Zeer goed verzorgd
Super snel en goed geregeld.
Erg mooie omgeving en schoon.en gezellig aardig personeel
Heel proper en goed hotel, vriendelijk eigenaars, goed ontbijt en goede bedden.
Heel goed verblijf gehad, goede bedden, perfect ontbijt en vriendelijk personeel
De kwaliteit die je krijgt voor deze prijs is ver onder de maat. Veel te harde bedden die vreselijk kraken, erg kleine kamer en een redelijk ontbijt. Hotel van dit kaliber mag niet zoveel kosten.
Personeel aan de receptie was niet bepaald vriendelijk. Deden niet aan begroetingen. Inchecken was ook erg zakelijk.
Ik kom al 15 jaar in zuiderduin , we hebben 3 nachten heel slecht geslapen en dat komt dat plastic bescherm hoes op het matras En de omkleed ruimte bij de bankjes bij in het zwembad een verschrikkelijke plaslucht dat hebben we doorgegeven aan de dames van de massage en hebben het gelijk schoongemaakt maar voor de rest was het top eten was topen goed op temperatuur
Eten prima verzorgt Kamer sober maar netjes Wifi in buiten gebouw moet verbeterd worden valt vaak weg. Geen koffie of thee middelen aanwezig op de kamer. Klein tvtje
Onze eerste mini vakantie met ons zoontje van 5 maanden. We hebben een heerlijk lang weekend gehad op het park. Vriendelijk personeel, denken goed mee en een netjes park. Wij komen zeker terug.
Jammer dat je niet naar andere dorpen kunt wandelen ,behalve over de weg
Kamer met uitzicht op de rijn. Prettig personeel. Goed ontbijt. En 3 keer een 4 gangen diner. Wat super was
Heel vriendelijk personeel en goed ontbijt met vers donker brood.
Alles weer goed, de kamer, de bedden, het ontbijt, het diner en het personeel weer zo aardig!!
Prima verblijf voor een paar dagen. Fijne kamer. Schoon en netjes. Uitgebreid ontbijtbuffet. Arrangementdiner was ook goed. Als opmerking zou het lekker zijn als er meer variatie in het voorgerecht is dan enkel soep. Als gast heb je daar geen keuze in.
Goed hotel, met zeer vriendelijk personeel. Lekker gegeten in het restaurant.
Heerlijk hotel, super lief personeel en fantastisch ontbijt!!
Goed hotel met veel mogelijkheden en goed eten
In het groen gelegen, wat gedateerd hotel in rustige omgeving. Voor ouderen en mensen met beperking zijn de bedden te laag. De kamers zijn erg gehorig. De bediening is hulpvaardig en de kamers zijn schoon. Uitbreiding met een extra laadpunt voor elektrische auto’s is wel aan te bevelen. Voor electrische fietsen zijn er oplaad mogelijkheden. Vlakbij België en kust. Goede uitvalsbasis. Prijs/kwaliteit is naar verhouding.
Rustig hotel; niet te druk. Vooral ouderen. Goede maaltijden; uitgebreid ontbijtbuffet. 3 gangen diner ook prima, echter geen keuze. Kamer klein, wel netjes, maar badkamer erg gedateerd en een erg kleine doucheruimte met douche gordijn. Personeel vriendelijk. Prachtige omgeving voor wandelen en fietsen. Ootmarsum leuk stadje. Aanrader is het Openluchtmuseum.
Heel gezellig hotel, schoon en gezellig. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Het eten is goed verzorgd en heerlijk. Hotel Westhoff ligt in een mooi gebied. Een aanrader.
Ik heb geen op- of aanmerkingen. De kamer was ruim en van alle gemakken voorzien.
Bij aankomst was het bij de receptie niet bekend dat wij een minder valide bij ons hadden en ze hebben de kamer moeten veranderen van 4de etage naar de 1ste etage en 1 kamer was een basiskamer en geen standaard kamer waar voor was betaald. Verder was het hotel prima netjes sanitair, goed ontbijt en savonds lekker gegeten en savonds goede entertainent. Veel plezier gehad.
Hotel top vraag ff bij binnenkomst een 2 kussen types duits je slaapt op een laken voor de rest een 10 eten slapen omgeving ga naar detmold en padenborn kasteel holte bielefeld safari Kids klimclub alles in de buurt met andere woorden geniet .
Helaas was de lijve muziek erg hard, waardoor we vrijdag en zaterdag niet echt in de bar konden zijn.
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer