Fijne dag, jammer wel dat de goodiebag op waren

Leuke toespraken, laatste spreker en de workshop van Arie was heel praktisch en overtuigend. Wel jammer was het dat voor de laatste mensen er geen tas meer was, ik was benieuwd wat er in zat.

mooi, goed boek

interessant, mooi boek

Mooie waaiers!

Handige waaiers met veel praktische informatie. Nadeel vind ik de papierkeuze. Als je hem in je tas hebt. Krullen de randjes op. Laagwater los bij de randjes. Dat is zonde. Kwaliteit is dus net iets minder, dan ik had verwacht. Inhoud daarentegen is goed!

Super surves

Mijn ervaring met deze winkel is heel goed, echt een aanrader. Ze denken mee en komen met mooie oplossingen waar ik zelf een vergissing had begaan.

Goed geleverd en snel.

De levering ging goed en snel. Enige minpuntje: het pakje was in de brievenbus gedaan wat niet paste waardoor het voor de helft uitstak. Gelukkig was het droog en kwamen we die avond thuis, anders had ik een natte agenda ontvangen.

Gewoon goed

Prima levering, snel en zonder hapering of wat dan ook. Product conform beschrijving en verwachtte kwaliteit

Leuke boek

Leuke ervaring

Snel en eenvoudig

Een e book besteld. En heb het snel ontvangen. Eerst contact gehad over welke reader ik kan gebruiken op mijn tablet.

Product beschadigd

Ik kreeg het boek binnen met de doos beschadigd al. Het boek zelf is ook beschadigd zoals bladzijdes. Kaft. En wat vlekken op het boek

Binnen een dag mijn boek in huis

Interessant aanbod, snelle levering, mooie aanbiedingen.

Als coach met de focus op het ontdekken en ontwikkelen van de talenten van mensen, vind ik het aanbod van THEMA zeer interessant. Meerdere bestellingen gedaan, altijd snelle en nette levering en goede communicatie wanneer dat eens nodig is.

Eenvoudig en snel!

Na de bestelling ontving ik het boek Focusplanner inderdaad de volgende dag en daar was ik heel blij mee. Het is een leuk boek dat je helpt om na te denken over je dagelijkse bezigheden. Wat vind je belangrijk en hoe kijk je erop terug.

prima service, matige website

Minpuntje 1: kon het aangekondigde e-book op de website niet vinden. Toen ik dat had gevonden en gekocht, bleek het downloaden niet te werken. Dankzij adequate customer service kreeg ik het alsnog aan de praat. Prima telefonische ondersteuning, dat moet gezegd: veel dank! Later bedacht ik mij dat het mislukken van de transactie wellicht het gevolg was van mijn VPN. Ach ja, van die dingen. Verder kan ik over de uitgeverij niks bijzonders melden. Men produceert en verkoopt boeken, is dat een aanbeveling waard? Nou goed dan.

Waardeloze ervaring

Ik ben minstens 2 uur bezig geweest om een ww en een gebruikersnaam in te vullen Draaide steeds in kringetjes rond. Verder heb ik een boek gekocht wat ik niet kon downloaden,heel vervelend . Ik heb het opgegeven en ergens anders hetzelfde boek gekocht waar het snel werd gedownloaded

Heerlijk boek

Door de manier van schrijven en de illustraties maakt het heel toegankelijk

Snelle levering, interessante producten

Goede klantenservice en snelle levering, de volgende dag had ik mijn bestelling al in de brievenbus!

Het is handzaam, ziet er goed uit en zet je aan tot nadenken. Mooi dat je de kaarten op meerdere manieren kan gebruiken. Zelf heb ik geen ervaring met opstellingen dus vind het jammer dat ik niet een korte instructie krijg over hoe ik de kaarten hiervoor zou kunnen inzetten. Maar voor de rest helemaal prima!

Ik heb niks ontvangen

Ik heb een spel besteld. Op 30 juni. Dit ook betaald. 35 euro. Niks ontvangen. Wat is er misggegaan? . Graag reactie op mijn e-mail adres.

vlot, heel vlot

vlot, heel vlot

Lange levertijd

Ik heb het boek de 25e besteld en nu op de 29e nog niet in huis. Boek had vandaag mee op vakantie gemoeten. Teleurstelling.

Duidelijke website, snelle levering!

Toegankelijke website en snel geleverd.

tot nu toe goed, na bestelling

verder zinloos om te reageren: ik ben 80 en uit de bedoelde doelgroep (wel in geweest). Ik bestelde omdat ik de schrijfster goed ken, maar dat is het dan ook. Dus wel aanbevelen, maar dat is natuurlijk verder zinloos. Haal mij maar weer uit het bestand!

Snelle levering en prachtige producten

Super snelle verzending! Blij mee.

Super snelle verzending! Blij mee.

Overzichtelijk. Vlotte levering

Dit is mijn eerste bestelling bij Thema. Fijn om deze uitgeverij te ontdekken. Ik zal de website vaker gaan bezoeken.

Van Heemstraweg West 5

5301 PA Zaltbommel

Over THEMA

Al 30 jaar is Thema de uitgever die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van content voor het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, op de werkvloer, in teams en daarbuiten. We maken boeken, spellen en waaiers die de professionele kwaliteiten van mensen en de organisaties waar zij werken verstevigen en verdiepen.