Heel goed hotel met vriendelijk personeel werd goed ontvangen. We zijn niet de eerste keer daar geweest dus wij weten wel hoe gezellig het daar is en zullen er dit jaar echt nog wel weer stranden.
Vriendelijk personeel, prima kamer, schoon en netjes
Goed park Vriendelijk en behulpzaam personeel Hygiëne goed Ontbijt ruime keus
Mooie entree, goed ontbijt maar de kamers zijn veel te klein
Hotel was super, ontbijt een dikke 10 Diner Voorgerecht 1 Hoofdgerecht 10 Na gerecht ook een 10 Bedden zacht maar dat is wat je gewend bent Wel bovenop een berg dus een flinke klim vanaf het station
Mooie kamer maar wel koud doordat luchtverwarming niet naar behoren werkte. Ook in badkamer hing af en toe een riool lucht. Restaurant was top met uitstekend ontbijt en diner. Ook personeel was heel vriendelijk.
Een prima hotel in Volendam. Spaander ademt nog steeds geschiedenis! Vriendelijk personeel, prima kamer met heerlijke bedden. Ook heerlijk eten in het restaurant de Goede Hoop!
Echt heel fijn
Heel aantrekkelijk geprijsd dagje weg met veel extra’s.
Gastvrij, service, mooie ruime kamers en heerlijk eten
Top locatie als je het Pieterpad wandelt. Om te slapen, om een drankje te doen en om te eten! Alles is er lekker!
Mooie nette kamer die schoon was. Lief vriendelijk personeel
Jammer is wel dat s'avonds niet meer tot 23.00 uur in het bad kan, Dit is sinds kort verkort naar 21.30.
Lekker rustig. Wel bus reis passagiers. Goed restaurant. Vriendelijk personeel
Helemaal goed! Vriendelijk personeel ook!
Een geweldige plek, warm, Brabants Bourgondisch. Heel schoon, grote kamer en heerlijk bed. Aanrader!
Wij zijn geen hardcore wellness liefhebbers, maar dat moet je wel zijn als je dit hotel boekt. Buiten de wellness is er geen bar of lobby en geen restaurnt. Er is wel een vestiging van 't Zusje, maar dat is een restaurant, geen bar en beperkt open. Wij boekten een luxe kamer. Die had zeker een luxe uitstraling, maar er waren geen stoelen en geen tafeltje. Na melding, werden er wel 2 stoelen bijgezet, maar daar was eigenlijk geen ruimte voor. Het hotel is wel erg .mooi en rustig gelegen. Kortom, het was een duur verblijf en we hadden meer verwacht.
Prima hotel. Prijs/kwaliteit mooi in evenwicht.
Nvt
Prettig hotel. Ontbijt en kerstdiner was etg goed. Sauna erbij die vroeg open is.
De bedden zijn fijn en alles is schoon. Inrichting beetje gedateerd. Het diner is redelijk! Stukje vis erg klein en smaakloos, verder alles goed lekkere rauwkost en prima ontbijt.
Prettig verblijf, prima bed, kamer en vriendelijk personeel. Handig de shuttle service naar de stad.
Hotel is prima, ontbijt goed verzorgd, aardig personeel. Alleen de bedden mogen vervangen worden, door de wieltjes schoven ze teveel, hoorde je ook in de andere kamers. Maar aan te raden
Sfeervol hotel, zeer gastvrij en plezierig personeel. We voelden ons zeer welkom en verwend.
Super hotel! De kamer, het personeel, het eten, het ontbijt, de ligging! Super!
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer