Goed hotel met een ruime kamer en badkamer. Personeel is vriendelijk en niets is te veel. Het eten was uitstekend.

• Totaaloordeel over Hotel Landgoed Ehzerwold Almen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Lig in een mooie omgeving.

Goed hotel.

Fijn Hotel/ Restaurant vriendelijk personeel en behulpzaam. Alleen laatste dag werden wij vergeten bij het diner ,aanvang 19.00 uur einde diner 22.00uur.

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Behulpzaam personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Allergen zijn diner

Zeer rustig gelegen

Goed gegeten en gedronken en personeel super mensen dank daarvoor.

• Totaaloordeel over Hotel Oude Abdij
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijke bediening
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Tv op een andere plaats zetten of hangen
  • Reisgezelschap Met partner

Prijs kwaliteit verhouding prima. Alleen moet het zwembad gerenoveerd worden. En meer verwarmd.

• Totaaloordeel over Vakantiepark Westerbergen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Culinair fantastisch en zeer vriendelijke bediening
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zwembad renoveren

Tegengevallen

Personeel is aardig maar onkundig, spreken geen Duits en of geen Engels. Martin is een super medewerkent evenals de kok. Zij houden de boel draaiende. Er was geen buffet of 3gangen keuze menu zoals in de advertentie stond. Ook totaal geen entertainment dat er iedere avond zou zijn. De fotos van het hotel met de hertjes te verkeerd afgebeeld wij leggen en kamer met uitzicht op op de heren nou dat had je bv een verrekijker bij nodig om die te zien.we zouden een buro in de kamer hebben die was er ook niet. Verder waren de kamers en de bedden goed. Mooi hotel maar er moet snel aktie worden ondernomen om het te redden.

• Totaaloordeel over All in Hotel Heiderhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede bedden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Heleboel verbeter punten zie boven

Mooi chalet, huisje

Het huisje was mooi,netjes opgeruimd en schoon. Alleen mistte je op het park toch wel iets van een park winkel of iets dergelijks. En of een cafetaria waar je ijsjes kunt halen.

• Totaaloordeel over Landal Klein Oisterwijk
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen cafetaria en of winkel

Zeer aangenaam verblijf.

Goed hotel. Goede service en goed eten. Prima kamers.

• Totaaloordeel over Urlaubs- und Wellnesshotel Friederike
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed lopend buffet.

Belabberd

Ontvangst prima, personeel aan bar onvriendelijk. Ongezellig en slecht onderhouden terras, smerigere banken in de eetzaal. Diner stelt écht niets voor. Vooral gefrituurd en vet eten. Het ontbijt was was wel in orde. Kamer prima, badkamer sterk verouderd en aan vervanging toe zoals veel in en om het hotel. Naar mening veel te duur voor.het gebodene.

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Nauwelijks
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Doe iets aan de uitstraling
  • Reisgezelschap Met partner

Vriendelijkheid goede service lekker eten

Een geweldig lieve eigenaresse niets is haar teveel komt s morgens vragen of je gebakken of roerei wil .en zoekt voor ons naar E bikes te huren regelt het geeft leuk reisadvies. Van harte aan te bevelen

• Totaaloordeel over Baums Rheinhotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrijheid
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een warmwater machine voor de thee
  • Reisgezelschap Met vrienden

Prima verblijf en vriendelijk onthaald

Reeds vermeld

• Totaaloordeel over Hotel Nes Ameland
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Reeds genoemd
  • Reisgezelschap Met vrienden

Prima ligging en alles netjes

Mooi park met rust en ruimte. Heerlijk zwembad. .ooie vissen in de vijver, zelfs een meerval... We hadden onze pup ook mee. Kon ik bij reisgezelschap niet opgeven.

• Totaaloordeel over Resort Mooi Bemelen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Centrdle ligging met veel mogelijkhedrn met de fiets.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vorige keer had ik opmerkingen dat het laden van de electrische auto niet werkte. Was nu prima, dus opgelost. Prina.

Perfecte locatie

Schoon,goed verzorgd

• Totaaloordeel over BANKS Antwerp
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Apperatief
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Lift wachten
  • Reisgezelschap Met vrienden

Een prima onderkomen op een mooie plek!

De locatie is heel mooi en het onderkomen prima.

• Totaaloordeel over Landal Vakantiepark Boomhiemke
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima ontvangst.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark We misten een handleiding voor gebruik Tv
  • Reisgezelschap Met partner

Prima hotel, schone kamers, zwembad en sauna een aanrader. Vriendelijk personeel. Leuk terras. Fietsen kunnen veilig neergezet worden. Het ontbijt is super. Heerlijk rustige omgeving.

• Totaaloordeel over Boshotel Vlodrop
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vele positieve punten

Genoten

Een fijne tijd, wel jammer dat je bij een invalidekaart geen korting in de garage krijgt. Verder niets te klagen. Vriendelijk personeel, goede bediening en schoon. .

• Totaaloordeel over Golden Tulip Hotel Central
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Midden in het centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Invalide parkeerplaats

Prima locatie

Appartement is simpel ingericht, alles is aanwezig. Gratis parkeren, centrum om de hoek (veel restaurants waren op zondag en maandag dicht). Mooie omgeving om te fietsen.

• Totaaloordeel over Residentie d'Ouwe Kercke
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijke eigenaars, goede locatie, gratis parkeren
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen uitzicht, andere koffiezetter met cups/pads

Prachtig hotel, mooi gelegen

Prima arrangement, heerlijk 3 gangenmenu genoten. Fijne hotelkamers met prima badkamer en goeie bedden. Mooie fietsomgeving.

• Totaaloordeel over Golden Tulip Ampt van Nijkerk
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie bovenstaand
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer personeel in het restaurant

Bij Van der Valk is het gewooon goed

Uitstekend, alles prima, zoals nagenoeg altijd bij van der Valk! eten en slapen is een goed concept met een uitstekende bediening door vriendelijk Nederlands sprekend personeel!

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Nagenoeg alles is oké
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Topdek van de bedden verschuift

Goed hotel

Keurig net hotel . Alleen voor mensen die slecht ter been zijn is de ligging hoog en steil naar het dorp.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed verzorgt en vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Tip: koekjes bij de koffie
  • Reisgezelschap Met partner

Gedateerd hotel, maar prijs-kwaliteit is meer dan voldoende!

Het hotel is erg gedateerd…. Maar, de 5 dagen verblijf was ondanks dat naar volle tevredenheid. Door file wat aan de late kant gearriveerd, de receptie belde tijdig om te verifiëren of we nog wel kwamen. Bij ontvangst stond de receptionist buiten te zwaaien waar we moesten zijn. Snel een korte check-in, beknopte uitleg, want we moesten snel eten. Het buffet ging om 20:00 uur dicht, om 19:55 uur kwamen wij binnen hollen. Badkamer is gedateerd, maar alles is schoon! Ontbijt en diner, goed! Iedere dag vers en ruime keuze, iedere avond wisselend aanbod. Zwembad prima, locatie in het dorp prima. Vooral als je van wandelen door de bossen houdt, alles op loopafstand. Minpunten? Nou eerlijk gezegd niet. Wil je meer luxe dan zou ik verder kijken. Moet dit hotel gemoderniseerd worden? Dan niet zeuren dat de prijzen omhoog gaan. Prijs-kwaliteit nu is absoluut de moeite meer dan waard.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon, voldoende afwisseling in avondeten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark kluisje op de kamer

Mooie locatie

Erg gastvrij ontvangen. Zeer vriendelijk behulpzaam personeel. Lekker gegeten, ruime keuze zowel het ontbijtbuffet als het dinerbuffet. Super schone kamers, heerlijke bedden

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Erg gastvrij familiehotel goed eten heerlijke bedden

Geweldig!!

Prachtig hotel van binnen en buiten, de ligging is geweldig. Wat veel groen, rust en fluitende vogels Erg vriendelijk personeel We hadden een prachtige boskamer met eigen terrasje

• Totaaloordeel over Landgoedhotel Woodbrooke
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles positief
  • Reisgezelschap Met partner

Prima naar ons zin gehad.

Het huisje voldeed aan onze verwachtingen. Vooral de ligging midden in de bossen was erg prettig. Voorzieningen zoals zwembad, supermarkt en brasserie waren dik in orde. We hebben een paar dagen genoten.

• Totaaloordeel over Landal Coldenhove
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi gelegen in de natuur.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Simpel een keer met een ragebol de spinnenwebben verwijderen geeft het huisje een nog beter aanzien.

Zeer gehoorige kamers

De kamers zijn gehoorig je kunt de mensen naast je horen, niezen, hoesten, praten..enzo

• Totaaloordeel over Otium Wellness Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijn bed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen groepen 14-jarige voetballers in een pinksterweekend laten verblijven veel onrust in het hotel en vooral bij het ontbijt
  • Reisgezelschap Met partner

Heel goed naar ons zin gehad

Prima, het had iets schoner mogen zijn. Heel goed en vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Landgoed Mennorode
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het personeel