Hotel am Wall De kamer was eenvoudig en klein, maar het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het diner en ontbijt waren eveneens eenvoudig, met plate service, maar van goede kwaliteit. Een minder prettig aspect was dat de eetzaal tevens fungeerde als entree van het hotel. Hierdoor liepen er tijdens het eten voortdurend mensen in en uit, wat onrust gaf. Daarnaast was het niet duidelijk waar de receptie zich bevond. Het viel ons ook op dat er regelmatig rokers bij de ingang van het hotel stonden. Dit zorgde voor een onaangename situatie bij het binnenkomen en verlaten van het hotel. Tips: – Breng een duidelijke scheiding aan tussen de hoofdingang en de receptieruimte, zodat gasten rustig kunnen eten zonder gestoord te worden door in- en uitlopende bezoekers. – Richt op een andere plek een overdekte rookruimte in, zodat rokers niet meer direct bij de ingang hoeven te staan.
Een verblijf om terug te ervaren.
Bijzonder vriendelijke bediening Goed, maar niet te overvloedig ontbijt Uitstekende bedden, wel wat verbeterpunten op de kamers
Altijd gezellig
Leuk ontvangen door de receptie, heerlijk rustige omgeving, goed restaurant voor een schappelijke prijs.
Mooi gelegen en super lekker gegeten. Het was top.
Bij aankomst in Churchillhotel Terneuzen al meteen bijzonder sympathiek en vrolijk ontvangen. We moesten wachten op ons gezelschap, dus even een heerlijke lunch gehad in het restaurant. Later op de kamer, die overigens fantastisch aangepast was voor mij als rolstoelgebruiker even opgefrist en Terneuzen in. S'avonds heerlijk gegeten en genoten van het bijzondere 3-gangendiner. En daarna lekker geslapen en in de ochtend uiteraard uitgebreid ontbeten,dat ook weer zeer goed verzorgd was.
Mooie kamers. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed ontbijt.
Super lekker eten en top dat er een flipperkast staat in de aracadehal Super fijne kamer en heerlijke bedden
Huis was top. Het park en de omgeving zijn top. Voorzieningen op en nabij het park zijn top. Zeker voor herhaling vatbaar.
Goede ervaring. Leuke stad voor een weekendje weg.
kamer klein en badkamer premitief mooi restaurant met goed eten prachtige ligging aan de linge met terras aan het water
Ontvangst, kamer en ontbijt/dinerbuffetten zijn er pikobello in orde.
we hadden een ruime kamer in het hotel Incl ontbijt. Er was geen stalling voor onze elektrische fietsen maar de receptioniste bood ons aan de fietsen in de lobby te plaatsen. Daar was 24/7 iemand bij de receptie aanwezig dus daar stonden ze veilig. Heerlijk gegeten in het grand café. Prettige bediening en vriendelijk personeel overal.
Ontbijt ...vleeswaren ontbrak. Avondeten ..burger van zeer slechte kwaliteit. En verhouding prijzen eten..drinken erg duur.
Mooie omgeving, kamer netjes maar sober. Eten eenvoudig maar dat kan je verwachten gelet op Het budget. Zwembad is erg klein. Zeer geschikt om met kinderen naar toe te gaan
We waren zeer tevreden over het wildarrangement. Het was overheerlijk. Ook het personeel was zeer vriendelijk. De kamer was goed, maar voor ons was blijkbaar het matras toch iets te zacht. Maar daar konden we wel mee leven. Kortom, niets dan lof..
Een super mooie omgeving Fietsen is top met de routes die er zijn Huisje ligt heerlijk in de bossen heeft wel wat aandacht nodig schoonmaak en likje verf Het park heeft wel zorg nodig vooral de aankomst /parkeer terrein Verlichting op aankomstweg ontbrak
Mooi park, erg leuk met de terrassen. Wel voor oudere mensen veel klim-en loopwerk bij aankomst en vertrek.
Voor het eerst 9 jaar geleden geweest en in de afgelopen jaren steeds weer, de kwaliteit van het ontbijt en diner is nog steeds perfect, ondanks dar er een gedeelte Enjoy is. Mooie wandelgebieden in de omgeving en ook goede fietspaden. We komen zeker weer een keer terug.
Epen is een eldorado voor wandelaars en fietsers zoals wij. Een grote kamer. Frisse kleuren. Zeer schoon. Kamer werd elke dag schoongemaakt. Desgewenst dagelijks schone handdoeken. Föhn leen je makkelijk bij de receptie. Sidetable/bureau met daarop tv die we niet hebben gebruikt. Klein opstapje naar gedeelte met tafel en twee makkelijke stoelen. Fijne plek om 'avonds nog een spelletje te doen. Openslaande deuren naar klein balkon met zitje. Ondanks dat het half november was hebben we elke dag even lekker buiten gezeten en genoten van het uitzicht. Zeer uitgebreid ontbijt. Fietsenstalling aanwezig.
Prachtige ligging op berg, kijkt uit op dal,goed hotel ,goed eten en zeer vriendelijk personeel.
Vriendelijk personeel en goede bediening ervaren.
er waren werkzaamheden die niet bekend waren van te voren anders waren we niet geweest konden niet op ons gemak ergens eten zonder lawaai zeer storend waren maar naar het dorp gegaan om daar een tas koffie en wat te eten waar we geen last hadden van dan lawaai van timmeren
Ik vond me ervaring van 1 a 2 jaar geleden fijner! Me kamer zat tegen over de schoonmaak hok! En de kar met vuile handdoeken stont letterlijk naast me hotel kamer. Ik snap dat ze moeten schoonmaken maar begon om 07:30 al waardoor ik ook niet fijn kon uitslapen want dan hoorde ik weer een kar tegen de muur aan gaan!
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer