Prima pan in een voor ons prettig model: 2 handvaten

Zware pan, maar voor ons goed te hanteren door de twee "oren". Een pan van dit gewicht met 1 steel is voor ons te zwaar. Prma bak- en stoofpan. Bovendien neemt hij minder plaats in in de kast; niet onbelangrijk als je weinig kastruimte hebt.

Snel en goed geleverd

Prima prijsje voor een trivet. Kwaliteit goed en... Snel geleverd

Top service!!!

Top service Super snelle levering!!!

Super service!

Topproducten en levering

Super producten en levering

Een geweldig bedrijf

Goede service en goede prijs gewoon perfect daar zouden een hoop anderen nog iets van kunnen leren

Communicatie over verzending niet aanwezig. Slechts een detail. De snelheid was top.

Alles prima

Besteld en geleverd, kan er ook niets anders van verwachten.

Snelle levering, helaas was eerst maar een van de twee grilrosters verzonden...heb gebelt, binnen een dag was het toegestuurt..

Prima service en snelle levering. TOP

Goed kwaliteit spullen.

Wordt snel gereageerd bij vragen en pakketjes goed verpakt.

Super service

Koop hier vaker top service gewoon even mailen en rob antwoord meteen ook in het weekend

Goede service, aan te raden

2 pannen besteld. In eerste instantie 1 geleverd. Echter, goed opgelost!. Nalevering sneller dan verwacht.

Ovenwinkel levert goede producten ondersteunt met een goede service.

Snelle levering en goed materiaal

Goed materiaal

Super pan en snel in huis

Geweldig product

Gietijzeren ovenpan voor oa panpizzas gekocht. Uitstekend product.

goede levering

al een tijdje op zoek naar een dutch oven. Hier alle keuze en snelle levering. nu tijd om ze uit te proberen

Precies wat ik zoek

En Meer, bedankt voor de extra's !!!

Goed advies, uitstekende service

Telefonisch goed advies en hulp. Aflevering prima.

No nonsense en correct

Duidelijke site met goede info. Helder qua structuur.

Prima 👍

Prima rooster ontvangen, een verbeterpuntje er werden geen track en trace mailtjes verzonden.

Product was niet op voorraad maar ik kreeg een bericht toen het weer binnen was. Na bestellen werd er snel geleverd.

Uitstekende service

Goed geadviseerd, prima service en snelle levering.

Uitstekende service

Grotestraat 69 D

5141 JN Waalwijk

Over Ovenwinkel.com

Ik heet je van harte welkom op Ovenwinkel.com. In de webshop vind je een geselecteerd aanbod aan pizza ovens, diverse kooktoestellen met bijbehorende accessoires en een ruime collectie kookartikelen. Als klant sta je bij mij altijd centraal en streef ik er naar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo biedt de Ovenwinkel je na aankoop 30 dagen bedenktijd en denk ik met je mee in geval van vragen of klachten. De Ovenwinkel is gecertificeerd en beschikt over het Webshop Keurmerk waardoor je verzekert bent van een veilige en betrouwbare winkelervaring. Wil je meer uitleg of heb je specifieke vragen, stel deze dan gerust. Wil je bepaalde producten eerst fysiek bekijken, breng dan een bezoek aan de showroom alwaar je van mij persoonlijk advies zult krijgen. Neem wel vooraf contact op om een bezoekafspraak te maken. Ik verwelkom je graag op Ovenwinkel.com, de culinaire belevingswinkel voor puur kookplezier! Met smakelijke groet, Rob Kamp