Soeperdoeper

Wat een fijne B&B. Schone kamers voorzien van alle gemakken. Hele lieve eigenares, waarbij we graag nog eens terugkomen!!

• Totaaloordeel over B
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Service, hygiëne, ontbijt,badkamer, etc....
  • Reisgezelschap Met partner

Goede snelle ontvangst en fijne kamer.

• Totaaloordeel over Gr8 Hotel Breda
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ijsmachine
  • Reisgezelschap Met een groep

Fijne tijd doorgebracht

Fijn hotel op loopafstand van centrum Delft. Vriendelijk personeel, goede service!

• Totaaloordeel over WestCord Hotel Delft
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijn hotel op loopafstand van centrum Delft

Leuke week gehad.

Niet al te groot park. Lekker rustig. Fijn zwembad. Goed restaurant. Vriendelijk personeel. Niks te klagen. We zijn zelfs nog een dag langer gebleven.

• Totaaloordeel over Summio Parc Heihaas
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig.
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

• Totaaloordeel over Merici Hotel Sittard
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles voorhanden

Heerlijk genieten

Mooi hotel met goed restaurant. Ook is het heerlijk vertoeven in de sauna en het zwembad

• Totaaloordeel over Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ruim van opzet, aardig personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark uitlenen van spelletjes

Prima hotel

Slaapkamer was keurig, heerlijk bed, beetje kleine kussens. Badkamer prima maar een beetje klein, voor 1 persoon !

• Totaaloordeel over Landgoed Overste Hof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi gelegen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zorg voor alle Nederlandse tv zenders

Nvt

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Schiphol
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles
  • Reisgezelschap Met partner

Mooie omgeving, vriendelijk personeel, ruime kamer

We werden hartelijk ontvangen, mooie ruime kamer. Het eten was lekker, maar de van tevoren geboekte menu leek op het menu wat we in het kasteel kregen. Rondleiding in kasteel een echte aanrader. Neem wel een dikke trui mee, want het is niet erg warm. Ontbijt was erg goed. Veel verschillende keuzes qua eten en drinken. Alles werd ook snel weer aangevuld. In de omgeving genoeg te doen.

• Totaaloordeel over Bilderberg Kasteel Vaalsbroek
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie omgeving, schone kamer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Menu

Allrs was top

Zeer vriendelijk personeel, netjes ,lekker eten . Alles was super . Wij gaan zeker terug

• Totaaloordeel over Churchill Hotel Terneuzen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was top
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Alles was ok

Prima hotel in het fraaie Bad Bentheim

Net over de grens verbleven we in het voormalige station van Bad Bentheim dat inmiddels is omgebouwd tot een fraai hotel met vriendelijk personeel en ruime nette kamers. De keuken is echt Duits en de wijnkaart voorziet in een scala aan heerlijke wijnen. Vanuit het hotel loop je zo naar het oude centrum en een prachtig en kolossaal kasteel. Naast dit moois zijn er nog diverse verrassende tripjes te maken met leuke activiteiten in de omgeving. Een reden om nog eens terug te gaan.

• Totaaloordeel over Hotel Bentheimer Hof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark net en ruim
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark keuzemenu

Slecht

Sleutel ophalen ging al moeilijk.slechte bedden er was zelfs te weinig dekbedden en geen overtrekken de bedden waren slecht.en een bank was door gezakt.alles bij elkaar hoop geld betaald.dit was geldverspilling jammer..

• Totaaloordeel over Bungalowpark It Wiid
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Park zag er wel netjes uit
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ze hadden gezegd vuurwerk vrij park niet dus
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi gelegen hotel aan de rand van het bos

Het Boshotel liftboy een prachtige plek aan de rand van het bos in Overberg. Vanuit het hotel heb je verschillende mogelijkheden om het bos te verkennen, zowel lopend als op de fiets/mountainbike. Er is gelegenheid om je fiets in de stalling te zetten, tip is om even een slot mee te nemen. ‘‘s nachts is deze plek wel gesloten met een slot. Het hotel zelf is een clean afgewerkt hotel met ruime kamers. De sfeer in de hal en ontbijttafel is sfeervol ingericht. Het ontbijt is volledig en er kan rekening gehouden worden met allergieën. Als je het van tevoren aangeeft, wordt dat apart voor je geregeld en ook dat is lekker! De kamer zelf is van alle gemakken voorzien, het zou wat meer in de ‘bosstijl’ afgewerkt kunnen worden met houtmaterialen in plaats van aluminium lampen. Op een geringe afstand heb je ook het bosrestaurant wat super leuk is om te combineren tijdens je verblijf. Je hoeft dan niet ver te gaan om lekker te kunnen eten.

• Totaaloordeel over Boshotel Overberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gelegen aan het bos, goede service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Sfeervolle inrichting van de kamer
  • Reisgezelschap Met partner

Leuk hotel in een prachtige omgeving

Hotel Stakenberg is schitterend gelegen in het bos en bevindt zich op loopafstand van de Elspeetse heide. Bij onze aankomst (in het donker) zag het hotel er sprookjesachtig uit door alle kerstlichtjes. Het diner op de eerste dag (soep en broodjes) en het 2-gangendiner op de tweede dag waren uitstekend. Het ontbijtbuffet was uitgebreid en smakelijk en de bediening maakte van elke maaltijd een feestje. Er zijn voldoende mogelijkheden tot vermaak in en rond het hotel (poolen, darten, jeu de boules en de sauna). De zitruimte bij de open haard is ook erg gezellig.

• Totaaloordeel over Veluwe Hotel Stakenberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging, maaltijden en bediening.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Een stopcontact in de buurt van elk bed zou handig zijn.

Bijzondere locatie

Wij hadden een heerlijk oud en nieuw in Hotel Rolduc. Het is een bijzondere locatie waar je heerlijk kunt ronddwalen door de gangen, zeker de moeite waard. Kamer voldeed aan de verwachtingen, het is gewoon net even wat anders dan een ‘gewoon’ hotel. Enige jammere was dat niet alles open was of op reservering (de abdij, bibliotheek en brouwerij). Dat is om te onthouden voor de volgende keer.

• Totaaloordeel over Abdij Hotel Rolduc
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Bijzondere historische locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niet alles was open/ hadden we moeten reserveren
  • Reisgezelschap Met vrienden

prima geregeld en mooie prijs kwaliteit verhouding

zeer tevreden over dit hotel, alles goed geregeld

• Totaaloordeel over ACHAT Hotel Frankfurt Maintal
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark goed en schoon hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark ontbijt was wat karig wat keuze betreft
  • Reisgezelschap Met partner

Goed en snel geregeld vertrouwelijke site.

Voordeeluitjes is de beste optie voor het boeken van een goed en betaalbaar hotel.

• Totaaloordeel over Mercure Hotel Duisburg City
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles is goed geregeld ik heb geen probleem gehad.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Top hotel met budget
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Vriendelijke personeel goeie zorg Schone kamers ontbijt,lunch,avondeten heel goed Gezellige hotel zins plus minister 7 jaar gaan we in december maand wegens onze hondtje omdat ze van vuurwerk erg gestress is GR. SIEN MANOHAR,,HONDTJE GUCCI SEIN 30 DEC 2025 TOT 2 JANU. 2026 ELKE JAAR TEVREDEN HOTEL

• Totaaloordeel over Hotel de Elderschans
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark 8
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer verplichtingen buiten

Prima verblijf

Locatie was zowel dichtbij strand als bij Nes en fietsroutes. Hotel was rustig en ontbijt was super!

• Totaaloordeel over Hotel Ameland
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ontbijt, rust, locatie

Vergane glorie

Een aantal opmerkingen: 021 onze kamer: klein, ramen randjes schimmel, niet kunnen openen, douche putje haren in, haren op de badkamer vloer. We hebben de gordijnen dicht moeten laten omdat ze uit de eetzaal zo in onze slaapkamer konden kijken. Bij ontbijt: tafels bij ontbijt blijft het servies op de tafels staan. Zelf op moeten ruimen omdat er geen tafels vrij waren en waren die er wel dan stonden er geen stoelen bij. Kwam ongeorganiseerd over bij ons.

• Totaaloordeel over Hotel Spaander Volendam, BW Signature Collection
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Dat de oudheid/ sfeer nog intact is van dit hotel. Locatie aan het water, parkeren bij hotel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hygiëne, dat ramen open kunnen van de kamer,

Een knusse Camping

Voor ons was de eerste keer dat wij naar een Camping gingen. Voor herhaling vatbaar.

• Totaaloordeel over Camping de Vinkenkamp
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark kleinschalig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark tip doorgegeven
  • Reisgezelschap Met partner

Het was daar erg gezellig lieve mensen

Het was een fijn hotel Met hele lieve mensen En de oudejaarsavond was top

• Totaaloordeel over Hotel de Elderschans
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Grandioos
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wij vonden alleen de bedden wat laag maar we hebben wel lekker geslapen

Superleuke week gehad

Heerlijk ontspannen in een mooie omgeving

• Totaaloordeel over Landal Bospark 't Wolfsven
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ontspanben park
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Complete verwenning

Personeel hartelijk, ontbijt en avondeten uitstekend. Ligging hotel fantastisch. Wij hebben genoten.

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prijs/ kwaliteit uitstekend

Unieke locatie

Na sich een prima hotel met uitstekende bedden. Enige minpuntje zijn de kamerdeuren die vallen nogal hard dicht. Ik zou willen adviseren om de drammers anders af te stellen.

• Totaaloordeel over Hotel Botanique
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De locatie en de bedden.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie algemeen oordeeel

Munsterstraat 20