Sfeervol hotel, zeer gastvrij en plezierig personeel. We voelden ons zeer welkom en verwend.
Super hotel! De kamer, het personeel, het eten, het ontbijt, de ligging! Super!
We zijn in en door herberg De Brabantse Kluis aangenaam verrast! Een plekje tussen de koeien & zusters! We hebben genooooooooten van al wat op ons pad kwam op dit unieke plekje. Bed, boterham én avondeten waren subliem. Tijdens ons ontbijt werd er een kalfje geboren. En... nog een. Bij de aangrenzende buren, de zusters hebben we ook even mogen 'roefelen', zoals aan de Mariagrot, de kloostertuin en het klooster dat momenteel deels onderdak geeft aan Oekraïners. Dank aan de eigenaren Christa en Geert en het enthousiaste, jonge personeel van de warme herberg. Een heerlijk thuisgevoel rolde over ons heen. Een plek om terug te keren.
Alleen bij het ontbijt lang wachten. En te weinig koffie automaten
Aangenaam hotel vlak bij het centrum.Ruime kamer met toilet en douche in gescheiden ruimtes. Een gezellig zitje rond de open haard. Bij aankomst stond helaas de verwarming niet aan, dat viel even tegen. De waren smakelijk en verzorgd. Echter op eerste kerstdag was de wachttijd tussen voorgerecht en hoofdgerecht 45 minuten, en dat is echt te lang. Waarschijnlijke reden personeelsgrootte niet aangepast aan het aantal extra gasten. Ook prettig een eigen ruime parkeerplaats.
alles was prima geregeld. beetje gedateerd maar ook dat geeft sfeer. schoon, rustig en gewoon goed.
Gezellig kleinschalig hotel. Vriendelijk en gastvrij. Leuk kamers met balkon (in de winter heb je daar iets minder aan...) Ruime badkamer met douche. Mag allemaal wel een update krijgen, maar is schoon en voelt ‘cozy’. Ontbijt geserveerd aan tafel: geeft een persoonlijk 'touch' en was ruim voldoende. Diner was ook goed en smakelijk! Fijne locatie, leuke charmante dorpjes in de buurt, veel kunnen wandelen door de mooie natuur en langs de rivier de Berkel. Heerlijk weekend je weg gehad!
Kamer was schoon en netjes, vriendelijk personeel.
Goede ervaring. Vriendelijke klantenservice. Snel bereikbaar ook. Alleen jammer dat je per minuut extra belkosten betaald.
Hotel ligt op loopafstand van station en het gezellige centrum waar een gratis parkeerplaats is. Het hotel is prima met een uitgebreid ontbijt buffet. Gratis koffie en theefaciliteiten zowel beneden als op de kamer. Kamer klein maar praktisch ingericht waar je alle spullen toch kwijt kan. Een complete douche met goede straal. Prima service, Goede prijs/kwaliteit. Vriendelijk en aardig personeel. We komen zeker nog een keer terug.
vriendelijke mensen in het hotel was gewoon prima
Hotel geboekt via Voordeeluitjes. De boeking gaat altijd heel vlot met goed communicatie. Hotel was ook nog eens heel goed!
We waren al 2x in uw mooi centraal gelegen hotel. Kamer 315 is mooi ruim, de bedden zijn goed. Maar de gordijnen zijn slecht. Te smal en verduisteren NIET. Dis een echt aandachtspunt!
Lage Boxsprings en de kussens te vol met vulling, dús veel te stevig i.v.m nekklachten. Vloer van de badkamer was niet schoon. Erg gehorige kamers bij ons zat er gewoon n deur tussen met kier dus s'avonds kon je het ligt van de kamer naast je zien. Meubilair in de bar de krukken wankelen allemaal. Ontbijt was prima- lunch was warme lunch niet uitgebreide broodjes- diner eentonig Wij waren er 4 dagen en 3 nachten.
Ons verblijf was fijn, prima bedden, en fijn personeel. Hier en daar zie je wel dat het hotel wat ouder is, maar het was toch een.fijn verblijf.
Super centraal gelegen in het midden van Hoog Catharijne. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel Beatrix theater en Centrum op loopafstand Ontbijt was heel goed en ruim voorzien Mooi aanbod via voordeeluitjes.nl
Het hotel is een prima plek om een lang weekend in Sauerland te verblijven.Goed eten,prettige kamers en vriendelijk personeel.
Alles was top!
WEG BLIJVEN!!! Wij hebben een tiny house voor 2 personen en RANZIG is dit! De huisjes zitten met schimmel en rot hout, vlekken op de kussens en muren, ****** in de wc, beschimmelde en vuile douches, vuile keuken, doorzakte matrassen, gewoon verschrikkelijk dit. Wij hebben 1 klein hondje mee waarvoor we 40euro extra hebben moeten betalen om te boeken. Bij het toekomen zeggen ze dat we een boete zouden krijgen indien we er meer zouden mee hebben (wat niet ons geval is), om dan het lef te hebben om ons zo'n vuil huisje aan te bieden. Wij eisen ons geld terug zodat we hier wegkunnen, maar ze willen dit niet terug geven en in de plaats bieden ze een ander vuil huisje aan. Slechtse vakantie ooit!!!!! 400euro in de vuikbak gewoon.
Prijs / kwaliteit verhouding is totaal in disbalans. De kamer was ruim maar geen koffie/thee faciliteiten en mini tv. Het ontbijtbuffet was in een te kleine kamer met te veel mensen en een rij voor de koffie. Chaotisch was het. Zwembad was ijskoud dus niet prettig. Het personeel was erg vriendelijk en het was schoon overal. Wel wat oud maar schoon. Al met al het geld niet waard en zeer teleurstellend als vakantie met mijn zoontje
Prima halfpension arrangement van 4 dagen gehad, prijskwaliteit is prima. Mooie nieuwe kamers. Ontbijt is super, diner is prima misschien te weinig voor een grote eter. Parkeerplaats P2 is dichtbij, let wel op dat je niet met EasyPark parkeert. Deze rekenen gewoon 24x het uurtarief per dag terwijl je voor €12,- een dagkaart hebt bij de parkeerautomaat.
Hartelijke bediening, de kamer was gezellig en compleet. Het eten echt prima. Ligging ook prima: vlakbij de thermen en op loopafstand van de burcht. Enige puntje van kritiek: bijkomende kosten drankjes vonden we duur (€8,70 Fles water). Maar we zouden desondanks graag nog een keer terugkomen.
Net als vorig een fijn hotel om de kerstdagen door te brengen.
Mooi,schoon hotel. Fijne service van het personeel. Ontbijt is verzorgd en voldoende keuze. Hotel ligt centraal, vlakbij centrum op loop afstand. We hebben er een prettig verblijf gehad.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer