Mooi dorp. Goed eten en ontbijt in hotel. Vriendelijke beheerders. Accomodatie verdient aandacht.

Prima prijs /kwaliteit verhouding.

• Totaaloordeel over Hotel 't Wapen van Ootmarsum
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ideaal gelegen aan de rand van het mooie centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Douche verdient aandacht, wel schoon maar gedateerd.

Redelijk kleine slaapkamer

Prachtig hotel

Alles goed geregeld

• Totaaloordeel over Grand Hotel Ter Duin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijke bediening
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zwembad is voor ouderen moeilijk, trap was aan vervanging toe

Heerlijk...rustig park

Heerlijk weekje gehad mooi weer wat meegenomen is in Nederland veel gefietst. Alleen jammer dat je boekt nav n ervaring met toppark ede zelfde huisje hier, in cromvoirt, is kleiner

• Totaaloordeel over TopParken Résidence de Leuvert
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Rustig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Horren in ramen/deuren

Prima appartement

Bijzonder netjes en schoon appartement met prima ligging. Twee minpuntjes de dekbedden waren ons inziens voor de winter dus erg warm en gehorig vanaf de verdieping erboven.

• Totaaloordeel over Roompot De Graaf van Egmont
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Dunnere dekbedden voor de zomer
  • Reisgezelschap Met partner

Heel mooi park met heel vriendelijk personeel

Hele gezellige dagen gehad in een mooi park

• Totaaloordeel over Landal De Lommerbergen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi park met vel activiteiten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Vonden de familiebingo erg kort duren. (Uur) .

Mooi Park, slecht onderhouden chalet

Park op zich is prima onderhouden. Het chalet was niet schoon, de cv ketel was niet in orde, zodat wij geen warm water hadden. 3x gemeld bij de receptie, zelfs de cv monteur heeft het probleem niet opgelost . Oplossing? de ketel zelf resetten.

• Totaaloordeel over Roompot Bospark De Schaapskooi
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Park ziet er goed onderhouden uit
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Chalets renoveren

Geweldig park

Fijne park genoeg tedoen

• Totaaloordeel over Vakantiepark Westerbergen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Bed mogen wel wat breder
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen

Fijn er even tussenuit!

Een fijne vakantie gehad in hotel Gut Funkenhof in een schitterende omgeving waar je heerlijk kunt wandelen. In de omgeving zijn leuke activiteiten te ondernemen. Het personeel is aardig, het eten is lekker en afwisselend en de kamer is oké. We misten een kleine koelkast op de kamer en met de douche waren wat kleine problemen. Al met al zeker een aanrader!

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede ligging en aardig personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Koelkastje op de kamer

Heerlijk verblijf gehad

Zeer goed hotel met een zeer goede ligging, en een heerlijk restaurant

• Totaaloordeel over Carlton Square Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Al genoemd bovenstaand
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Douchescherm is niet handig, water loopt over naar de badkamer bij gebruik van de grote douche

Mijn ervaring was super

Een aanrader voor allen die willen reizen

• Totaaloordeel over Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De bediening was super goed alleen de dames bij het ontbijt zouden wat meer actiever kunnen zijn ze waren een beetje lui
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Dat de dames bij het ontbijt wat actiever mogen zijn en niet de hele tijd met hun mobiele telefoon staan te spelen dat is een min punt
  • Reisgezelschap Met partner

Opnieuw een prettig verblijf ervaren!

Deze midweek was inmiddels ons 3e bezoek aan het park in 3 jaar. En opnieuw was alles naar tevredenheid, en daarin speelde uiteraard ook het mooie weer een belangrijke rol mee. Maar blijf wel aandacht houden voor het inwendige onderhoud Roompot!

• Totaaloordeel over Roompot Bospark Lunsbergen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Een prima vakantiepark!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark onderhoud binnen

Goed hotel

We hadden een kamer aan de drukke wegzijde. In het weekend veel geschreeuw en getoeter. Het hotel heeft hier geen invloed op. Het hotel is prima. Heel uitgebreid ontbijt en 's middags koffie met wat lekkers.

• Totaaloordeel over Lodge Hotel Winterberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk en ruimte voor e bikes
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nvt

Alles prima in orde

Super vriendelijk personeel. Mooie locatie en heel rustig.

• Totaaloordeel over Wolffhotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niet van toepassing
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn verblijf en leuke mensen

• Totaaloordeel over Grenzeloos Slapen-Eten-Beleven
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Leuke mensen en super personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen ga zo door

Geweldige ervaring.

Medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het eten (ontbijt, diner, enz.) is heerlijk. Omgeving prachtig.

• Totaaloordeel over Boetiek Hotel BonAparte
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Eten en personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

Prachtige omgeving, gedateerd park.

Huisjes zijn aan vervanging toe. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Eten in restaurant is goed.

• Totaaloordeel over Roompot Bospark De Schaapskooi
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie omgeving.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zie zcores

Heel uitzonderlijk

Mooie ligging in prachtig oud klooster. Wij waren er twee dagen, de eerste dag was het avondmaal in het hotel, zeer goed en gezellig. De tweede avond moesten we gaan eten in de Klosterkrug naast het hotel. Er werd niet gemeld dat we moesten reserveren er was dus geen plaats voor ons. Wij waren daar rond 17uur voor iets te gaan drinken en konden nog een kleine luns nemen. De gratis proeverij kan maar alleen op, dinsdag,donderdag,zaterdag en zondag om 14uur.

• Totaaloordeel over Klosterhotel Wöltingerode
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark zeer veel ruimte
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark beter afspraken aan de receptie

Prima hotel

Algemene indruk goed uitstekende service .prima keuken ontbijt goed voor elkaar. personeel service gericht

• Totaaloordeel over Hotel Kuik
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De keuken
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Fiets berging
  • Reisgezelschap Alleen

Mooi park in een super omgeving, vriendelijke medewerkers Leuk huisje

Huisje netjes van alle gemakken voorzien. Mooie omgeving. Snel buiten het park te komen via hek met eigen sleutel

• Totaaloordeel over Landal Hoog Vaals
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ligging/ omgeving/ huisjes
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark meer afvalbakken.
  • Reisgezelschap Met partner

Keurige ruime kamer. Ligging ook prima, lekker rustig. Heerlijk ontbijt in een ander restaurant. Vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over Hotel Blink
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ruime kamer rustige ligging ligt heerlijk in centrum vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Sleutel was niet geactiveerd bij aankomst dus kwamen wij niet binnen maar dit werd opgelost nadat wij hiervoor gebeld hadden.

Waardeloze kamer

Aardedonker kamer klein raam,blinde muur. Vieze vloerbedekking.

• Totaaloordeel over Hotel Monastère Maastricht
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark In het centrum
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Deze kamer niet meer verhuren.
  • Reisgezelschap Met vrienden

Prachtig hotel met heerlijk eten

Het is een prachtig hotel met mooie ruime kamers met alles erop en eraan, zelfs badjassen, baddoeken en slippers voor de sauna. Het 3 gangen diner is heerlijk en een uitgebreid ontbijtbuffet met vriendelijke, behulpzame bediening. Er werd veel moeite gedaan om rekening te houden met mijn allergiën.

• Totaaloordeel over Schloss Hotel Holzrichter
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon en vriendelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark wissertje vd sauna

Prettig schoon hotel

We voelde ons direct welkom

• Totaaloordeel over Hotel De Zwaan Schoondijke
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ruime kamer met goede badkamer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien airco op de kamer

Gedateerd hotel

Mooie omgeving maar gedateerd hotel. Veel achterstallig onderhoud. Ik had een dure suite maar veel was kapot, vlekken en gaten in vitrage, vieze bruine voegen in badkamer, geen koffie terwijl wel aangegeven, aan drukke weg etc. Ik heb maar niet teveel nagedacht over alles wat ik zag. Foto's geven een volledig vertekend beeld van de realiteit. Geen 4* hotel, prijs kwaliteit totaal uit verhouding.

• Totaaloordeel over De Zon Hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Renoveren naar deze tijd. Repareren wat kapot is.
  • Reisgezelschap Alleen

Munsterstraat 20