Pluspunten
Goed bereik op internet
VerbeterpuntenMeer advies voor gebruik zoals temp en tijd voor producten
Dank u wel voor uw positieve beoordeling van de Ovenwinkel.com! We gaan onze uiterste best doen om u vooraf nog een beter advies te geven. Mvgr, Rob
Will wel op de hoogte gebracht worden over levertijd, pakketje kwam reeds snel de volgende dag zonder aankondiging. Toevallig waren we thuis.
Onze excuses dat het versturen van de track & trace code is misgegaan. Dit wordt normaliter wel gedaan. Dank u wel voor uw opmerking.
Geen aflever en tijd ontvangen.
Pluspunten
prima service
Dank u wel voor uw zeer positieve beoordeling van de Ovenwinkel.com! Graag tot een volgende keer. Mvgr, Rob
Dank u wel voor uw positieve beoordeling van de Ovenwinkel.com! Graag tot een volgende keer. Mvgr, Rob
Dank u wel voor uw zeer positieve beoordeling van de Ovenwinkel.com! Ik hoop u snel weer als klant in onze webshop te mogen verwelkomen. Mvgr, Rob
Pluspunten
Zeer snel geleverd. Netjes en degelijk verpakt
Verbeterpuntengeen
Dank u wel voor uw zeer positieve beoordeling van de Ovenwinkel.com! Graag tot een volgende keer! Mvgr, Rob
Dank u wel voor uw positieve beoordeling van de Ovenwinkel.com! Ik hoop u snel weer als klant in onze webshop te mogen verwelkomen. Mvgr, Rob
Pluspunten
Persoonlijk contact en advies. Zeer goede ondersteuning van gekochte oven. Goede kennis van zaken en persoonlijke enthousiasme over aangeboden artikelen.
VerbeterpuntenGoed bezig ga zo door!
Dank je wel voor je positieve feedback Erwin. Fijn dat ik jullie naar tevredenheid heb kunnen helpen. We gaan zeker zo door en het idee voor de workshop pizza bakken staat genoteerd. Graag tot een volgende keer. Mvgr, Rob
Pluspunten
Op 1 dag tijd werd mijn ovensteen geleverd
Wow, wat een fijne beoordeling. Graag tot een volgende keer!. Mvgr, Rob
Pluspunten
Ik heb ontvangen wat ik besteld had. De levering was een volle dag eerder dan aangegeven.
Hallo John. Dank je wel voor je positieve beoordeling. Mvgr, Rob
Pluspunten
Zeer snelle levering, kwaliteitsproduct.
Dank je wel Roos voor je zeer positieve beoordeling van de Ovenwinkel.com! Ik hoop je snel weer als klant in onze webshop te mogen verwelkomen. Mvgr, Rob
Bijzonder grote doos voor een relatief klein artikel (een snijplank)
Dank je wel Wim voor je positieve beoordeling van de Ovenwinkel.com! Ik hoop je snel weer als klant in onze webshop te mogen verwelkomen. Mvgr, Rob
Hallo Marjolein. Dank je wel voor je positieve beoordeling. Mvgr, Rob
Pluspunten
Correcte levering van kwaliteitsartikelen volgens afspraak.
VerbeterpuntenGeen
Dank je wel Thuisbakkertje André voor je zeer positieve beoordeling van de Ovenwinkel.com! Ik hoop je snel weer als klant in onze webshop te mogen verwelkomen. Mvgr, Rob
Pluspunten
Netjes en volgens afspraak geleverd.
VerbeterpuntenProbeer de levertijd te verlagen.
Dank je wel Alwin voor je zeer positieve beoordeling van de Ovenwinkel.com! Ik hoop je snel weer als klant in onze webshop te mogen verwelkomen. Mvgr, Rob
Ik heet je van harte welkom op Ovenwinkel.com. In de webshop vind je een geselecteerd aanbod aan pizza ovens, diverse kooktoestellen met bijbehorende accessoires en een ruime collectie kookartikelen. Als klant sta je bij mij altijd centraal en streef ik er naar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo biedt de Ovenwinkel je na aankoop 14 dagen bedenktijd en denk ik met je mee in geval van vragen of klachten. De Ovenwinkel is gecertificeerd en beschikt over het Webshop Keurmerk waardoor je verzekert bent van een veilige en betrouwbare winkelervaring. Ik verwelkom je graag op Ovenwinkel.com, de culinaire belevingswinkel voor puur kookplezier! Met smakelijke groet, Rob Kamp