Fijne tdagen gehad
Goed verblijf maar het 3 gangenmenu maar 2 keuzes: te weinig!
Wij vonden het echt super , mooie kamers, heerlijk eten en vriendelijk personeel.mkortom geweldig.
Gezellige familie hotel; fijne bedden in een ruime kamer met ruime badkamer met fijne douche. Prima eten meet extra zorg voor mijn gluten intoleranties, bij zowel ontbijt als diner.
Op uitnodiging van vrienden een nachtje Seizoensdeal geboekt bij Hotel De Rousch. Al bij binnenkomst zeer aangenaam verrast door de goed onderhouden entree. Vriendelijke receptionist die ons de sleutel gaf van een Superior kamer wat even later bleek een geweldig mooi onderkomen was. Ruim en super schoon. s’Avonds in de Tuinkamer diner van de chef. Mooi geserveerd en heerlijk. De eigenaren en de personeelsleden proberen je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. In mijn geval gelukt ! Kom zeker terug.
Was prachtig huisje alleen in het huisje grote mieren brr Verder een mooi park komen graag nog eens terug.
We waren 3 nachten in hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Prima kamer, goede bedden, misschien wat te warm ‘s nachts. Een klein min puntje was het opstapje direct achter de deur naar de badkamer. Daar zullen heel wat tenen gestoten worden. We hadden half pension geboekt en waren verrast dat er een buffetrestaurant was. Het eten was heerlijk en zeer afwisselend.
Het is een heerlijke ervaring, veel verschillende sauna’s en baden. Veel fijne opgietingen en belevenissen. Horeca is wel erg prijzig!
Alles geheel naar wens.
Super mooi Hotel, schoon en erg vriendelijk personeel!! Heerlijk buffet en ontbijt ook top!!
Goede sauna Goed hotel Fijne ervaring
Goed ontvangst. Heerlijk geslapen en alles was prima voor elkaar
Een heerlijk hotel midden in de bossen, super vriendelijke personeel, niets is te veel
Prima verzorgd, vriendelijke mensen, veel mogelijk, lekker eten, heerlijk genoten!
Hotelkamer ondanks upgrade wat beperkt qua voorzieningen. Apart dat je bijv. een waterkoker zelf moet ophalen bij de receptie. Geen koelkastje. Kamer oké. Badkamer nogal gedateerd en met wat schimmelranden. Kap van lampje in badkamer sterk verkleurd door lamp erachter. Lampen te groot voor de nachtlampjes bij het bed. Verwarming kon niet goed dichtgedraaid en daarom raam meer of minder open moeten zetten om te koelen (!). Vlek op stoel. Hangertjes in kast ratjetoe. Restanten van koopjes vermoedelijk. Geluid door leidingen duidelijk hoorbaar, maar gelukkig niet 's nachts. Beetje vreemde ervaring dat de hotelkamers in het deel waar wij zaten gecombineerd was met het gedeelte waar ook fysiotherapie ed plaatsvond en klanten daarvoor in de gang een wachtruimte hadden waar je dan langs liep. Zou beter gescheiden kunnen zijn. Jammer dat de kerk en andere onderdelen van het historische complex niet open waren en niet konden worden bekeken. Dat zou juist nog wat meerwaarde hebben. Ontbijt was goed. Diner prima. Kerkrade zelf niet echt aantrekkelijk. Gelukkig in de omgeving leuke wandelingen te maken langs de Wurm. Gezien prijs/kwaliteit in orde, maar had wat meer verwacht.
Goed verzorgd, uitstekend ontbijt, flexibel met in en uit schrijven.
De ontvangst is allerhartelijkst. Hotel Van der Meer heeft een fijne ligging, gratis parkeergelegenheid aan de rand van de binnenstad. De kamers zijn comfortabel, fris en schoon en van alle gemakken voorzien. Het restaurant is klasse.
Kamers goed, personeel niet zo vriendelijk, weinig uitleg, eten kun je beter om de hoek bij Tommy's doen. Zwembad leuk (niet heel schoon) , maar via een slingertrap moet je je ergens omkleden, dat is lastig en glad. Ondanks dat we dit arrangement hadden geboekt, was het personeel niet voorbereid bij ontbijt of diner op onze komst...
Door ernstige omstandigheden (Corona) heb ik mijn kort durende trip naar Zuiderduin moeten cancelen. Echter: er viel niets te cancelen: ik moest, en dat is vandaag dus!, toch naar hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee!!!! Ik kreeg geen coulance regeling of uitstel of iets in die richting en ook hotel Zuiderduin te Egmond wist mij op zeer snerende wijze te melden dat ik (met Corona dus!!!!!!) én moest betalen en moest komen!!!!!! Hoever moet dit nog gaan????? Even bijna 200 euro neertellen voor OVERMACHT?????? Dames en heren van Voordeeluitjes en hotel Zuiderduin: ik verwacht minstens een coulance regeling en vergoeding voor geleden leed en pure overmacht!!!! Dit staat IN DE WET!!! klantnummer: 2505279.
Een fijn klein hotelletje met een gezellige gastvrouw. Het eten was goed. De prijs/kwaliteit verhouding is goed
mooi hotel, fijne grote bedden, goed ontbijt
Wij hadden mooie kamer beneden leuke bediening bij diner goed ontbijt met hard werkende bediening
Alles is vlotjes verlopen
Je kunt veel dingen ondernemen, lekker ontspannen, maar ook naar het zwembad, de bowling, etc... Het zwembad is gewoon een 'recht' zwembad, wat onze kindjes niet erg warm vonden. Verwacht geen subtropisch zwemparadijs, maar om even een uurtje bezig te zijn was het perfect. Verder veel te doen, een fijn restaurant en vriendelijke medewerkers!
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer