We hadden een 3 daags arrangement met ontbijt en 3 gangen diner. We kwamen voor de eigen bieren van Bogdike maar het fantastische eten 's avonds bleek het hoogtepunt. Riante porties, heerlijk verzorgd eten. Vriendelijk personeel zowel in hotel als restaurant. De kamer was prima met lekkere douche en fijn bed. Het hotel en de brouwerij zijn echt een goede reden om eens naar Veendam te gaan!
Mooie ruime kamer met een goed kingsize bed, uitgebreid ontbijtbuffet dn leuke bediening.
Vriendelijk personeel,goed ontbijt en prima keuze voor het diner. En mooie vlotte kamer.
Vriendelijke ontvangst, Helaas is het welkomstdrankje geen drankje in het restaurant meer, maar een fles water die op de kamer staat. Goede bedden Bankje was erg doorgezakt Ontbijt is niet erg uitgebreid, maar wat er staat is goed. Alleen mag het wat sneller aangevuld worden.... Jammer dat gasten niet gratis of met korting kunnen parkeren.
Jammer dat het warme eten buiten het hotel moet.
Goede service nette kamer en een heerlijk ontbijt
.......
Goede ontvangst met duidelijke uitleg. Prima kamer met prima groot bed. Ontbijt was geweldig.
Alles was ok niets aan te merken
Zie boven
Gastvrij en behulpzaam vriendelijk en attent
Positief, voor herhaling vatbaar
Het was maar een nachtje en toch waren we er even helemaal uit. Kleinschalig hotel met heel vriendelijke medewerkers. Voor herhaling vatbaar!
Hotel / kamer zag er netjes uit. De badkamer en de spa super. Het 3 gangen menu en het ontbijt waren heerlijk , met ruime keuze.
Fijn hotel ,goede bedden netjes en schoon Helaas geen bar waar je gezellig afzakkertje Kunt pakken Niet aan te raden voor rolstoelers
Goed gelegen. Rekening houdend met allergieen. Goede bedden en kamers.
Het hotel oogt enigzins gedateerd en kan qua onderhoud wat extra aandacht gebruiken. Op het eten en de verzorging door het personeel is niks aan te merken maar lichte schimmelplekken in de hoeken van de kamers geven een gevoel van achterstallig onderhoud.
Hotel ligt op prima locatie, dichtbij de IJssel en op loopafstand van alle bezienswaardigheden. Eigen parkeergarage maar ook dichtbij twee gratis parkeerplaatsen waar ook oplaadpunten zijn voor elektrische auto’s. Kamer is compact, maar àlles compleet, en het diner is heerlijk. En ook het ontbijt is prima. De mensen die er werken zijn hartelijk en gastvrij.
Zandvoort is gezellig. Met de trein gezellig naar Haarlem geweest. Dat is zeker een aanrader.
Geweldig. Zeer vriendelijk personeel Mooie kamers
Prijs kwaliteit in evenwicht en een uitgebreid ontbijt.
We hebben een geweldig fijn verblijf gehad. Het was zeker voor herhaling vatbaar. Soms zou een lift fijn zijn. Voor wat oudere mensen is het misschien teveel trappen lopen. Wij hebben het niet gemist.
Ontbijt heerlijk, Ontbreekt je aan niets! Iedereen zeer vriendelijk en behulpzaam. Snel in t centrum, Ideaal.
Een paar leuke dagen gehad.
Ontbijt was minder. Heel veel dingen waren steeds op of niet aangevuld. Zoals broodjes en ei Broodje of boterham is best handig om erbij te eten
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer