Je moet echt iemand vinden om het ebook op de laptop/telefoon of tablet te zetten.

Het is geen pdf en ik mis de vaardigheid om het op mijn devices te zetten. Het is belangrijk dat er een waarschuwing hier voor komt. Er is wel een korting van 10% geboden om het boek alsnog aan te schaffen.

Prima en snelle levering

Vriendelijk te woord gestaan, goed geholpen, snelle levering

Bestelling van 2 boeken gedaan, gelijk eerste verstuurd

Inhoudelijk relevante, goed leesbare en zeer verzorgde boeken, plus uitstekende en snelle service.

Thema heeft het soort boeken dat ik mijn hele leven al graag lees: non-fictie gericht op het verwerven van meer kennis, kunde en vooral levenskunst: inzicht en wijsheid op algemeen menselijk niveau. Leesbaar voor iedere professional en ook algemeen geïnteresseerden. Deze uitgeverij gaat schijnbaar onvermoeibaar verder op dit pad en weet steeds weer nieuwe interessante invalshoeken in boek-vorm op de markt te brengen. Sinds twee jaar ben ikzelf auteur bij Thema en weet ik met hoeveel zorg er achter de schermen gewerkt wordt. Daarnaast lees ik veel van hun boeken.

Netjes en op tijd geleverd wat ik had besteld

Niet geleverd

Ik had 2 producten besteld. Een werd de dag erna, zoals afgesproken, geleverd. De tweede heb ik nog steeds niet ontvangen, zonder communicatie en is inmiddels een week geleden. Jammer!

Snelle levering, perfecte service, erg goede prijs kwaliteit

Mooie, diepe catalogus met de titels die ik zocht. Bestelling was snel geplaatst, backoffice liep perfect En snel geleverd Zeer prettig zakendoen

snel en goed bezorgd

snel en goed bezorgd

Gemakkelijk en snel

Makkelijk besteld, snel geleverd

Heel snel bezorgt en goede informatie.

Snel geregeld en afgeleverd

Mooi boek, goede service

Boek ziet er goed uit. Het eerste toegestuurde boek nooit ontvangen. Kwijtgeraakt bij post.nl?? Thema stuurde meteen een nieuw exemplaar. Goede service.

Leve de uitvinding van het ebook

Supersnel

Goed bereikbaar en snelle levering van een prachtig product.

Gemakkelijk besteld!

Ik had een e-book nodig, gevonden bij THEMA en supergemakkelijk besteld.

Super snel binnen!

snel

Super snelle levering.

Ging vlot

Wat ik gekocht hebt voldoet niet aan mijn verwachting, maar dat is een verwachting. Hierdoor weet ik in welke richting het wel moet zoeken. Ook dat is winst

Goede kwaliteit en levering.

Prima.

wow ! Wat een mooie kleuren pallet

De bestelling zat snel in mijn brievenbus en toen ik naar de inhoud keek kon ik mijn ogen niet geloven.....zo mooi bedankt Thema

Alles in orde.

Alles inorde. Het was alleen dhl die weer een fout maakte

Keurig boek, goed verpakt en snel geleverd

Heeft de webwinkel het goed gedaan? Ja dus. Want ik wilde een artikel dat er netjes uitzag, op een passende manier was verpakt en er binnen redelijk termijn was. Laat dat npu allemaal het geval zijn!

Binnen 12 uur op de mat

Ik kon het product snel vinden, en de levering is prima verlopen.

E-book werd niet geleverd en kreeg snel geld terug.

Van Heemstraweg West 5

5301 PA Zaltbommel

Over THEMA

Al 30 jaar is Thema de uitgever die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van content voor het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, op de werkvloer, in teams en daarbuiten. We maken boeken, spellen en waaiers die de professionele kwaliteiten van mensen en de organisaties waar zij werken verstevigen en verdiepen.