Prachtige sauna met heerlijk hotel en goed eten. Wel prijzig
Perfecte locatie mooi verblijf
Heel prettig hotel en vriendelijk personeel!
Prettig dat een extra bed op de kamer geen probleem leem was.
Een mooie plaats een charmant hotel met vriendelijke bediening en een heerlijk ontbijt en geweldig diner
Onze ervaring is dat wij het diner altijd in de grote zaal hadden en nu hadden wij het in de bistro maar perfect (juist heel gezellig) Het eten was heerlijk en veel keuze. Slapen iets minder omdat het heel erg warm was in de kamer en de hoofdkussen erg dik ook zijn wij de smalle bedden niet gewend maar ja dat is persoonlijk Verders alles keurig schoon!
Zeer groot hotel maar personeel had een goede band met elkaar en overzicht over het geheel. De kamers waren netjes, schoon! Er lagen nieuwe matrassen op bed. Wij waren de eerste slapers op die matrassen. Wilma (medewerker) was er zeer enthousiast over en terecht! Ondanks dat ik de eerste nacht meestal slecht slaap heb ik nu heel goed geslapen. De bediening aan de receptie, de kamermeisjes maar ook degenen die de lunch verzorgden en het ontbijt waren fantastisch. Ze kwamen meteen in actie om het ons naar de zin te maken, hadden humor (met name Sylvia) en het ontbijt en de lunch waren super uitgebreid, echt heel erg goed. Verder....je zit meteen in het bos en kunt er fijn wandelen en ook fietsen.
Net hotel voor een betaalbare prijs. Leuke oude stad met leuke winkels en restaurantjes. Ideaal dat je bij de ingang dag en nacht lekker koffie en thee gratis kunt pakken
Goed vriendelijk personeel. Ontbijt ...alles was er maar eenvoudig.
Zeer goede verblijfservaring.
Heerlijk weekend gehad in een mooie omgeving.
Heel fijn en een schitterende omgeving
Rustig gelegen in het bos, Beetje verouderd, geen frigo op de kamer. Goed ontbijt maar heel basic. Vriendelijk personeel
Zeer goede service, vriendelijk personeel. Eten was goed
Vriendelijk personeel, ruime hotelkamer, goede restaurants
De ligging van het hotel is gunstig voor lokaal vertier op het gebied van wandelen, steden bezoek en bezienswaardigheden.
Het is gewoon goed !!!
Wij werden de dag van aankomst gebeld door het hotel dat er helemaal geen plek was en zij vol zaten. Sterker nog er waren meerdere mensen die via voordeeluitjes geboekt hadden en het hotel moest iedereen af bellen vertelden zij. Wij boeken absoluut niet meer via jullie!
Het huidige Hotel Café Restaurant 't Raedhus ligt op een heel historische plek in het centrum van Dokkum, direct aan het beroemde keerpunt van de Elfstedentocht Wij zijn niet zo geluidsgevoelig, maar wie dat wél is, heeft hier een uitdaging. Veel verkeer dendert langs de weg en gezellige jeugd en toeristen doen daar nog een schepje bovenop.
Auto parkeren in Qpark bolwerk, lift naar receptie hotel, fijne ontvangst en je loopt zo het centrum in. Prima ontbijtje, kamer wn bedden zijn goed(ik mis altijd wel een balkon en temperatuur op de kamer regelen was ff zoeken).
Vrij onpersoonlijk door digitaal inchecken, wat ook nog niet vlekkeloos verloopt. Personeel chaotisch, niet goed ingewerkt. Sauna alleen beschikbaar tegen betaling ( 30,- € p.p.p.u ). Stalling fietsen klein ter grootte van garagebox zonder oplaadpunten
Rustig gelegen in een mooie omgeving.
Modern hotel met een comfortabele kamer en een keuken die heerlijke gerechten serveert.
Schoon, gastvrij, prima ontbijt, bijzondere leuke manier serveren diner (middels robot), prachtige ligging en rustig gelegen.
Hotel is wat verouderd, en de kamer waar wij zaten was erg gehorig, is wel een gezellig hotel met vriendelijk personeel, hebben lekker gegeten en ontbijt was goed. Zwembad mag wel een beetje onderhoud hebben, en er liepen mieren op de rand.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer