebben genoten. Voor herhaling vatbaar.

• Totaaloordeel over Vaeshartelt Maastricht
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie eerdere omschrijving.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark N.v.t.

Prijs/kwaliteit niet oke.

Gedateerde kamers. Koelkast werkt niet.

• Totaaloordeel over Amrâth Grand Hotel de l'Empereur
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging en goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers renoveren / prijs verlagen. Ook lagere parkeerkosten.

Gewoon goed ontbijt uitstekend

Voordeel bij halfpension ruime keuze kwam avond eten, grote snitzels goeie hamburgers. Ontbijt is zeer uitgebreid zeker voor de prijs. Enige nadeel was op 1e pinksterdag ging s'avonds om 21:00 alles op slot en de bar dus dicht en konden we alleen in de lobby nog zitten waar maar een paar stoelen stonden.

• Totaaloordeel over Hotel Wilhelm von Nassau
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark S'nachts was het rustig.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zwembad zou fijn zijn als het er was en gebruikt kan worden.
  • Reisgezelschap Met een groep

Mooi hotel, zeer behulpzaam personeel! perfect ontbijt en ligging een aanrader!

• Totaaloordeel over MyHotel Meppel
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede ligging, vriendelijk personeel, netjes en zeer goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Koelkastje op de kamer
  • Reisgezelschap Met vrienden

2 kleine min puntjes de fietsen stalling een beetje klein en jammer dat er op papier geen fiets routes waren vriendelijk personeel goed ontbijt en diner

• Totaaloordeel over Gasterij Berg en Dal
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Fietsen stalling en fietsroutes op papier
  • Reisgezelschap Met partner

Heel fijn en vriendelijk onderkomen

Hele vriendelijke familie die je warm welkom heet. Ze denken mee wat betreft uitstapjes, verzorgen een lekker ontbijt, lunch pakket en diner! Genoten!

• Totaaloordeel over Gasthaus Geimer
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon en vriendelijke mensen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

Prima maar kamers verdienen een update

Goede ligging goed ontbijt maar kamers diverse vertrekken verdienen een upgrade waarbij ook de uitstraling buitenkant van het hotel ook het nodige moet gebeuren. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Dat huisdieren hier welkom zijn in combinatie met veel vloerbedekking vonden we geen gelukkige combi ook voor het personeel zelf. Lekker zwembad en sauna.

• Totaaloordeel over Bilderberg Hotel 't Speulderbos
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging/ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers/vloeren hotel/ gevels uitstraling hotel
  • Reisgezelschap Met partner

Ook door het mooie weer was het heerlijk vertoeven in de achterhoek.

• Totaaloordeel over Landgoedhotel Woodbrooke
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen punten

Mooi verblijf

Door de reservatie van een grotere groep werden we overgeboekt naar het naburige Hotel Ter Zand, voor de overnachtingen en het ontbijt. Voor het diner moesten we wel nog naar Grand Hotel Ter Duin. We hadden twee boekingen gedaan: één van 4 nachten en aansluitend nog 2 nachten. De correspondentie hierover verliep chaotisch, waardoor het voor ons onduidelijk was. Dit had vermeden kunnen worden. De beide hotels waren prima in orde. Voor het diner in Grand Hotel Ter Duin hadden we wel 3 avonden dezelfde menukaart, waardoor de keuze vrij beperkt was! De kamer en het ontbijt in Hotel ter Zand waren prima, alleen de fietsenstalling liet te wensen over, deze was erbarmelijk. Jullie lokken mensen om te komen fietsen, zorg dan ook voor een degelijke fietsenstalling. Maak een aparte fietsenstalling voor de huurfietsen, die jullie aanbieden, en zorg voor een ruime fietsenstalling, voor de mensen die hun eigen fietsen meebrengen. Omreden wij niet in Grand Hotel Ter Duin verbleven hebben, kunnen wij de kamers en faciliteiten niet beoordelen!

• Totaaloordeel over Grand Hotel Ter Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark een ganse week de zelfde menukaart, kan beter.
  • Reisgezelschap Met vrienden

Gedateerd hotel en diner smaakloos

Matig. Gedateerd hotel, douche uit de jaren 60 met douchegordijn. Ontbijt goed, avondeten smaakloos

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Avondeten meer zorg aan besteden
  • Reisgezelschap Met partner

fijn verblijf; compliment aan het personeel

We hebben een fijn verblijf gehad in dit hotel. Een kanttekening is dat het personeel, waarschijnlijk door een personeelstekort, zich het vuur uit de schenen liep om alles in goede orde te laten verlopen; ze bleven vriendelijk! Het eten was prima; een goede prijskwaliteitverhouding. Het ontbijt was prima, echter kom niet wat later binnen; dan zijn er tekorten alom en wordt aanvullen een uitdaging voor het personeel. Slaapkamer goed; zwembad goed. Alleen was het uitdaging voor ons om het zwembad te vinden; wist niet dat je eerst naar buiten moest. Misschien beter aangeven. Het weer zat ons erg mee; de omgeving was te gek!

• Totaaloordeel over 't Wapen van Marion
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark goede service, vriendelijk personeel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark niet teveel sierkussens op het bed; waar laat je ze? Hangers waar ook broeken aan kunnen hangen en hangers voor langere kledingstukken. meer personeel; betere organisatie keuken.

Toppie

Heel mooi vriendelijk park

• Totaaloordeel over RCN Vakantiepark Toppershoedje - Hotelaccommodatie
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk en dicht bij zee
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Tip: fietsgootje naar terras van hotel chalet

Mooi park

• Totaaloordeel over Landal Klein Vink
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi park
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Renoveren

grandioos !!!

douchel is spiegelglad !!! tegels worden nat en word een spiegel ...rubber of zo ? 2 de avond op het plein ober was er niet 1 uur geacht voordat we eindelijk werden geholpen ...... verder prima !!!!!!!!!!!!

• Totaaloordeel over Grand Hotel Ter Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark mooi verzorgd en 4 steren waard
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark douch tegels te glad gevaarlijk
  • Reisgezelschap Met vrienden

Eenvoudig maar ook compleet en schoon

Ondanks mindere weer prima vermaakt. Mooi groen park, de hele dag door hoorje de vogels fluiten. Prima fiets omgeving ook.

• Totaaloordeel over Landal Bospark Lunsbergen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Al gedaan
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ruimere openingstijden zwembad. Geen aut.bestelapp. in snackbar maar liever gewoon bestellen. M
  • Reisgezelschap Met partner

Prima verblijf vriendelijk personeel prijs-kwaliteit klopt

Prijs kwaliteit klopt Enige negatieve is bij mooi weer is terras veel te klein

• Totaaloordeel over Hotel Traube
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Terras te klein

Het was geweldig

Wij hebben erg genoten in dit fijne hotel, 3-gangen diner hebben we enorm van genoten en ook het ontbijtbuffet was perfect, alles was steeds aanwezig. Ook de kamer was goed wij hadden een kamer beneden met daarbij een klein terrasje zodat we ook nog even lekker buiten konden zitten. Als wij nog een keer naar Ootmarsum zouden gaan dan graag weer in dit hotel.

• Totaaloordeel over Hotel 't Wapen van Ootmarsum
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Respect voor de eigenaren zoals ze alles verzorgen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Föhn op de kamer zou fijn zijn
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Netjes vriendelijk

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Talens Coevorden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Netjes en vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Avond vermaak

Niet goed

Wij kwamen met volle moed naar het huisje mijn vrouw zit in een rolstoel dat was geen goed idee we konden er niet oprijden dus eruit erin dat wat balen gevraagd voor een plaat maar dat was er niet .dus dat was de eerste en laatste keer en het huisje was ook niet al te vrij .gr fam Janssen-vink

• Totaaloordeel over Landal Beach Resort Kamperland
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Plaat voor het huisje vw rolstoel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nieuwe buiten vloer
  • Reisgezelschap Met vrienden

Chalet was niet klaar voor verhuur

Het chalet wat de titel villa had was niet meer dan een chalet die niet klaar was voor verhuur. Bovenkasten met klapdeuren bleven niet openstaan de dakrand was met tape vastgeplakt keuken interieur was niet kompleet parasol was stuk.

• Totaaloordeel over MarinaPark Bad Nederrijn
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Uitzicht over het water
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kijk eerst naar de accommodatie voor men het gaat verhuren
  • Reisgezelschap Met vrienden

Prima plek om even te onthaasten

Heerlijke plek om even op te laden in een prachtige omgeving . Staat van huisjes niet hypermodern, maar wel schoon en alles is er. Alleen de bedden waren ronduit slecht, vandaar toch een eenmalige bestemming voor ons..

• Totaaloordeel over Vakantiepark Sallandshoeve
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging in natuurlijke omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vervangen matrassen in vakantiewoning, compleet doorgezakt.
  • Reisgezelschap Met partner

Heerlijk op wat dingentjes na.

Ik begin met de feedback want dan eindig ik positief. 1. Ik heb bij het uitchecken verteld dat we geluk hadden dat er een reserve kussen in de kast lag. Want het hoofskussen was ronduit smerig. (bloed/wijn of een andere rode druppel supstantie. Heel slordig.) Daar zou ik best op gecompenseerd willen worden korting bij een volgend van der valk hotel verblijf naar keuze met 30/40%korting ofzo. 2. Hotel van der Valk stond in de stijgers. Is niet zo lekker naar buiten kijken tijdens het ontbijt. Dat is jammer en naar mijn inzicht niet aangegeven. Maar geeft verder niet. 3. De lift boven. Dit is wel comisch. Er staat geen ( hier is de lift aangegegeven van de 5e etage lagen we op kamer 519 en de liften vallen niet zo op. Is ook niet goed opletten van ons, maar goed.) Voor de rest hebben we het heerlijk gehad. Ruime parkeerplaats. Lekkere koele kamer met de warmte heel prettig. Een verkoelend zwembad naar een dag shoppen in Antwerpen. Goede uitleg over het OV met de tram. Lekkere maaltijden op het menu. Vriendelijk personeel. En heerlijk bier op de tap in de avond. Stella Artois. Ook met het terrein verlaten fantastisch geregeld.

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Antwerpen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Herhaling vatbaar.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Staat aangegeven met feedback

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer