Uitstekend geholpen
Ik ben goed door de medewerkers geholpen.
7 November 2024
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.176 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Klanten geven aan dat snelle levering en goede service centraal staan in hun ervaringen. De verpakking en zorg voor het pakket worden positief genoemd. De kwaliteit van de producten blijft hoog en het assortiment voldoet aan verwachtingen. Enkele opmerkingen over tracking en communicatie komen naar voren, maar de algehele toon blijft zeer positief.
Ik ben goed door de medewerkers geholpen.
7 November 2024
V.
Zeist
Iets kleiner dan verwacht.
29 October 2024
Magda van van Aarsen
Utrecht
Bestelling ging makkelijk en heel snel. Product zoals beschreven, al met al goede ervaring. Shoukran.
29 October 2024
H
Ede
Producten op voorraad en snelle verzending. Betrouwbare boeken. Alleen een kleiner assortiment dan Sunnahpubs.
27 October 2024
Nabil
Roosendaal
De volgende keer zal ik zeker weer bij jullie bestellen.
25 October 2024
Sharief
Den Haag
Snel gevonden wat ik zocht en snelle bezorging
24 October 2024
Ahmed
Bergen op Zoom
Excellent service, delivery & product. Thank you so much.
20 October 2024
Sameera
Hardenberg
Goed geholpen en snelle levering
14 October 2024
Mohamed
Breda
Goede klantenservice
11 October 2024
Youssef
Rotterdam
Pakketjes zijn snel bezorgd. Verder werd er direct telefonisch contact gezocht, toen bleek dat een bestelling niet op voorraad was.
28 September 2024
Naziha
Haarlem
Goede ervaring
24 September 2024
Deveney
Zaandam
Ik kom heel vaak in Amsterdam Overzichtelijk en de werknemers hebben veel kennis. Ook door de klantenservice goed geholpen.
31 August 2024
Moge Allah jullie zegenen
5 July 2024
Huseyin Sahin
Den Haag
Ik heb mijn pakket een halve week geleden besteld mijn boek dus maar nog steeds niet ontvangen. suna center is ook niet bereikbaar om te kijken waar het fout zit bij de bezorg Instituut of suna Center zelf. Weet niet of ik online nog wat ga bestellen
Beveelt niet aan
29 June 2024
M
Blij
24 June 2024
Redwan
Oudenbosch
Netje in gepakt, snel geleverd met betrouwbare boeken.
3 June 2024
Miriam
Breda
21 May 2024
SKDR
Almere
Bij Sunnah Centre koop ik graag mijn islamitische boeken. Groot assortiment, snel geleverd en persoonlijk contact via whatsapp, insien nodig.
13 May 2024
Monique-Maryam
Utrecnt
1 May 2024
Abderrahman
Rotterdam
Altijd snelle levering, vriendelijk personeel en kwalitatieve artikelen!!!!
27 April 2024
E
Rotterdam
2 boeken besteld, die snel en onbeschadigd werden bezorgd!
25 April 2024
Guido
Den haag
23 April 2024
Jonatan
Eindhoven
Mijn bestelling werd supersnel geleverd, na anderhalve dag. Ik heb per ongeluk een product teveel aangeklikt en wilde iets anders ervoor. Nadat ik contact met hen had opgenomen was het zo opgelost. Boeken zijn van hoogwaardig kwaliteit en dat geldt ook voor de rest van de items. Ik ben er superblij mee! Barakallahu feekum!
18 April 2024
Yousra
Amsterdam
Bestelling geplaatst en kreeg direct de volgende dag mail dat het verstuurd was. Vervolgens 1 uurtje later bericht dat de gehele bestelling is geannuleerd?? Mijn geld nog steeds niet teruggekregen en ze zijn niet te bereiken zowel telefonisch als via whatsapp. Laat op zn minst wat van jezelf horen als het niet loopt.
Beveelt niet aan
18 April 2024