Pluspunten
Klantvriendelijkheid. Persoonlijkeaandacht.
Bedankt voor deze hele hoge waardering. We hopen u snel weer als klant te mogen verwelkomen. Team Ovenwinkel
Mailtje sturen als het pakje onderweg is
Dank u wel voor uw positieve beoordeling. We zullen in het vervolg een bericht met track & trace versturen. Team Ovenwinkel
Pluspunten
Mooi product voor goede prijs. Snelle levering
VerbeterpuntenMen was vergeten een track and trace code te sturen. Daardoor wist ik niet wanneer ik het pakketje kon verwachten
Fijn dat u zo tevreden over onze service bent. Helaas zijn een aantal berichten met de T&T code's tijdens de drukke periode niet bij de geadresseerde aangekomen. We gaan hier in het vervolg beter opletten. Dank u wel voor uw melding hiervan. Met vriendelijke groet, Team Ovenwinkel
Dank u wel voor uw positieve beoordeling. Fijn dat u zo tevreden over onze service bent. Met vriendelijke groet, Team Ovenwinkel
Pluspunten
zeer klantvriendelijk
Pluspunten
SNEL, PRIJSVRIENDELIJK
VerbeterpuntenGEEN
Oh wow wat een hele fijne beoordeling. Dit is natuurlijk de perfecte score, maar niemand is natuurlijk perfect. Wel fijn dat u zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer. Team Ovenwinkel
Pluspunten
Snelle en keurige aflevering.
Dank u wel voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Ovenwinkel
Pluspunten
dit was mijn eerste ervaring met aankopen via het net en kan dus niet vergelijken, maar alles is toch gelopen zoals het voorgeteld was dus denk ik dat het allemaal oke was
Fijn dat uw eerste ervaring met het online kopen zo goed verlopen is en dat wij daar onze bijdrage aan hebben mogen leveren. Met vriendelijke groet, Team Ovenwinkel
Dank u wel dat u onze diensten zo hoog weet te waarderen. Met vriendelijke groet, Team Ovenwinkel
Pluspunten
Zeer snelle levering voor een zeer goede prijs.
Wow, wat fijn dat u onze diensten zo'n hoge waardering geeft. Dank u wel! Met vriendelijke groet, Team Ovenwinkel
Pluspunten
mooie G3Ferrari Delizia pizza steenoven mat besteld,,pizza was heerlijk .,binnen een paar dagen geleverd.
Verbeterpunten.
Dank je wel voor de positieve waardering van onze diensten. Met vriendelijke groet, Team Ovenwinkel
Pluspunten
juiste levering
VerbeterpuntenIk wacht op de factuur. De gegevens van mijn bedrijf voor het factuuradres heb ik ingevuld tegelijk met het het opgeven van het afleveradres (afwijkend van het factuuradres). Van wie kan ik de factuur verwachten? Beslist. nl bij wie ik de nodige gegevens heb ingevuld of komt het van ovenwinkel.nl ? Bakkerij van Zuylen Dorpsstraat 41 5241EA Rosmalen. De pakbon heb ik in goede orde ontvangen op Kruisstraat 9D, Rosmalen
Dank u wel voor uw positieve beoordeling. De factuur is naar u opgestuurd. Succes met de bakvormen. Vertrouwende u hiermee naar wens van dienst te zijn geweest. Met vriendelijke groet, Rob (Ovenwinkel.com)
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering volgens afspraak.
Verbeterpuntengeen idee, pas 1x iets besteld
Goedemiddag Jacky, Wow wat een fijne beoordeling. Graag gedaan en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop. Ik wens u nog een fijn weekend toe! Met vriendelijke groet, Rob (Ovenwinkel)
Pluspunten
Supersnelle levering van mijn Ferrari pizza oven, stond 2 werkdagen maar ik had hem de dag ná bestelling tot grote vreugde van mijn gezin al binnen!!!!
VerbeterpuntenGewoon lekker zo door gaan!!!
Wat fijn dat om te lezen dat u zo tevreden over onze service bent. We hebben het met veel plezier gedaan en wensen u en uw gezin heel veel heerlijke pizza's toe gemaakt in uw eigen pizza steenoven. Met smakelijk groet van het team van de Ovenwinkel.com.
Dank u wel voor deze zeer mooie beoordeling. Wij zijn u met plezier van dienst geweest. Team Ovenwinkel
Pluspunten
Goede prijzen, duidelijke en uitgebreide beschrijving, mooi assortiment.
VerbeterpuntenMogelijkheid tot vergelijken met andere producten binnen het assortiment. Review filmpjes vind ik persoonlijk altijd heel handig/belangrijk bij het maken van een keuze.
Dank u wel voor deze hoge waardering van onze diensten en de nuttige verbeterpunten. Wij gaan deze zeker meenemen in ons verbetertraject. Fijne dag nog. Team Ovenwinkel
Pluspunten
Prima product,snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Wat fijn dat u zo tevreden over onze service bent! Dank u wel!
Dank voor de positieve beoordeling!
Pluspunten
kende het bedrijf niet maar alles werd zeer snel geregeld en het artikel was precies wat ik bedoelde
Dank voor deze zeer positieve beoordeling! Fijn dat u tevreden bent.
Pluspunten
Snel, goede prijs en product ziet er goed uit.
VerbeterpuntenDe doos waar het product in zat was beschadigd.
Wat fijn dat u tevreden bent. Helaas wil het tijdens de verzending weleens gebeuren dat de doos een beschadiging oploopt. Ondanks onze zorgvuldigheid bij het inpakken, valt dit niet helemaal te voorkomen. We nemen het verbeterpunt zeker mee om de artikel informatie te verbeteren. Nogmaals dank voor de terugmelding. Team Ovenwinkel
Pluspunten
Besteld vanuit het buitenland. goede, snelle levering op gegeven adres met track en trace.
Dank u wel voor uw positieve beoordeling van de Ovenwinkel.com! Graag tot een volgende keer. Mvgr, Rob
Dank u wel voor uw zeer positieve beoordeling van de Ovenwinkel.com! Graag tot een volgende keer. Mvgr, Rob
Pluspunten
Goed bereik op internet
VerbeterpuntenMeer advies voor gebruik zoals temp en tijd voor producten
Dank u wel voor uw positieve beoordeling van de Ovenwinkel.com! We gaan onze uiterste best doen om u vooraf nog een beter advies te geven. Mvgr, Rob
Will wel op de hoogte gebracht worden over levertijd, pakketje kwam reeds snel de volgende dag zonder aankondiging. Toevallig waren we thuis.
Onze excuses dat het versturen van de track & trace code is misgegaan. Dit wordt normaliter wel gedaan. Dank u wel voor uw opmerking.
Geen aflever en tijd ontvangen.
Grotestraat 69 D
5141 JN Waalwijk
Ik heet je van harte welkom op Ovenwinkel.com. In de webshop vind je een geselecteerd aanbod aan pizza ovens, diverse kooktoestellen met bijbehorende accessoires en een ruime collectie kookartikelen. Als klant sta je bij mij altijd centraal en streef ik er naar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo biedt de Ovenwinkel je na aankoop 30 dagen bedenktijd en denk ik met je mee in geval van vragen of klachten. De Ovenwinkel is gecertificeerd en beschikt over het Webshop Keurmerk waardoor je verzekert bent van een veilige en betrouwbare winkelervaring. Wil je meer uitleg of heb je specifieke vragen, stel deze dan gerust. Wil je bepaalde producten eerst fysiek bekijken, breng dan een bezoek aan de showroom alwaar je van mij persoonlijk advies zult krijgen. Neem wel vooraf contact op om een bezoekafspraak te maken. Ik verwelkom je graag op Ovenwinkel.com, de culinaire belevingswinkel voor puur kookplezier! Met smakelijke groet, Rob Kamp