10

Super service

Ik heb inmiddels vaker producten besteld voor thuisgebruik en voor in het restaurant. Als je belt met vragen krijg e duidelijk en uitgebreid advies wat erg fijn is. Producten worden goed verpakt en snel geleverd. Nu had ik vorig jaar een sous vide waterbak gekocht en daarnu, het jaar erop, een deksel voor besteld. Deze paste helaas niet omdat er nu een nieuwe bak met andere vorm wordt verkocht. Heb dit gemaild en ondanks het niet hun fout is werd dit meteen opgelost door een nieuwe bak toe te sturen, zonder kosten voor mij. Dit is nog eens service :) Bedankt sousvide kenners!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service.

Een miscommunicatie is uitstekend en zonder gezeur direct opgelost. Ze reageren supersnel op mailtjes en regelen het vervolgens ook direct. Heel blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende service

Ik heb een voedsel droger en een vacumeermachine met diverse zakken en rollen besteld. Goed verpakt en snel geleverd. Een van de rollen bleek echter niet van de maten te zijn die op de website was aangegeven. Probleemloos opgelost, gratis goede rollen toegestuurd gekregen (en de verkeerde mogen houden). Top service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Klasse service

Meedenken met de klant en samen komen tot een perfecte oplossing. Dit maak je niet vaak meer mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en prijs

Hendi sous vide en caso vc250 vacuum machine en vacuum zakken gekocht voor een goede prijs. Zijn makkeilijk via de chat bereikbaar voor advies. Een item in mijn bestelling was niet de volgende dag meer leverbaar en ik kreeg een beter en duurder item voor dezelfde prijs :) een goede en snelle service.

 • Aanbevelen? Ja
10

perfecte service

na problemen met mijn wartmann stick is het keurig opgelost en zeer correct afgehandeld dikke pluim voor de service

 • Aanbevelen? Ja
9

Top!

We hebben alles heel sneel ontvangen en al een paar keer met de sous vide gekookt! Wat een sucess!

 • Aanbevelen? Ja
7

Tof

Per abuis afgemeld doe zo voort

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Goede informatie, levering als beloofd, prima producten. Ik heb er al met veel succes mee gekookt.

 • Aanbevelen? Ja
7

Slowcooker zelf, top ! Vacuum machien, grootste rommel ooit

Klein woordje; ik ben kok van beroep , dus ik weet best wel waarmee ik bezig ben. De slowcooker zelf is een topproduct , makkelijk te gebruiken & duidelijk te gebruiken, indien ik meer wil klaarmaken kan ik zelf een groter water reservoir nemen. Het vacuum machine daarintegen is echt rommel, Trekt zo goed als nooit volledig vacuum, Zeker niet als er marinade mee in de zak steekt , sealt ook vaak ni volledig , waardoor en water mee in de zak terecht komt ; dit is echt niet de bedoeling tijdens het garen, mijn vlees hoeft niet gepocheert te zijn. Verder nog het garing schema dat jullie erbij geven is best handig, maar niet helemaal correct vrees ik . maar uiteindelijk is het superleuk speelgoed voor in mijn keuken, heb men Chef op het werk er ook eentje aangesmeerd

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ben, bedankt voor je feedback, dat waarderen we! De Wartmann vacuümmachine WM-1604 EU is ons goedkoopste model (±€60) en is onderdeel van de voordeelbundel die u heeft gekocht. Geavanceerdere vacuümmachines worden al gauw duur. Hoewel dit beslist geen topmodel is doet het wel wat het moet doen. Voor deze prijs "koopt" u ±65% vacuüm. Een vacuüm van ±75% begint bij €200 en ±90% of hoger begint bij €1000. Een "volledig" vacuüm vind je alleen in laboratoria. Maar we hebben wel twee tips voor u mbt de marinade: 1) vries de zak met marinade even aan, zodat het dikker wordt en minder makkelijk uit de zak wordt gezogen. 2) hang de zak tijdens het vacumeren over de rand van uw werkblad zodat de zwaartekracht een handje helpt om de marinade in de zak te houden. Hopelijk heeft u meer succes met deze tips. De WM-1604 is een prima voordelige vacuümmachine maar voor veeleisender koks wellicht iets te "licht". In dat geval raden we de CASO VC 150 sterk aan (https://www.sousvidekenner.nl/vacuum-verpakken/vacumeer-vacuum-machine/caso-vc-150-vacuummachine/). Sous-vide is geen exacte wetenschap en onze tabel is meer een richtlijn, want de mening zijn verdeeld (ook onder de experts). Maar we horen graag waar u vind dat we er naast zitten! U kunt dit mailen naar info@kenners.nl, en we belonen dergelijke input altijd. Met vriendelijke groet, het Kenners team

8

Goed

Eenmalige aankoop, correct afgehandeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Voldoet aan de verwachtingen

Snelle levering en de producten zijn zoals omschreven.

 • Aanbevelen? Ja
9

eenvoudige website maar doeltreffend

bestellen en kiezen ging eenvoudig en alles was keurig op tijd geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Netjes

Onze aankoop was niet helemaal naar wens en bleek ook kapot te zijn, 1 belletje en binnen half uur een verzendlabel voor DHL gekregen en bij terug komst, werd er nieuwe opgestuurd, al met al een hele goeie service

 • Aanbevelen? Ja
8

Snelle levering

Producten zijn snel en volgens afspraak geleverd

 • Aanbevelen? Ja
10

vlotte levering

vlotte levering en goede prijs/kwaliteit

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle goede levering

Snelle levering met goede producten. Duidelijke website.

 • Aanbevelen? Ja
8

Niet goedkoop. Prima produkt. Snelle levering.

Niets mis mee

 • Aanbevelen? Ja
10

Very good

Ordered and it was delivered a day or tiw after.

 • Aanbevelen? Ja
10

Sousvidekenner is een bedrijf dat uitstekende klantgerichte nazorg levert.

Enkele maanden geleden bij Sousvidekenner een vacumeermachine gekocht. De machine vacumeert vacumeerzakken met een gladde zijde en een zide met miicrostructuur goed. Enkele weken terug bij sousvidekenner een transparant kunstof vacumeerbak gekocht die helaas niet goed vacuum te zuigen was. Na telefonisch overleg en fijne, betrokken informatievoorziening van het bedrijf bleek dat de vacumeermachine, in i.c.m. de 'box' niet voldoende functioneerde/ vacuum zoog. Met gebruikmaking van de toegezonden retourlabels hebben wij eerst de vacumeermachine ter observatie/reparatie opgestuurd en enkele dagen later op verzoek van Sousvidekenner ook de vacumeerbox. Dit laatste om, vóór de retourzending naar de klant, er zeker van te zijn dat de beide retourgezonden producten door ons weer probleemloos konden worden gebruikt. Omdat de reden van het niet 100% vacuum trekken van de box niet 100% duidelijk bleek, hebben wij een nieuwe incumeermachine ontvangen. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat er natuurlijk nog lange tijd garantie op de beide prducten zat, maar ... de tijd en aandacht die door het bedrijf aan het ontdekken en opheffen van het probleem is besteed is meer dan men hedentendage ontvangt bij andere bedrijven. Wij zullen dit bedrijf dan, wegens hun inzet en producten dan ook zeker WEL aanbevelen om bij te kopen. Wassana Wilamas van bedrijf Sushi Wad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig.

Overzichtelijke website. Ook de klantenservice is uitstekend verzorgd. Geen klachten over. De prijsstelling is ook prima. Uitstekende kwaliteit voor een prima prijs.

 • Aanbevelen? Ja
7

Was goed

Snel geleverd

 • Aanbevelen? Ja
10

Super en smel geregeld

Super en snel geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Verstand van zaken

Blij dat ik bij deze webshop terecht ben gekomen. Ze hebben mij goed geholpen met advies over circulator vs waterbad Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Buiten het feit dat levering 2 dagen duurde alles ok.

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal

Over Sousvidekenner.nl

Kenners.nl is een online warenhuis met verschillende webshops die zich elk richting op een specifieke niche, onder leiding van tenminste één Kenner die wordt ondersteund door ons support center. Wij streven naar het aanbieding van hoge kwaliteit producten, heldere communicatie, uitstekende bereikbaarheid en betrouwbare levering van uw bestelling. En dat alles voor een gunstige prijs en de beste service. Ons motto: kennis maakt het verschil! We kennen onze producten, geven u graag eerlijk advies en helpen u ook ná de verkoop met eventuele vragen en problemen.