Top kerstarrangement

Net als vorig een fijn hotel om de kerstdagen door te brengen.

• Totaaloordeel over Ringhotel Posthotel Usseln
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging, gastvrijheid en goede sfeer.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark n.v.t.

Goede ervaring

Mooi,schoon hotel. Fijne service van het personeel. Ontbijt is verzorgd en voldoende keuze. Hotel ligt centraal, vlakbij centrum op loop afstand. We hebben er een prettig verblijf gehad.

• Totaaloordeel over URBAN LOFT Cologne
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark goede service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nvt
  • Reisgezelschap Met vrienden

Prima verzorgd!

Fijne mensen, heel goed verzorgd, super ontbijt en diner!

• Totaaloordeel over Hotel Hector Zierikzee
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ontbijt+ diner
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen

Een heel mooi hotel

Kamer was keurig en het personeel is behulpzaam en vriendelijk

• Totaaloordeel over Merici Hotel Sittard
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles goed georganiseerd
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ga zo door

Allesin 1 woord perfect!

Kom al verschillende keren in t hotel. Alles op wat kleine punten na prima. Zie reactie badkamer in comfortkamer.

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Centraal gelegen en heel sfeervol.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Douche in comfortkamer kan beter. Kleine waterstraal met so7chen.
  • Reisgezelschap Met vrienden

Heel fijn

Erg prettig verblijf in De Rouche, super geregeld.

• Totaaloordeel over Hotel de Rousch
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heerlijk eten in het restaurant, fijne kamer, personeel erg vriendelijk en flexibel, gewoon heel fijn.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Dan moet ik echt spijkers op laag water gaan zoeken. Deurtje van het toilet in de kamer sloot niet gemakkelijk.

Heerlijk

Ondanks een stroomstoring die in de schoenen werd geschoven van de mensen die op het park verbleven, heb ik erg genoten van ons verblijf, mooi huisje superschoon en ontzettend mooie omgeving. Wij gaan hier zeker terugkomen.

• Totaaloordeel over TopParken Resort Veluwe
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Iets stevigere bedden nemen
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Gezellig klein hotel en rustig gelegen

Verrassend leuk hotel met niet te veel kamers. Lekker ontbijt en één keer heerlijk gegeten ‘s avonds. Vriendelijk behulpzaam personeel. Volgende keer in voorjaar/zomer zodat we van de tuin en terras kunnen genieten.

• Totaaloordeel over Hotel Schilberg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig en klein
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark In de winter mag de verwarming in de eetzaal wel iets hoger.
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn hotel en super goed en professioneel/vriendelijk personeel.

Mooi ontvangstlobby, fijne rustruimte, gezellig restaurant met genoeg afstand van de tafels, prima ontbijt!! Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Mooie omgeving.

• Totaaloordeel over Hof van Gelre Hotel by Flow
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ontvangst
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Badkamer
  • Reisgezelschap Met partner

Fijn hotel met heel goed ontbijt op rustige locatie dicht bij Alexanderplatz.

We hadden een 5 daags arrangement en alhoewel we al eerder in Berlijn waren heb je die 5 dagen wel nodig. Vanaf het hotel loop je in ongeveer 15 minuten naar Alexanderplatz. Van hieruit kun je met OV alle kanten op. Bus, tram, metro.

• Totaaloordeel over Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer netjes en schoon, goede ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het bed was op zich goed, maar leek door de vering op een 2 persoons waterbed. Als mijn vriend zich omdraaide schudde ik mee.
  • Reisgezelschap Met partner

Heerlijke dagen gehad.Mooie kamer en eten was ook prima!

We hebben het erg naar ons zin gehad.Gebruik gemaakt van de Wellness.Kamer was mooi en schoon.Ontbijt en diner was ook prima.Personeel erg vriendelijk.

• Totaaloordeel over Fruitpark Hotel en Spa
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi gelegen hotel, mooie schone kamer, ontbijt en diner was ook prima!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

Lekker, gezellig en vriendelijk personeel

Lekker gegeten, mooi en gezellig hotel. Sauna en zwembad zijn een aanrader.

• Totaaloordeel over Golden Tulip Ampt van Nijkerk
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark gezellig, proper, vriendelijk
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Weinig variatie in het 3 gangenmenu
  • Reisgezelschap Met partner

Het waren weer een paar mooie dagen.

Alles was goed geregeld eten was prima. Kamers waren goed, alleen min puntje van de kamer, er zat een bloedvlekje in de lakens zag ik achteraf pas. En bij het zwembad bij de rust ruimtes was er erg veel lawaai door hangjongeren mensen van buitenlandse afkomst. Daar mogen jullie wel wat beter op letten. Verder een prima hotel waar we vaak terug zullen komen.

• Totaaloordeel over De Bonte Wever
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles was goed geregeld
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Beter op hangjongeren letten in het zwembad
  • Reisgezelschap Met partner

Heel prettig en goed verzorgd

Prima hotel, mooie kamer, goedontbijt en vriendelijk personeel

• Totaaloordeel over Hotel Lion d'Or
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Prima zo

Prijs Kwaliteit viel tegen

Bijna 400.- betaald voor een nacht met 4personen en ontbijt Dat had ik achteraf veel voordeliger kunnen doen

• Totaaloordeel over Bilderberg Château Holtmühle
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtig mooie plek
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Niet stofzuigen als je nog aan het ontbijt zit .. zeer ongastvrij
  • Reisgezelschap Met een groep

prima hotel op rustige landelijke locatie, mooie vernieuwde kamer, badkamer en heerlijk eten.

heerlijk hotel nabij (circa 9 kilometer) pittoresk Monschau. Kamer erg mooi vernieuwd (upgrade) alsmede de badkamer. Avondeten en ontbijt erg uitgebreid en smakelijk. Persoonlijk vond ik de matrassen van de boxspring bedden te zacht waardoor je eigenlijk in een soort banaan ligt.

• Totaaloordeel over Hotel De Lange Man Monschau
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark zie overige velden met de nodige informatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark betere matrassen die minder doorzakken.
  • Reisgezelschap Met partner

Goed hotel handig met de bus zo in de stad

Het hotel was prima eten ĺekker

• Totaaloordeel over NH Maastricht
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Een zeer goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nee hoor
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Helemaal tevreden!

Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel, prima kamer met goede bedden.

• Totaaloordeel over Veluwe Hotel Stakenberg
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Midden in het bos
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Thee/koffie op de kamer en misschien wat gezondere keuzes bij de ontbijt granen…

Locatie is geweldig

Wij hebben een goed verblijf gehad met onze viervoeter ten opzichte van strand en centrum

• Totaaloordeel over Amsterdam Beach Hotel Zandvoort
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het hotel is goed
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Ontbijt kan wel iets uitgebreider vooral met de kerstdagen ps vrij prijzig
  • Reisgezelschap Met partner

Een goede en complete deal!

Uitstekend hotel met een fijn bed het was erg fijn om de eerste dag een 3 gangendiner te krijgen. Wel was de keuze wat beperkt, maar wel van goede kwaliteit! Het ontbijt was heel erg uitgebreid en werd steeds aangevuld. Koffie en thee op de kamer aanwezig. Het personeel was erg vriendelijk, wel veel personeel die alleen maar Engels kan, maar daar kon ik me wel mee redden. Fitness ruimte ziet er goed uit. Ligging nabij het station en bushalte. Centrum is vandaar snel te bereiken.

• Totaaloordeel over NH Maastricht
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijne kamer, erg goed ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Prijzen van het winkeltje zijn exorbitant hoog
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

Geweldig.

Goed Hotel,centrum om de Hoek,lekker gegeten.

• Totaaloordeel over Hotel Onder de Linden
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Over bijna alles waren wij tevreden.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark het Hotel moet eens kijken naar de douchekraan.Soms werd het heel heet,en dan in een keer heel koud.
  • Reisgezelschap Met partner

Matige kamer, eten goed, mooie ligging.

Oude gedateerde (bad) kamers, bedden goed. Ontbijt simpel maar goed. Eten prima prijs/ kwaliteit.

• Totaaloordeel over Eemshotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede bedden, eten prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamers vernieuwen, erg gedateerd en oud.

Kamers ruim en netjes.

In het algemeen prima hotel, wellness gedeelte wel verouderd en mag wel eens onder handen genomen worden, tegels weg uit bodem zwembad bijvoorbeeld!

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie entree en rustig gelegen.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bedden zijn aan de zachte kant, toiletrollen worden slecht aangevuld.

Goede service, geen gedoe

Goed hotel met goede service, voorzieningen en kamers!

• Totaaloordeel over Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede voorzieningen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Langere tijden voor ontbijt

Heerlijk ontspannend

Mooi hotel, vriendelijk personeel