Niet goed

Wij kwamen met volle moed naar het huisje mijn vrouw zit in een rolstoel dat was geen goed idee we konden er niet oprijden dus eruit erin dat wat balen gevraagd voor een plaat maar dat was er niet .dus dat was de eerste en laatste keer en het huisje was ook niet al te vrij .gr fam Janssen-vink

• Totaaloordeel over Landal Beach Resort Kamperland
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Plaat voor het huisje vw rolstoel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nieuwe buiten vloer
  • Reisgezelschap Met vrienden

Chalet was niet klaar voor verhuur

Het chalet wat de titel villa had was niet meer dan een chalet die niet klaar was voor verhuur. Bovenkasten met klapdeuren bleven niet openstaan de dakrand was met tape vastgeplakt keuken interieur was niet kompleet parasol was stuk.

• Totaaloordeel over MarinaPark Bad Nederrijn
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Uitzicht over het water
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kijk eerst naar de accommodatie voor men het gaat verhuren
  • Reisgezelschap Met vrienden

Prima plek om even te onthaasten

Heerlijke plek om even op te laden in een prachtige omgeving . Staat van huisjes niet hypermodern, maar wel schoon en alles is er. Alleen de bedden waren ronduit slecht, vandaar toch een eenmalige bestemming voor ons..

• Totaaloordeel over Vakantiepark Sallandshoeve
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging in natuurlijke omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vervangen matrassen in vakantiewoning, compleet doorgezakt.
  • Reisgezelschap Met partner

Heerlijk op wat dingentjes na.

Ik begin met de feedback want dan eindig ik positief. 1. Ik heb bij het uitchecken verteld dat we geluk hadden dat er een reserve kussen in de kast lag. Want het hoofskussen was ronduit smerig. (bloed/wijn of een andere rode druppel supstantie. Heel slordig.) Daar zou ik best op gecompenseerd willen worden korting bij een volgend van der valk hotel verblijf naar keuze met 30/40%korting ofzo. 2. Hotel van der Valk stond in de stijgers. Is niet zo lekker naar buiten kijken tijdens het ontbijt. Dat is jammer en naar mijn inzicht niet aangegeven. Maar geeft verder niet. 3. De lift boven. Dit is wel comisch. Er staat geen ( hier is de lift aangegegeven van de 5e etage lagen we op kamer 519 en de liften vallen niet zo op. Is ook niet goed opletten van ons, maar goed.) Voor de rest hebben we het heerlijk gehad. Ruime parkeerplaats. Lekkere koele kamer met de warmte heel prettig. Een verkoelend zwembad naar een dag shoppen in Antwerpen. Goede uitleg over het OV met de tram. Lekkere maaltijden op het menu. Vriendelijk personeel. En heerlijk bier op de tap in de avond. Stella Artois. Ook met het terrein verlaten fantastisch geregeld.

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Antwerpen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Herhaling vatbaar.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Staat aangegeven met feedback
  • Reisgezelschap Met partner

Wat je boekt krijg je ook.

Fijn hotel,kleinschalig,uiters vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Hotel Sonneneck
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Je kunt er s.avonds gewoon drankje drinken

Gastvrij

Personeel erg vriendelijk en behulpzaam ! Gezellige ontspannen sfeer

• Totaaloordeel over Hotel de Elderschans
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Al inclusief als erg prettig ervaren voldoende buiten zitplaatsen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien update van hotelkamer
  • Reisgezelschap Met vrienden

Ik ben vegetariër , heb dat gemeld en ik kreeg iedere dag de meest heerlijke gerechten voorgeschoteld. Mijn man ( geen vegetariër) vond het eten ook heerlijk . Personeel was heel vriendelijk.

• Totaaloordeel over Hotel Traube
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles heel positief

Voor herhaling vatbaar

Prima hotel: heerlijk ontbijt en elke avond n verrassend lekker 4gangendiner. Het personeel is heel vriendelijk, niets is te veel. Kamers heel schoon, mooie ligging tussen Koblenz en Cochem

• Totaaloordeel over Hotel Traube
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima prijs kwalitei

dagen vlogen voorbij

Wij hadden suite met twee tv,s voor zelfde prijs als standaard kamer. Waar krijg je dit nog voor die prijs? En zat ook nog ventilator bij op de kamer. verder Zit hoekje en koelkast en water koker. Eigenaars namen tijd voor je ondanks het hoogseizoen. En ontbijt was ook top. Dagen vlogen voor bij, dus gauw weer terug komen.

• Totaaloordeel over MOSELTEL Ernst/Cochem
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark gast vrij eigenaars en supernet kamer.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark ik mis alleen prullenbakje bij badkamer. vergeten door tegeven:)
  • Reisgezelschap Met partner

Een uitstekend hotel met een warm onthaal, vriendelijk personeel en een perfecte keuken

Samen met mijn vrouw hebben wij hier een ontspannend weekend beleeft. Voor herhaling vatbaar.

• Totaaloordeel over Strandhotel Westduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Uitstekend hotel
  • Reisgezelschap Met partner

Een mooi en verzorgd hotel aan de rand van Ootmarsum.

Nvt

• Totaaloordeel over Hotel De Landmarke by Flow
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het personeel is erg behulpzaam en staat klaar voor hun gasten
  • Reisgezelschap Met partner

Het was heel mooi daar en de kamers zeer proper. Lekker gegeten en we komen daar zeker nog terug.

• Totaaloordeel over Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijke mensen en proper
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De gevel een likje verf geven.

Heerlijke dagen gehad in Schoondijke

Fijn verblijf gehad in hotel De Zwaan. Twee hele lieve eigenaren die er alles aan doen om te zorgen dat je een comfortabel verblijf hebt. Goed bed, goede douche, lekker ontbijt. Het was wel erg warm op de kamer, er is geen airco (wel een windmolen).

• Totaaloordeel over Hotel De Zwaan Schoondijke
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijke eigenaren, brandschone accommodatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Airco en trapleuningen aan beide zijden zouden dit hotel nog comfortabeler maken

Geweldig!!!!!

Prachtig plekje!!!! Fijn bed!!!!! Vriendelijk personeel!!! Alleen beetje karig ontbijtje!

• Totaaloordeel over Landgoed Overste Hof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geweldig plek
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark iets meer aan ontbijt keuze
  • Reisgezelschap Alleen

Ontspannen weekend gehad mede door het top weer!

We hebben 3 dagen lekker kunnen fietsen en op terrasjes kunnen zitten

• Totaaloordeel over Hotel Onder de Linden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijke bediening
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark de kamer was redelijk krap

Genoten

Gastvrij

• Totaaloordeel over Holiday Inn Express Bremen Airport
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gadtvrij
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Weet zo niet

zeer verouderd hotel

Zeer verouderd hotel, slecht onderhouden, er hangt geen gordijn goed voor de ramen. Eten redelijk maar mist kwaliteit. Gaarkeuken. Lange rijen voor de buffet. 1 koffieapparaat, lange rijen s morgens voor de koffie. Voor ons een éénmalige ervaring voor dit hotel.

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark erg leuke omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark onmiddellijk renoveren

Prima hotel

Net hotel, schone kamers. Op moment van ons verblijf (pinksterweekend), was de gemiddelde leeftijd van de gasten 70 jaar en ouder. Wij als veertigers vielen op. Het ontbijt is prima, en het avond eten is ook goed. Vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Hotel Eeserhof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel, goede bedden, schoon hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Uitstraling van het ontbijtruimte is wat gedateerd, en de stoelen op het terras zijn niet comfortabel.

Lawaai

Verder alles oke, ook het eten was oke , maar erg lawaaierig

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging, en eten prima voor elkaar
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Erg lawaaierig de kamer waar wij het verblijf hadden
  • Reisgezelschap Met vrienden

Erg leuk park voor wat kleinere kinderen

• Totaaloordeel over Vakantiepark Dierenbos
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Leuk park voor kleine kinderen
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Toplocatie met een topmedewerkers

Wij zaten in de loft wat niet geschikt is voor mensen die slecht te been zijn maar wat een mooie ligging en de medewerkers zijn allen zeer vriendelijk, behulpzaam, geduldig en goed humeur. Zeker een aanrader.

• Totaaloordeel over Hotel Markt23
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Koffie op de kamer, wat er verbruikt is ook terug toevoegen in plaats van de reeds aanwezige bij te vullen

Top hotel

Fantastisch hotel gastvrij ontvangen mooie kamer met uitzicht en een heerlijk diner op de eerste avond we komen zeker een keer terug

• Totaaloordeel over De Ruwenberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gast vrij en vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Alleen de bedden hebben we ook aangegeven
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel, lekker ontbijt en diner. Verzorgde kamers.

• Totaaloordeel over Hotel Eeserhof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Lekker eten (keuze uit vlees of vis)
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Betere fietstips
  • Reisgezelschap Met partner

Goed hotel met een ruime kamer en badkamer. Personeel is vriendelijk en niets is te veel. Het eten was uitstekend.

• Totaaloordeel over Hotel Landgoed Ehzerwold Almen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Lig in een mooie omgeving.

Goed hotel.

Fijn Hotel/ Restaurant vriendelijk personeel en behulpzaam. Alleen laatste dag werden wij vergeten bij het diner ,aanvang 19.00 uur einde diner 22.00uur.

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Behulpzaam personeel