Het huidige Hotel Café Restaurant 't Raedhus ligt op een heel historische plek in het centrum van Dokkum, direct aan het beroemde keerpunt van de Elfstedentocht Wij zijn niet zo geluidsgevoelig, maar wie dat wél is, heeft hier een uitdaging. Veel verkeer dendert langs de weg en gezellige jeugd en toeristen doen daar nog een schepje bovenop.
Auto parkeren in Qpark bolwerk, lift naar receptie hotel, fijne ontvangst en je loopt zo het centrum in. Prima ontbijtje, kamer wn bedden zijn goed(ik mis altijd wel een balkon en temperatuur op de kamer regelen was ff zoeken).
Vrij onpersoonlijk door digitaal inchecken, wat ook nog niet vlekkeloos verloopt. Personeel chaotisch, niet goed ingewerkt. Sauna alleen beschikbaar tegen betaling ( 30,- € p.p.p.u ). Stalling fietsen klein ter grootte van garagebox zonder oplaadpunten
Rustig gelegen in een mooie omgeving.
Modern hotel met een comfortabele kamer en een keuken die heerlijke gerechten serveert.
Schoon, gastvrij, prima ontbijt, bijzondere leuke manier serveren diner (middels robot), prachtige ligging en rustig gelegen.
Hotel is wat verouderd, en de kamer waar wij zaten was erg gehorig, is wel een gezellig hotel met vriendelijk personeel, hebben lekker gegeten en ontbijt was goed. Zwembad mag wel een beetje onderhoud hebben, en er liepen mieren op de rand.
Da aankomst was wat rommelig. Er was een drukke bijeenkomst in het zaaltje. De kamer was oké. Maar ook niet meer dan dat. Smalle kamer, kleine badkamer, wel fijne douche. In het restaurant gegeten. Mijn vriend kreeg een geheel doorbakken biefstuk, terwijl hij medium-rare had besteld. Even getwijfeld of we dit moesten zeggen, want je wilt niet zeuren. Maar... hij was echt niet lekker. Een nieuwe, wel medium-rare gekregen, maar deze was iets te kort gebakken en ècht koud. Uiteindelijk heeft hij een varkenshaas gekregen, maar ik had het eten inmiddels al op, dus de gezelligheid was verdwenen. Wel excuses gehad, maar niks ter compensatie. Lekker geslapen. Het ontbijt was ook oké, maar niks speciaals. Het brood en de krentenbollen waren niet vers. Kortom... we hadden er, voor dit geld, meer van verwacht. Beetje jammer.
Prachtige omgeving, ontbijt standaard, goed maar simpel. Voor de prijs van €270, voor 1 nacht verwacht je toch wat meer. Erg jammer dat je na 18 u geen gebruik meer kan maken van de brasserie deze sluit om 18u. Prijs- kwaliteit is een - punt.
Fijn verblijf, wat goed was kamer nr en tafel nr waren hetzelde, was makkelijk was. Vriendelijk personeel. Op de gang koninklijke foto van jonge beatrix en prinsvl claus. Totaal niet verwacht hierbin Gronau. Jammer dat er geen liftmwas, dit is misschien het enige min punt wat ik kan bedenken.. Puntlich 18.00 uur eten. Iedereen kreeg het zelfde eten, was goed was. Dat het hotel na 10.30 - 15.00 uur dicht was, voor ons totaal niet erg. Na 15.00 uur tot 17.00 gratis koffie /thee met plakjes cake. Ontbijt ook goed, genoeg keuze, jammer dat er geen krentebroodjes waren en roerei met gebakken ham.
Een heel goed hotel met zeer vriendelijke mensen, goede kamers met uitstekende bedden en uitstekend ontbijt. Een minpuntje is het toilet, maar dat werd al veel genoemd in de reviews. Jammer, want het hotel verdient gewoon een 10.
Mooie schone kamer, met upgrade extra groot. Vriendelijk personeel. Eten eenvoudig maar prima.
Onderkomen: huisje met aan elke kant slaapkamer en badkamer. Let op: 1 badkamer heeft douche in het bad (met bubbels), de andere regendouche met sunshower. Tv s in de slaap- en woonkamer. Hottub: heerlijk. Na elk gebruik leeg laten lopen. Vullen duurt langer dan 1 uur, opwarmen duurt ongeveer 2 uur. Info mbt faciliteiten huisje via qr code. Bediening screens heater van overkapping staat er niet bij. Koffie machine: aluminium cups. Tip: maak van plattegrond een foto. Zag 1e avond diverse verdwaalde mensen. Restaurant: geweldige bediening en koks. Honden: je hebt huisjes met omheining. Ingangen naar t bos zijn dichtbij. Zwembad: grote glijbaan klein zwembad. Niet geopend ivm te hoge waardes. Binnen zwembad is permanent gesloten ziet er troosteloos en slordig uit; jammer voor zo n relatief nieuw park. Bij inchecken en uitchecken presentjes. Erg attent. We hebben n heel leuk verblijf gehad en komen graag n keer terug.
Hotel was prima, alleen wat electrische manco's; e-auto opladen lukte niet (ook niet na hulp gevraagd te hebben) lift was niet in gebruik en wij hadden geen wifi.
Fijne ervaring gehad
We hadden een kamer met geen uitzicht. We keken tegen een muur aan. Erg erg klein. Gelukkig wel airco. Ontbijt was super. Ook het afscheidscadeautje hebben we niet gekregen.
rustig park
We waren verrast door het mooie hotel. De schone kamers zijn ruim en wij hadden uitzicht op de Moezel. Beter kon niet. Personeel, zowel aan de receptie als in de bediening, was heel vriendelijk. We hadden een 3-daags arrangement met ontbijt en dinerbuffet. Ontbijt was uitgebreid en vers. Het buffet was prima, keuze genoeg en gevarieerd.
Perfecte locatie. Vriendelijk en attent personeel.
Alles klopt hier bij De Valk , gastvrijheid,kwaliteit van kamers en eten en een mooie uitval basis om te fietsen.
Heel leuke locatie, maar door wegomleidingen erg druk Schoon hotel ,ruim ontbijt,
Gewoon mooue kamers en het ontbijt en dine r waren gewwon heerlijk
Centraal gelegen hotel op wandelafstand van alle bezienswaardigheden. Gemoderniseerde kamers met goede bedden en sanitair, maar veel te klein om echt comfortabel te zijn.
was fijne kamer, prima bedden en goed matras voor mijn rug. was verrast door de glasloze raam, hield van de stilte, na het ontbijt kon ik me in douche opfrissen en wassen. in ochtend heb ik gefietst en wat van de omgeving gezien. fiets was prima in orde had geen pech onderweg.
De het hotel en tuin waren super mooi. De kamer was simpel maar netjes en schoon. De omgeving was geweldig. Het eten ook simpel maar prima. Alleen de frisdrank variatie was ongelofelijk klein.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer