Prima hotel, heerlijk gegeten

Niet direct de goedkoopste optie, maar zeker wel de moeite waard. Prachtige omgeving, vriendelijk personeel, prima kamers, goed afwisselend eten. Wij hebben genoten

• Totaaloordeel over Boetiek Hotel BonAparte
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zalm bij het ontbijt

Fijn hotel

Wij hebben een fijn verblijf gehad in hotel Golden Tulip Leiden. Mooie grote, moderne kamer met een goed bed. Op loopafstand van het centrum van Leiden. Het is een groot hotel (eigenlijk 3 in 1). Dit hadden we tot bij het ontbijt niet in de gaten. Het was druk in de ontbijtzaal. Het ontbijt was heerlijk en zeer uitgebreid. Het enige minpunt was dat het de zeer warm in de kamer was. De airco werkte niet goed en het raam kon helaas niet open.

• Totaaloordeel over Golden Tulip Leiden Centre
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging, grote moderne kamer, uitgebreid ontbijt
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Warmte in de kamer/airco
  • Reisgezelschap Met partner

Heerlijk verblijf en zeer goed ontbijt

We hebben twee fijne nachten gehad. Het ontbijt was zeer uitgebreid met voor ieder was wils. We komen graag terug.

• Totaaloordeel over Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer uitgebreid ontbijt, nette kamers, vriendelijk personeel en uitgebreide faciliteiten.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hotel oogt wat oudbollig en massaal

Niet fijn

Kamer nr. 29 zeer oud in de namiddag koud, verwarming was dan al uit. Badkamer was ook koud, zeer slechte verlichting en een nare wc geur We zijn dan ook een dag eerder naar huis gegaan.

• Totaaloordeel over Hotel De Hoeve van Nunspeet
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie eetzaal
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamer vernieuwen
  • Reisgezelschap Met partner

Prettig hotel met vriendelijke medewerkers

Fijne kamer met goed bed. Badkamer prima. Netjes en schoon. Lekker ontbijt met ruime keuze. Wellness was ook prettig, had wel wat schoner gekund. Er lagen nogal wat haren. En achtergrondmuziek daar had fijn geweest.

• Totaaloordeel over Hotel Alkmaar
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Achtergrondmuziek bij de wellness

Goed hotel

Goede bedden, goed ontbijt, een goed restaurant en een goede ligging, met de bus voor de deur zit je zo in het centrum van Brugge.

• Totaaloordeel over Velotel Brugge
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark zie boven
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark muziek iets zachter bij het ontbijt

Niet voor herhaling vatbaar

Het hotel is prachtig gelegen op een hoge duin. Voor mensen die moeilijk te been zijn is het echter niet aan te bevelen. De faciliteiten zijn zeer goed en de aangeboden formule van buffet is een aanrader zowel als kwaliteit als keuze. Het personeel was zeer vriendelijk . Het grootste minpunt is de omliggende industrie . De uitstoot van de omliggende staalfabriek kwam via de ventilatie van de badkamer in onze kamer terecht gedurende 4 uur in de eerste nacht en één uur de tweede nacht. Ook tijdens onze strandwandeling was er veel overlast van reuk. Daar kan uiteraard het hotel niet aan doen maar de ligging is er . De communicatie van informatie over en tijdens ons verblijf via email was zeer duidelijk en informatie en in Nederlandse taal. Alleen de laatste dag kreeg ik juist na middernacht een storende e-mail voor een evaluatie van het hotel en dan nog in het Engels in plaats van het Nederlands . Totaal ongepast zowel het tijdstip als de taal.

• Totaaloordeel over Strandhotel Het Hoge Duin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark mooi hotel , goede ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark zie opmerkingen hierboven

Heerlijk

Fijne kamer goed ontbijt vriendelijke mensen

• Totaaloordeel over Art Inn Hotel Dinslaken
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Kleinschalig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen

Heerlijk

Heerlijk geweest heel vriendelijk personeel restaurant heerlijk gegeten alleen schoonmaak hotel kamer laat te wensen over hoop stof en sokken van iemand anders onder hetbed

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima hotel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Schoonmaak moet beter vieze hotelkamer
  • Reisgezelschap Met partner

in 1 woord geweldig.......

Mooie ruime hondenkamers op de galerij. Fijn zwembad en schoonheidssalon. Ligging direct aan het strand en winkelstraat. Mooi ruim parkeerterrein. Wij komen minstens 3 x per jaar als de hond op het strand mag.

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ligging aan het strand, eigen parkeerterrein
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark koelkastje op de hondenkamers.
  • Reisgezelschap Met partner

Fantastische locatie, voortreffelijk diner.

Wat een mooie locatie vooral in de herfst met de prachtige herfstkleuren in het park waarop de locatie is gelegen. Het diner was werkelijk voortreffelijk.

• Totaaloordeel over Landgoed Huize Bergen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark mooie rustige locatie
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark kussens van het bed
  • Reisgezelschap Met partner

Van begin tot eind div. problemen

Bij het boeken ging het al moeizaam,diverse dingen stonden niet bij het boeken. Hierover gebeld ,antwoord klopte niet met werkelijkheid (dus geen bedlinnen). Huisje erg stoffig keuken kleefde van het vet,hebben dit zelf schoon gemaakt om te kunnen eten (dit volgende dag door gegeven) Aanrecht werd opnieuw schoongemaakt wat dus niet meer nodig was. Zwembad wat er bij was is erg koud. Schoonmaken is zeer sumier zeker als je astma patient bent is niet goed. Omgeving is erg mooi

• Totaaloordeel over Roompot Ferienresort Bad Bentheim
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie omgeving
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Schoonmaken moet beter gebeuren (zeker als je astma hebt)

geweldig fijn weekend

mooi huisje , fijne locatie waar het huisje lag mooi park

• Totaaloordeel over Landal Landgoed 't Loo
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark netjes mooi ruim park
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark zou zo niet weten

prima verblijf

kamer was ruim en badkamer héél goed. eten zoals verwacht,een lekker ontbijtbuffet en avondeten lekker! vriendelijke mensen aan de receptie.

• Totaaloordeel over Sauerland Alpin Hotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark kamer eten en concept
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark faciliteiten verouderd
  • Reisgezelschap Met vrienden

Mooi stadje om te wandelen, hotel is oké restaurant, klein maar gezellig

• Totaaloordeel over Hotel Zum Grünen Kranz
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gezellig , mooie kamers, prima bediening
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zorgen dat er bij slecht weer een hoekje in het restaurant is omheen gezelschapsspel te spelen of wat te praten
  • Reisgezelschap Met vrienden

Gezellig familiehotel met goede bedden en ruime kamer

Gezellig hotelletje om met vrienden te verblijven Wel aan drukke weg gelegen Kamers achteraan heb je er geen last van

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Laux
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Een garage voor fietsen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Bij halfpension wist je niet de menu Garage bleef overdag openstaan Saarlandkaart meermaals moeten vragen
  • Reisgezelschap Met vrienden

Prettig hotel, prima en uitgebreid ontbijt

Kamer 1 dag van tevoren geboekt, prettige ontvangst, prima kamer en ontbijt. Fijn bed. Op loopafstand van stad Delft.

• Totaaloordeel over WestCord Hotel Delft
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Fijn hotel, dichtbijbIkea, leuke inrichting en op loopafstand van de stad Delft.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Deur van kamer 418 sloot niet goed. Ik miste de Bluetooth speaker (zoals aangegeven in aanbieding en het extra (luxe) pakket zoals tandenborstel, nagelvijl etcetera.
  • Reisgezelschap Met partner

Wij hadden 3 heerlijke dagen in hotel en omgeving.

3 dagen er tussen uit in eenmooie omgeving met een prima h0tel met een goede keuken.

• Totaaloordeel over Landgoedhotel Woodbrooke
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ligging in een mooi bos.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nauwelijks iets te verbeteren.

alles top

goede ligging voor fietsers vriendelijk onthaal aangename kamers mooi zwembad vriendelijk personeel uitgebreide ontbijt mooie kamers, comfort plus storend geluid van de ventilatie/warmtepomp in de comfort kamers aan de voorkant naast de receptie

• Totaaloordeel over 't Wapen van Marion
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark kamers aan de voorkant hebben soms last van de grote ventilatie-waterpomp-installatie naast de ingang

Correct en vriendelijk

Voor herhaling vatbaar

• Totaaloordeel over Hotel 't Trefpunt
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zowat alles in orde
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Persoonlijk contact

Schöne Auszeit

Wenn an Textilfreien Tagen in der Sauna nur ich Textilfrei bin und alle anderen mit Badehosen rum rennen und wenn ich meine Badehose wieder anziehe und nur ich Aufgefordert werde meine Badehose wieder auszuziehen. Ist das schon etwas komisch. Der Mitarbeiter scheint die Gäste zu kennen die mit Badehose hier in der Sauna sind, Haben sich rege unterhalten. Ich erwarte das die Kollegen von dem Mitarbeiter auch darauf aufmerksam gemacht werden wie er das bei mir auch gemacht hat.

• Totaaloordeel over Roompot Parkhotel Bad Arcen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark die Lage
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Nach 10 Uhr das Frühstücksbuffet nochmal auffüllen
  • Reisgezelschap Met partner

Zowel het verblijf als het cullinaire gedeelte, geweldig!

Wij, en vooral ik was overweldigd door wat de chefkok ons voorschotelde. Dit was volgens mij vijf sterren waardig, heel uitzonderlijk.

• Totaaloordeel over Landgoedhotel Woodbrooke
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Heel vriendelijke en professionele bediening van al het personeel!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Het enige dat volgens mij duidelijker moet bij het inchecken online, het kamers betreft BUITEN het hotel in de vorm van bungalows. Was voor mij niet duidelijk en werd daardoor verrast dat het BUITEN verblijven betrof.
  • Reisgezelschap Met een groep

Fijn verblijf

We hebben een fijn verblijf gehad met vriendelijk personeel, goed eten en een mooie omgeving.

• Totaaloordeel over Hotel Eperland
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen
  • Reisgezelschap Met partner

Voor het eerst reserveerden we (bevriend koppel en ikzelf) een arrangement bij voordeeluitjes en dat was meteen een schot in de roos.

• Totaaloordeel over 50|50 Hotel Belmont
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark alles
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark nvt
  • Reisgezelschap Met vrienden

kleine kamers, geen lift aanwezig, vriendelijk personeel, maar na 10 uur is er niemand aanwezig

jammer dat er geen lift aanwezig is kamers zijn erg klein personeel heel vriendelijk verhouding prijs, eten en drinken is 100 % jammer dat je om 10 uur genoodzaakt bent om naar de kamer te gaan, ze gaan dan sluiten. vaak is het bij de arrangementen dan, dat je extra bij moet betalen, en dit zouden wij niet erg gevonden hebben, maar dit kon helaas niet

• Totaaloordeel over Hotel Du Commerce Oostburg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark aardig personee aardige receptioniste
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark lift, en bij all inn, dat dan na 10 uur de kosten voor de gast zijn, dat is geen enkel probleem,

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer