Prima, stijlvol hotel

Een prima hotel met vriendelijk, behulpzaam personeel. Een uitgebreid ontbijt en een net iets andere, heerlijke keuken. Goede, standaard kamer. Minpunt, douchen in het bad, niet erg comfortabel.

• Totaaloordeel over Landgoedhotel Villa Vennendal
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima ligging, goed ontbijt, heerlijke keuken.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bij evt. aanpassing/verbouwing douche-gelegenheid aanpassen.
  • Reisgezelschap Met vrienden

Heel goed en we hebben genoten .

Mooi hotel en erg mooie kamer met uitzicht op strand.

• Totaaloordeel over Landal Cape Helius - Hotel
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Dicht bij strand aan de rand van Hellevoetsluis,
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Parkeren is soms een probleem vooral als je wat later aankomt bij het hotel als je een dag ben weggeweest dan is geen plaats meer.
  • Reisgezelschap Met partner

Uitstekend hotel geschikt voor wat oudere mensen

Het personeel is fantastisch. Je wordt hier echt nog ontzorgd. We hadden te maken met medisch noodgeval en het personeel handelde zeer professioneel. Het ontbijtbuffet en het dinerbuffet zijn zeer uitgebreid en lekker. De kamers zijn netjes en schoon. Het hotel ligt niet ver van zee en dorp.

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Dinerbuffet, Personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Matras van bed wat doorgezakt

Genoten van de midweek in Centerparcs Zandvoort

Superleuke vakantiewoning in Centerparcs Zandvoort met alle nodige voorzieningen. Fijne ligging, direct aan de kust.

• Totaaloordeel over Center Parcs Park Zandvoort
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijne voorzieningen voor kleine kinderen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wij zaten in een huisje waar de ganzen rondom heen liepen en waardoor er veel piep op het gras lag. Wellicht dat dit extra kan worden weggehakt tijdens het verblijf.
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Ik was hier voor de 5de keer. Dat zegt genoeg

Wij hebben erg genoten. Goed bed/lekkere douche/goed ontbijt. Mooie omgeving om te fietsen.

• Totaaloordeel over Hotel Landgoed Ehzerwold Almen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Drankprijzen

Heel goed!!

Het was goed. Alleen de kamers zijn echt aan een renovatie toe. Niet meer van deze tijd

• Totaaloordeel over Hotel 't Wapen van Ootmarsum
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark heel goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark kamers renoveren
  • Reisgezelschap Met partner

Gezellig familiehotel met beperkte faciliteiten

Ligt in The middle of nowhere. Je bent dus gebonden aan het hotel tenzij je ‘‘s avonds nog wilt rijden. Groot terras maar geen bar of lobby waar je iets kunt drinken. Piepkleine, sobere hotelkamer. Dus daar ga je ook niet zitten. Om half tien is de laatste ronde. Dus wat dan? Maar ook: erg vriendelijk personeel. Eenvoudige en betaalbare menukaart.

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Vijlerhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie boven
  • Reisgezelschap Met partner

Heerlijk hotel en vriendelijk service

Het hotel en de kamers zijn goed schoon. Wij werden vriendelijk ontvangen. Het zwembad is ook heerlijk om in te zwemmen. Alles is goed onderhouden. De bedden sliepen ook heerlijk. We hebben een avond gegeten in het restaurant, ook dit was heel leuk en lekker!

• Totaaloordeel over 't Wapen van Marion
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon, vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Veel producten waren op bij het ontbijt door de drukte
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi hotel, vriendelijk personeel, mooie kamers en superlekker en met zorg bereid ontbijt/eten

We hebben erg genoten!!!

• Totaaloordeel over Hotel 't Trefpunt
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Wat ik hierboven heb genoemd!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark N.v.t
  • Reisgezelschap Met partner

Leuk hotel, maar veel te veel lawaai van buitenaf en troep door de verbouwing..

Bij het inchecken moest ik mijn arrangement al meteen betalen. Dat vind ik raar, want dat gebeurt meestal achteraf. Ik had een kamer op de 1ste verdieping gevraagd, maar kreeg er eentje op de 3de verdieping aan de zijstraat, met een hoop herrie s morgens vroeg om 6:00 van leveranciers, en ander verkeer. Kortom: 2x een korte nachtrust. Het hotel wordt verbouwd. Ik kreeg bij het inchecken een brief waarop dat stond vermeld, met alvast excuses voor eventuele overlast. Het was hier en daar een puinhoop in de gang. De lift werd af en toe geblokkeerd door werklieden die tapijt en andere troep moesten afvoeren. Dit heb ik bij het uitchecken kenbaar gemaakt bij de receptie en vroeg om compensatie, kreeg ik een zure reactie van een oudere receptioniste, die zich ervan af probeerde te maken en de prijs van mijn Dame Blanche wilde wegstrepen, terwijl die nota bene bij mijn 3-gangan menu hoorde. Ze nam totaal geen notitie van mijn klachten en bood geen enkele compensatie aan in de vorm van een kopje koffie, drankje of vergoeding. Slechte zaak: het is immers geen goedkoop hotel. Voor 2 nachten en 1 diner € 486,45!!!! Nooit meer Derlon!!!!

• Totaaloordeel over Derlon Hotel Maastricht
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Receptionistes en bediening netjes
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie mijn opmerkingen
  • Reisgezelschap Alleen

Gezellig hotel met een uitstekende service

Gemoedelijk hotel met ontzettend aardig personeel. Ons diner (in arrangement) was prima, ontbijt beetje rommelig, niet altijd goed aangevuld. Terras heel gezellig !

• Totaaloordeel over Het Wapen van Alblasserdam
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heel gemoedelijk en heel aardig personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het beneden terras zou door bv het ophangen van lampjes in de avond nog gezelliger zijn.

Prima hotel

Bij aankomst konden we gelijk inchecken. Mooie en nette kamer, ontbijt heel goed. Vinden alleen het restaurant aan de dure kant, voor een broodje hamburger met frites €23,00 vind ik knap prijzig.

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Algemeen prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Menu kaart aanpassen

Een geweldig hotel

Ik wil Estefana en de. Ontbijtdienst van doordeweeks heel veel bedanken voor hun geweldige service niets was hun teveel.Ook hun team daar heb ik ook heel veel respect voor hun harde werken .Ook de kamer liet niets te wensen over kortom het waren 4 fijne dagen.

• Totaaloordeel over Hotel Zum Bürgergarten
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gemoedelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark ?

Prima hotel

Erg fijn personeel, zeer vriendelijk en behulpzaam

• Totaaloordeel over Grand Café Hotel Karsten
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig, fijn personeel. Goed bed, lekker eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vloerbedekking vervangen richting de linnenkamer

Mooie hotel/studio

Mooie hotel/studio.

• Totaaloordeel over Hotel Bosch Duin Strand
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie hotel/studio
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Een prachtig hotel

Alles duidelijk, makkelijk boeken en een goede prijs/kwaliteit

• Totaaloordeel over WestCord Hotel Delft
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie kamers, goed ontbijt en vriendelijk personeel

Prettig verblijf

Leuk hotel, goede ontvangst en verzorging

• Totaaloordeel over Hotel Nap Terschelling
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk

Jammer van de harde matras. Pijn vanwege Artrose

• Totaaloordeel over Johannishof Wein-Café
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Super ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ook bedden met zachte mateas

Heerlijk, maar wel prijzig

Prachtige sauna met heerlijk hotel en goed eten. Wel prijzig

• Totaaloordeel over Hotel Thermen Bussloo
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie sauna in prachtige natuur
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Prijs mag lager, erg duur

Schoon en fijn verblijf

Perfecte locatie mooi verblijf

• Totaaloordeel over Bed
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Super netjes
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Fijn hotel en personeel

Heel prettig hotel en vriendelijk personeel!

• Totaaloordeel over Park Inn by Radisson Hasselt
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Aardig personeel
  • Reisgezelschap Met partner

Gewoon goed volgens afspraak.

Prettig dat een extra bed op de kamer geen probleem leem was.

• Totaaloordeel over IntercityHotel Amsterdam Airport
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Extra bed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Keuze menu ook in Nederlands.
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Het verblijf was in alle opzichten bijzonder aangenaam.

Een mooie plaats een charmant hotel met vriendelijke bediening en een heerlijk ontbijt en geweldig diner

• Totaaloordeel over De Klomp-Charme Hotel en Restaurant
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zie hiervoor
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt
  • Reisgezelschap Met partner

Onze ervaring is dat wij het diner altijd in de grote zaal hadden en nu hadden wij het in de bistro maar perfect (juist heel gezellig) Het eten was heerlijk en veel keuze. Slapen iets minder omdat het heel erg warm was in de kamer en de hoofdkussen erg dik ook zijn wij de smalle bedden niet gewend maar ja dat is persoonlijk Verders alles keurig schoon!

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ik vind alles positief

fantastisch!

Zeer groot hotel maar personeel had een goede band met elkaar en overzicht over het geheel. De kamers waren netjes, schoon! Er lagen nieuwe matrassen op bed. Wij waren de eerste slapers op die matrassen. Wilma (medewerker) was er zeer enthousiast over en terecht! Ondanks dat ik de eerste nacht meestal slecht slaap heb ik nu heel goed geslapen. De bediening aan de receptie, de kamermeisjes maar ook degenen die de lunch verzorgden en het ontbijt waren fantastisch. Ze kwamen meteen in actie om het ons naar de zin te maken, hadden humor (met name Sylvia) en het ontbijt en de lunch waren super uitgebreid, echt heel erg goed. Verder....je zit meteen in het bos en kunt er fijn wandelen en ook fietsen.

• Totaaloordeel over NH Koningshof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark bedden, ontbijt en lunch perfect, personeel fantastisch.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark elektriciteit in de fietsenberging om elektr. fietsen op te laden. We hebben ze binnen op kunnen laden dus zeer vriendelijk.

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer