Alles was goed, jammer dat de lift niet helemaal in orde was
Vriendelijk personeel. Kleine nette kamer, gang is gehorig. Diners prima.
Het Hotel is misschien iets achterhaald op sommige plekken maar het geheel ziet er nog prima uit. Kamers zijn schoon en bedden prima. Eten goed met ruime porties. Ook de wijnglazen zijn goed gevuld. Ontbijt ook niets op aan te merken. Kans is groot dat we nog eens teruggaan.
Wij hadden gekozen voor het " wildarrangement". Van reservering tot vertrek, uitermate vriendelijk en efficiënt. Heerlijk gegeten en warme sfeer. Komen zeker terug en dan ook golfen op de Sallandse (91 jaar oude golfbaan)!
Heel gezellig,fijn personeel en het eten was ook top .bij binnenkomst overal kaarsjes gewoon gezellig.
Ik vond de thermea wat tegen vallen wel veel sauna’s maar je kon niet echt zwemmen water vond ik ook wat koud! Maar s’avonds bij het diner heeft Wolfje ons echt een onvergetelijke avond geven wat is dit een topper! Heerlijk a la carte gegeten. Complimenten vooral voor Wolfje!
Beetje te vol
Mooi hotel goed eten en vriendelijk personeel
Mooi, vriendelijk hotel. Alles goed geregeld icm de sauna. Ook het ontbijt was erg goed.
Voor ons een goede uitvalsbasis om wandelingen te maken. Aan einde van de dag lekker douchen, daarna ruim dineren en vervolgens goede bedrust.
verouderd hotel
Mooie ruime kamers en een goed verzorgd ontbijtbuffet. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Ook het bijbehorende restaurant is heel goed. We hebben daar heerlijk gegeten.
Een fantastisch wellness arrangement Veel sauna’s in een prachtige omgeving. Het restaurant was eveneens heel goed. We komen zeker terug.
Ik had een mooie eigen kamer in een mooi opgeknapt oud pand aan het water. Het ontbijt is meer dan de moeite waard, met veel aandacht gemaakt. Leuke huiselijke sfeer met zeer vriendelijk personeel. Pand zit wel aan drukke doorgaande weg maar dat heeft mij niet zo gestoord. Er lagen op de handdoeken bij de snoepjes ook oordopjes voor de liefhebbers dus daar hebben ze goed over nagedacht. Fijn dat je nabij onbeperkte tijd kunt parkeren en voor 15,50 een uitrijkaart kunt kopen. Zeker een aanrader om deze mooie stad te bezoeken en midden in het mooie historische centrum te zitten. Kom zeker terug. Bij mijn arrangement zat ook avondeten bij de vrolijke pater, het eten was niet zo naar mijn smaak. Dat was niet voor herhaling vatbaar.
Een mooi hotel met heel vriendelijk personeel. Het hotel ligt aan de rand van een prachtig bos. We hebben erg genoten van de herfstkleuren.
het was jammer dat er geen tv op de kamer was, dat vinden wij voor het nieuws op de tv en de sport gezellig Het ontbijt en diner was erg goed. De kamer had maar een stoel, en geen tafeltje dat was jammer, een keurige kamer met een geweldig bed
Kamer netjes, bedden goed en goed geslapen. Bediening netjes maar alles karig. De baas van dit hotel moet eens een flinke schop onder de kont krijgen. Personeel te weinig gemotiveerd en alles afgelast. Ontbijt van 8 - 10, wat al krap is maar om 9.45 al bezig met opruimen. Karig scrabble eggs en wat verbrande worstjes. Broodjes heerlijk vers. Avondeten zelfde, niet echt slecht maar geen liefde. Welkomstdrankje hoeveel goed. Alleen....waarom s avonds zo snel naar huis. Handdoeken ... kan je vragen, snap ik maar is een drempel en dus niet gastvrij. Sneu voor personeel want die moet het beleid van een gierige baas uitvoeren.
What you see is what you get. Kamer was gedateerd maar dat wisten we en het belangrijkste is dat het schoon was. Badkamer prima. We hadden HP+ bij voordeel uitjes en was prima verzorgd, Het personeel was uitermate vriendelijk. Kortom, voor herhaling vatbaar.
Een heel gastvrij familiehotel waar de gasten centraal staan. Lekker eten, goede en uitgebreid ontbijt. Lossen kleine probleempjes direct op. Zeker de moeite waard en komen zeker nog een keer terug.
Wij werden ontvangen door een zeer vriendelijke en gastvrije gastheer. Onze kamer was prima in orde, schoon en heerlijke bedden. Het koffiezetapparaat werkte niet maar vervolgens werd ons aangeboden om beneden een heerlijke kop koffie te komen drinken. Ook het diner was erg lekker met zeer vlotte en vriendelijke bediening. En wat hebben wij de volgende ochtend genoten van ons ontbijt. Alles vers, lekker en een zeer vriendelijke dame die het ontbijt heeft verzorgd. Kortom wij waren zeer tevreden en komen graag weer eens terug.
- er hangt geen schoonmaakslang, zodat het transpiratievocht van de vorige wellnesser weggespoten kan worden, in de stoomcabine!!!; - regelmatig moet er een personeelslid naar beneden komen om de stoomcabine (her) op te starten; - de vloer in het wellnessgedeelte kan, ondanks het dragen van slipppers, spekglad worden!!! Ondergetekende is dan ook hard ten val gekomen (gelukkig met beperkte gevolgen; een pijnlijke bil & een geschramde elleboog) en zou als suggestie mee willen geven dat, iedere keer dat een personeelslid naar beneden komt om de stoomcabine te (her)starten zij/ hij ook het water van de wellnessvloer dweilt!!! Om gladheid dan wel valpartijen te voorkomen!!! - in de stoomcabine hangt een vieze geur; waarschijnlijk moet de stoomcabine grondig schoongemaakt worden en zou een toepassing met een mintgeur aangebracht kunnen worden!!! - het humeur van de omeletbakkers kan nogal wisselen; wij werden de eerste ontbijtdag uitstekend bediend door een vrolijke & vriendelijke (senior) meneer terwijl de volgende dag de omeletbakkerES met het spreekwoordelijke 'verkeerde been uit bed gestapt was'.
Perfect. Alles zag er netjes uit. Goede bedden. Ontbijt was ook super. Echt een aanrader.
Heerlijk weekendje weg in centraal gelegen hotel met super vriendelijk personeel. Top ontbijt!
Voor herhaling vatbaar
Mooi ruim opgezet park, maar wel gedateerd. De horeca hanteert hele hoge prijzen en dat is het eten echt niet waard. Het personeel is wel erg vriendelijk.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer