Jammer dat er geen mindervalide kamer is
Hotel, ontvangst, locatie, parkeren, bedden, kamer, interieur, douche, ontbijt, uitchecken dit allemaal een dikke 10. De badkamerdeur had ik persoonlijk anders ontwerpen. Jammer dat de gordijnen niet goed afsluiten waardoor het erg licht blijft in de kamer.
Heerlijk verblijf gehad in dit hotel. We konden gaan wandelen in het park erachter en waren met de bus ook zo bij het strand. Ontbijtbuffet was erg uitgebreid al misten we volkorenbrood. Men kwam bij iedere maaltijd direct met een kinderstoel aan voor onze zoon.
Prima kamer, ales was in orde. Heerlijk ontbijt. Vriendelijk personeel.
2 dagen koud eten doen oas hun best bij veel bezoekers
We hebben genoten van een week vakantie in het hotel. Prima personeel Goed van ontbijt en buffet.
Goede keuken..maar kamer gedateerd. Zal niet meer boeken.
Eten lekker en heel goed Prima hotel, voor herhaling vatbaar.
Heel vriendelijk personeel. Hotel verouderd, eten prima, kamers prima. Bedden prima, koffie/thee op de kamer. Minpuntjes; Spinnenraggen aan het plafond, chloorlucht en schimmel in de badkamer op verschillende plekken, lift niet altijd werkend. Mooie omgeving, veel te doen
Fijn hotel ,super locatie en heel erg vriendelijk personeel. Alleen de kamer indeling was niet wat we er vooraf van verwacht hadden .
Vrijwel alles was dik in orde . P aan de overkant mag iets zichtbaarder zijn . Bord was niet te zien door een geparkeerde touringcar . Geen airco , maar was bij ons gelukkig ook niet nodig .
Alles ziet er fantastisch uit vriendelijk medewerkers staan meteen voor je klaar
We hebben 3 dagen zorgeloos kunnen genieten van de omgeving van Ootmarsum, dankzij het personeel en de accomodatie van ons hotel. Ontbijt was prima, Tijdens de dag kon je vertoeven in de gezellige lounge met een hapje en drankje. Het avondmaal was lekker. De kamers warrn op alle vlakken tip top en zelfs onze e- bikes hadden een onderdak,waar we ze ook konden opladen tijdens de nacht. Dat adres onthouden we!
Kames prima Sauna prima Zwembad goed Eten super Personeel prima
Aanrader
Fijn hotel. Wel aardig gedateerd. Maar kamers waren netjes en het ontbijt was meer dan voldoende. Ook was het heerlijk om gebruik te kunnen maken van de baden. Omdat het toch wel gedateerd aanvoelde vond ik de prijs vrij hoog.
Verleden jaar is ons goed bevallen
Was schoon, vriendelijk personeel.. prima locatie om daar vandaan activiteiten in omgeving te ondernemen Een aanrader.
Leuke plek midden in Venray. De combinatie van Grand Café en hotel is erg gezellig en het ontbijt was heerlijk en uitgebreid. Alles was top op het lawaai na en de warmte in de kamer, die niet naar beneden kon. Misschien bieden dunnere dekbedden de oplossing?
Was heel goed verzorgd ,vriendelijk personeel. Eten was heerlijk .Wel heel jammer dat we s'avond werden gestoord door een groep wielrenners die ook in onze gang sliepen en heel luidruchtig waren.
Alles was goed heerlijk en correct
Center Parcs geboekt vanwege de geweldige wildwaterbaan, maar helaas bleek deze tijdens ons verblijf gesloten vanwege werkzaamheden. Voor ons was de wildwaterbaan eigenlijk de enige reden om hier te boeken. Zonder de wildwaterbaan hadden wij nooit voor dit park gekozen. Natuurlijk begrijpen wij dat onderhoud soms nodig is, maar dan vinden wij wel dat dit duidelijk vermeld moet worden op de website tijdens het boeken. Ook had ik verwacht dat gasten hier vooraf actief over geïnformeerd worden via e-mail. Doordat wij dit pas achteraf ontdekten, konden wij onze plannen niet meer aanpassen. Annuleren was helaas niet mogelijk. Als compensatie kregen we een cadeaubon van €20, maar eerlijk gezegd had ik liever mijn geld terug gehad of vooraf de keuze gehad om een andere bestemming te boeken. Dat een van de belangrijkste attracties van het park niet beschikbaar was, heeft ons verblijf behoorlijk teleurstellend gemaakt. Daarom kan ik dit verblijf helaas niet aanbevelen.
Is heel leuk. Veel te doen. Mijn accommodatie was niet helemaal top maar snel opgelost dior een lieve dame. Vriendelijk personeel. Alles was inbegrepen. Top weekend gehad met late stay tot 18:00 uur lazy sunday
We kregen een upgrade naar een suite, heerlijk eten en 5 minuten lopen vanaf het centrum. Top locatie!!
Prima verblijf. Mooie grote kamers met geweldige bedden. Goed ontbijt.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer