Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven aan dat snelle levering en goede service centraal staan in hun ervaringen. De verpakking en zorg voor het pakket worden positief genoemd. De kwaliteit van de producten blijft hoog en het assortiment voldoet aan verwachtingen. Enkele opmerkingen over tracking en communicatie komen naar voren, maar de algehele toon blijft zeer positief.
Beste site
29 January 2026
Soufiane
Zaandam
Goeie boeken snelle levering prijzen zijn oke
22 January 2026
Ali
Amsterdam
De product zijn ook goed masha Allah.
29 December 2025
Fatima
Edam
Het pakket was mooi ingepakt in bubbel folie tegen beschadigingen. De verzending was dezelfde dag, dag erna ontvangen.
24 December 2025
Amina
Limburg
Goede dienstverlening barasallahoe feekom
27 November 2025
Firat
Gent
Moge Allah degene die dit leest het paradijs doen binnentreden.
15 November 2025
Vlaardingen
16 August 2025
assad
Zoetermeer
Er was iets misgegaan maar na een telefoontje met een medewerker gelijk opgelost, superrrrrr………
19 July 2025
R.
Spijkenisse
Mijn ervaring is ruim voldoende ruim aanbod. echter mis ik alleen na het bestellen een track and trace waneer mijn pakket word bezorgd.
17 June 2025
jennifer
Wolfheze
Communicatie was vlot en snel. Verzending was binnen 2 / 3 werkdagen, uitstekend.
31 May 2025
Nadia
Kapelle-op-den-Bos
Ik heb alles wat ik nodig had kunnen vinden bij sunnah center. Het assortiment is divers en de service is goed en had de bestelling snel binnen. Zeker de moeite waard om vaker te bestellen.
29 May 2025
Soraya
Den Haag
Snel goed eerlijke prijs, aanrader.
2 April 2025
Ed
Bergeijk
Bestelling werd snel verwerkt. Wat uiteindelijk niet op voorraad was, is netjes over gecommuniceerd. Excuses aangeboden en was snel opgelost. Betrouwbaar aanbod, dat is de allergrootste pré. Hele leuke cadeautjes.
25 March 2025
Oem Abdullah
Zeeland
Allahummabaarik
13 March 2025
BattalGazi
Rotterdam
Ik heb een retour aangemeld en die staat al 4 dagen in de wacht. Ik moet wachten op antwoord van jullie zodat ik iets terug kan sturen, maar ik hoor maar niets. Het bestellen en verzenden was wel erg snel.
Beveelt niet aan
8 March 2025
Maryam+
Almere
Uitstekend producten en goed omgaan
29 December 2024
Aia
Heerlen
Netjes ingepakt
26 December 2024
Raisa
Den haag
Ik ga altijd naar de shop in osdorp, jullie hebben mij echt blut gemaakt maar ik blijf komen. Allahy barek fikom
2 December 2024
Rayan
Amsterdam
Online een bestelling plaatsen gaat gemakkelijk en het is snel binnen en in de winkel is er super behulpzame medewerkster met een lieve uitstraling Allaahumma barek. My favorite islamic shop
13 November 2024
AC