Oudbollig, gehorig hotel in een leuke omgeving

Leuke omgeving, gehorige kleine beschimmelde kamer zonder licht in de douche. Honden zijn welkom maar er is een te steile open trap naar de kamer & zijn niet welkom bij het ontbijt. Gedateerde kamer met vieze vloerbedekking. Helaas was het restaurant gesloten. Wel vriendelijk behulpzaam personeel met een leuk ontvangst met honden koekjes en oliebollen. Goed ontbijt in een sfeervolle ontbijtzaal. Geen koelkastje op de kamer en geen kapstok voor je jas.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ontbijt personeel aankleding ontbijtzaal ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Schoonmaak isolatie website met info

Niks

Hotel was gesloten op oudejaarsavond moesten op dat kleine kamertje blijven zitten dat hadden wij anders gezien gr

• Eten en Drinken N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Beter overleggen met het hotel

heerlijk hotel

Een heerlijk hotel in een prachtige omgeving. We werden heel erg verwend met een 3 - en 4 gangen diner. Erg aan te bevelen. Vriendelijk personeel. Prachtige kamer

• Totaaloordeel over Landgoedhotel Woodbrooke
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark een heerlijke open haard
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Mooi hotel, geweldig personeel

We hebben een heerlijk weekend gehad in het Landhuishotel en Bistro Herikerberg. De bedden zijn goed, het eten is lekker, het hotel staat op een mooie locatie, maar waar wij het meest over te spreken zijn is het personeel. Een jonge groep mensen met passie voor hun werk. Geweldig! Wij komen hier zeker terug.

• Totaaloordeel over Landhuishotel en Bistro Herikerberg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eigenlijk alles

Alles was prima

Gezellig hotel, ruime kamer, diner en ontbijt klasse !

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig en goede service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark In de doucheruimte meer houvast

Het was een tegenvaller

Kamer prima behalve een paar dingen. WC bril was los, geen drink bekers in de badkamer en schimmel in de douche (kit). Bedden prima. Wij kochten koffie in de Brasserie met de aankomst maar we moesten het mee nemen en elders op drinken i.v.m. voorbereiding van het diner/zaal. Gebrek aan personeel dus! Prijs technisch was het diner niet goed. Te weinig personeel. Orkest was goed behalve het feit dat ze te veel pauzes namen.

• Totaaloordeel over Abdij Hotel Rolduc
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer personeel

Onvergetelijk

Het hotel is geweldig en de medewerkers zijn heel aardig. Fantastisch gegeten e vanochtend een heerlijk ontbijt . Absolute aanrader!

• Totaaloordeel over Carlton Square Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Heerlijk verbleven

Ruime kamer met bubbelbad en zonnedouche, volledig ontbijt met vriendelijk personeel.

• Totaaloordeel over Waddenhotel Greenside
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gelegen op een klein afstandje van het centrum. Dus lag het in vrij rustige omgeving.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De slaap kussens waren nogal hoog. Daardoor lag je met je nek in een knik.

Klasse Lage und große Zimmer

Wenn das Frühstück besser gewesen wäre, hätten wir volle Punktzahl gebeben

• Totaaloordeel over Landal Cape Helius - Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Sehr große Zimmer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Frühstück leider nur einfach. Heute das Brot gefroren und die Suppe kalt

Heel goed maar eenmalig

Vriendelijke dames aan de receptie, hotelkamer mooi, heerlijk gegeten, de bar gezellig met oud en nieuw, bedden prima, douche prima, alleen de bromtoon in de kamer heeft ons grotendeels van de nacht wakker gehouden. Waarschijnlijk de mechanische ventilatie of de airco(die wij uit hadden gezet) dit heeft ons verblijf toch wel enigszins aangedaan en zullen wij ook niet meer terug komen want slapen is in een hotel toch wel een belangrijk iets.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het eten was fantastisch zowel het diner als het ontbijt.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De airco of de mechanische ventilatie uitzetten of na laten kijken, amper geslapen door de monotone bromtoon voor ons een reden om niet terug te komen.
  • Reisgezelschap Met partner

Personeel uiterst vriendelijk. Ontbijt goed (met aparte lactosevrije spullen!). Kamer goed, zelf de verwarming regelen (meestal is het standaard bloedheet) dus dat was ook prima. De ligging is goed ten opzichte van bijvoorbeeld Bremen. Ook een uitstapje naar Hamburg (met een Niedersachsenkarte!) goed te doen. Kortom we hebben ons daar prima vermaakt.

• Totaaloordeel over Hotel Wildeshauser Hof
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer vriendelijk personeel.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen.

tegenvaller in meer opzichten

Receptie dicht en restaurant dicht. Toevallig was er iemand die ons kon helpen; anders moedt je iemand bellen. Alles heel basaal. Eerste dag koude kamer; na klacht volgende dag beter, Ontbij en adiner prima, maar in ander hotel op 500 m. lopen. Geen verwarming in doucheruimte. Handoeken OK; geen shampoo oid. Voor studenten misschien OK, maar niet voor echtpaar halfweg 70. Te basaal en primitief.

• Totaaloordeel over Hotel im Rheintal
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ligging aan de Rijn
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark rigoreuze upgrade wenselijk

Geweldig...

Heel goed hotel. Super vriendelijk personeel. Prachtige stadje. Heerlijk gewandeld.

• Totaaloordeel over City Hotel Gouda
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles goed!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zou niet weten...

gebrekkig

2 nachten rond oud en nieuw 2026 geboekt. Geen enkele informatie over het feit dat in de nacht van 31-12-2025 op 01-01-2026 het hotel 's avonds gesloten zou zijn, alleen de slaapkamer was toegankelijk.

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustige ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Beter informatie over open/gesloten zijn; minder karig ontbijt; het op Voordeeluitjes beloofde beloofde "welkomstdrankje" was (na vragen) een kopje matige koffie; betere kwaliteit van het diner.
  • Reisgezelschap Met partner

Wat een fijn kleinschalig hotel in centrum Schiedam

Lekker voor een weekendje weg, mooie kamers. Naar Rotterdam met de Metro in 15min.

• Totaaloordeel over Stadsvilla Mout
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Super vriendelijk personeel
  • Reisgezelschap Met partner

Personeel deed hun best, maar gezellig was het niet...

Een luxe 3-gangen diner werd een zeer matig buffet, dat ook maar beperkt werd bijgevuld. Een uurtje bezoek aan de sauna werd een ontdekkingstocht naar achtergelaten spullen (verroest scheermesje?) en beschadigingen in de spa... waarom trouwens reserveren als er telkens meerdere mensen komen binnenstormen? Als de kamers opgeruimd zijn, waarom vinden we dan nog spullen van de vorige bezoekers onder ons bed en in de 2de kamer? Het is ook niet aangenaam om telkens achter de extra's te zeuren inbegrepen in het voordeeluitjes -pakket zoals het welkomstdrankje, fiets- en wandelroutes, de kortingsbonnen voor de lokale bezienswaardigheden, tickets voor het zwembad bezoek,... Misschien zijn we er op een moeilijk moment op vakantie gekomen of worden de boekingen via voordeeluitjes louter gebruikt om de bezettingsgraad te verhogen, maar ontspannend was het niet echt. Bowlingbaan defect, stoombad en infraroodsauna defect, speelruimte een ravage,.. Ook één persoon zowel de zaal, de bar én de receptie laten draaien is niet alleen onmenselijk maar neigt naar uitbuiting. Het personeel stond onder zware werkdruk en stress en reageerde soms ook navenant. Het is omwille van de werkethiek van het personeel dat we nog 2 sterren geven, anders 1 ster. Betalen enkel via cash of met overschrijving waarna nog een screenshot van moest genomen worden. Niet alleen onprofessioneel maar ook ongepast... ( GDPR?) Sterk overwogen om ter plaatse hierover in discussie te gaan, maar het personeel was te druk bezig met de grieven van andere klanten...

• Totaaloordeel over Hotel De Lange Man Monschau
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het personeel zwoegde onverwijld door...
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Waar moeten we beginnen?
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Een heerlijk verblijf!

Een prettig hotel. Erg vriendelijk personeel. Prima ontbijt, heerlijke kamer, zalige bedden, top-diner!

• Totaaloordeel over Hotel van der Meer
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was fijn!
  • Reisgezelschap Met partner

Mooi en modern hotel Vriendelijk personeel. Jammer dat de bar met oudjaarsavond al om half 1 uur ging sluiten. Ontbijt was goed. Diner matig. Kamers ruim en.netjes.

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging

buitengewoon

erg mooi verblijf gehad, ontbijt erg goed, diner buitengewoon. Nette zeer vriendelijke bediening. Vanuit het hotel, starten recht voor de deur diverse wandelroutes, erg mooi, veelal door de bossen en over landweggetjes/paden. Prachtige natuur en uitzichten.

• Totaaloordeel over Landhuishotel en Bistro Herikerberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark bediening, eten en drinken.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark bij de inloopdouche een trekker neerzetten zodat men zelf het water wat buiten de douche terecht komt weer terug kan trekken. In onze kamer konden de jassen alleen in de kast neergehangen worden, er was verder geen kapstok/ophang haakjes
  • Reisgezelschap Met partner

Te duur voor de geboden beleving en kwaliteit.

In een vierdaags arrangement is op geen enkele dag de roomservice geweest om schoon of bedden op te maken. Dat moesten we zelf doen. De half pension formule kent diverse bijbetalingen, waardoor je voor de geboden kwaliteit best forse prijzen betaald. Ronduit onplezierig waren de wachttijden in het restaurant, meest extreem was 2,5 uur voor voor- en hoofdgerecht, waarbij we het nagerecht na 45 minuten wachten maar hebben laten zitten. Overigens zonder dat dit op de rekening in korting is gebracht. Sterker nog, de bediening wilde graag dat ik in de reservering liet zien dat een welkomstdrankje was inbegrepen. Over gastvrijheid gesproken. Per overnachting met halfpension was de prijs 285 euro. Dit is voor mij absoluut niet in overeenstemming met de geboden kwaliteit en beleving.

• Totaaloordeel over Domaine du Moulin d'Asselborn
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie omgeving.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie mijn commentaar.
  • Reisgezelschap Met partner

het eten bijzonder goed en zeer vriendelijk en gastvrij

het eten bijzonder goed, zeer vriendelijk en gastvrij

• Totaaloordeel over Baums Rheinhotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark goed eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark badgordijn
  • Reisgezelschap Met een groep

Goed hotel

Wij komen hier al jaren en zou het vroeger 10 gegeven hebben, maar ze moeten dringend iets doen aan de opmerkingen die ze krijgen. Bovendien is er 's morgens aan het ontbijt té weinig personeel, waardoor mensen aan een vuile tafel moeten eten. Voor de vaste klanten: Dina gaat met pensioen, dus als je haar nog wilt zien, graag met z'n allen daarheen voor eind april.

• Totaaloordeel over City Hotel Gouda
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Wij komen hier graag terug, maar dringend rekening houden met de werkpunten.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer personeel tijdens het ontbijt. Luister naar de feedback van de vaste klanten. Prijs kan veel beter, zeker als de kwaliteit minder w.

Klanten niet welkom

Het hotel ligt prachtig en openbaar vervoer brengt je makkelijk en goedkoop naar het centrum. Onze kamer was ruim en doordacht ingericht. Het ontbijtbuffet was heel uitgebreid. Tot zover onze lof. Daarnaast voelden wij ons vooral onwelkome gasten. We kregen bij het inchecken alleen de kamer sleutel, geen welkomstdrankje of welkomstwoord en geen enkele uitleg. Op de tv in de kamer stond bij kanaal 1: geen informatie over het hotel beschikbaar. Het restaurant en de bar gingen om 18.00 open lazen we in andere reviews. Nergens was een menukaart/prijslijst te vinden. Dit leidde tot een bordje met een steak, niet gare bonen en gefrituurde aardappelschijfjes met een beetje kruidenboter voor €32,50. In het restaurant aten maar 4 andere gasten... Niet echt gezellig en lekker. Onze kamer was erg koud en we hebben geslapen met onze jassen en kamerjas over het dekbed heen. Midden in de nacht bleek de badkamer wel warm en door daar de thermostaat op maximaal te zetten en de deur open werd de temperatuur in de slaapkamer wat hoger. Maar uiteindelijk bar slecht geslapen. Toen we de volgende dag na een dag op stap s avonds in onze kamer kwamen bleek er geen schoonmaak geweest te zijn en ook geen schone handdoeken, aanvulling koffiecups enz. We hadden de puf niet meer om te gaan klagen en hebben na het ontbijt de sleutels ingeleverd. We hoefden dan weer niet parkeergeld te betalen. Naar onze ervaring werd echter niet gevraagd. Dus we konden snel naar onze warme auto. O ja, een fitnessruimte hebben we ook nergens gevonden. Gelukkig bleven we niet de oudejaarsnacht nog: restaurant en bar sloten om 22.00 uur viel er te lezen. Het voelde allemaal als: klanten niet welkom. Zonde van het grote potentieel van dit hotel

• Totaaloordeel over Leonardo Hotel Hannover
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging, ruime kamer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Informatie geven, klantgericht zijn

Alles wat je nodig hebt

Rustig, goed gelegen, goed eten. Goed Hotel voor enkele dagen. All Inn formule is een extra plus Tevens een bezoek aan de Brouwerij Bitburg is meegenomen en interessant

• Totaaloordeel over Hotel Bitburg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark All Inn
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De gang opknappen

Geweldig geweest

Heel goed hotel met vriendelijk personeel werd goed ontvangen. We zijn niet de eerste keer daar geweest dus wij weten wel hoe gezellig het daar is en zullen er dit jaar echt nog wel weer stranden.

• Totaaloordeel over Strandhotel Westduin
  • Faciliteiten N.v.t.