Super fijne service en advies van Sijmen!

In Eindhoven zijn wij vandaag geholpen door Sijmen. Op iedere vraag een super fijn advies gekregen. Sijmen neemt echt de tijd voor je om je met alle vragen te helpen. We zijn heel tevreden over de kwaliteit en service waardoor we hier altijd terugkeren!

Ontzettend blij met R7

Na jaren de Canon 70D te hebben gebruikt, toch de overstap gemaakt naar een systeemcamera. Op een vrijdag kocht ik de R10, maar op de zondag ruilde ik deze probleemloos om voor de R7. Ik fotografeer regelmatig in de buitenlucht en wil me niet druk maken of de camera wel tegen de regen kan die er valt en ook de ingebouwde beeldstabilisatie maken de foto’s tijdens concertfotografie een stuk scherper. Ik fotografeer vanalles en puur als hobby. Fotografie is niet een goedkope hobby, maar het is de investering waard, want ik vermoed dat ik de komende jaren even niets anders hoef. Ik werd vriendelijk geholpen en kreeg nuttige tips om het gebruik te optimaliseren voor de komende jaren.

Met aandacht geholpen.

Mijn ervaring met Kamera Express.nl was erg prettig. Ik kwam langs voor advies over het type camera dat goed bij mijn behoefte past en er werd ruim de tijd genomen om met me mee te denken en om verschillende camera's uit te proberen. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden met een mooie camera en 2 lenzen naar huis gegaan. Bedankt!

Advies met een gouden randje!

Ik was al een tijd op zoek naar een nieuwe camera als opvolger van mijn spiegelreflexcamera van Canon. Ik zag online meerdere aantrekkelijke aanbiedingen op de webiste van Kamera Express, maar besloot naar de store in Eindhoven te gaan. De R10 die ik op het oog had stond niet uitgestald in de vitrine, maar toen ik me meldde aan de balie werd ik direct zeer goed geholpen. Er stond een R10 in de stelling, dus de doos werd gepakt en de camera kwam tevoorschijn. Toch fijn om de body even aan te voelen in je hand. Ik twijfelde nog welke lens ik wilde nemen, maar met het goede advies van de verkoopmedewerker die me verschillende lenzen heeft laten zien heb ik de juiste keuze kunnen maken. Ik raad dan ook iedereen aan om langs te gaan in een van de Kamera Express vestigingen. Het welgemeende en eerlijke advies wat je krijgt is goud waard. Meer dan tevreden keerde ik huiswaarts met mijn nieuwe systeemcamera. Dit is niet de eerste keer dat ik hier iets kocht, en zeker ook niet de laatste. Tot de volgende keer!

Zeer prettig en vakkundig geholpen

EOS R10 met 18 - 150 mm lens gekocht bij camera express in Zwolle, ben erg prettig en in alle rust geadviseerd. Ben nog steeds aan het ontdekken maar tot nu zeer tevreden met de camera. Nog een keer terug geweest met vragen maar ook toen alle hulp en tijd. Alle lof voor Thomas en Erwin.

Uitstekend geholpen in Kamera Express Turnhout

Ik ging naar Kamera Express Turnhout omdat ik van camera wilde overstappen. Ik zocht heel specifiek naar een kwalitatieve camera en lens, maar wel ook licht qua gewicht. Ik had zelf al heel wat opgezocht, maar wilde de camera graag wel een keer in de hand voelen. Twee van de verkopers hielpen mij erg goed om te vinden wat ik zocht en dachten actief mee na over hoe ik de beste balans tussen kwaliteit en gewicht kon vinden. Daardoor stapte ik uiteindelijk buiten met nog een andere camera en lens dan ik initieel in gedachten had, maar waar ik én betere kwaliteit mee zou halen, én die lichter was dan de combinatie die ik eerst wilde kopen. Door het uitstekende advies, de goede kennis en hun vriendelijke aanpak stapte ik tevreden weer naar buiten.

Koop hier niet!

Kantenservice is zwaar onder de maat! Wacht al 4 maanden op een item en Kamera Express neemt geen enkele verantwoordelijkheid opzich om mij actief op de hoogte te houden van de backorder. Ik moet constand zelf om een update vragen en zijn alleen maar bezig hun ticket te sluiten ipv service te verlenen aan de klant. Als je ze hier op aanspreekt schuiven ze alles af op de leverancier.

Geweldig advies

Vorige week was ik naar Kamera Express gegaan om informatie in te winnen over een nieuwe Full frame systeemcamera. Het was erg druk in de winkel maar ik ben aandachtig geholpen en heb uiteindelijk een goede keuze kunnen maken. Ook heeft het verhuurpunt mij extra goede informatie gegeven waardoor ik uiteindelijk de EOS R8 en de 50mm RF 1.8 heb aangeschaft.

Geweldige service!

Afgelopen vrijdag een camera gekocht hier, kreeg passend advies bij mijn wensen en naar huis gegaan met een mooie camera. Medewerker wist duidelijk waar hij het over had en was erg vriendelijk. Helaas bleek bij thuiskomst de camera niet goed te werken en werd er na een telefoontje een nieuwe voor mij besteld. Top service dus!

Blij dat ik naar de winkel ben gegaan! Heel goed geholpen

Wat ben ik blij dat ik naar de winkel ben gegaan. Ik wilde al heel lang een systeemcamera, maar als beginner komt er een hoop bij kijken. De verkoper nam echt de tijd en kon mij heel goed helpen en gaf ook nog eens bij alles tips wat handig kon zijn of waar ik op moest letten. Erg fijn! Inmiddels lekker aan het oefenen en geen moment spijt! Het is zo leuk!

Werknemers die echt de tijd willen nemen en uitstekende expertise bieden!

Samen met mijn vriend hebben we bij de Kamera Express in Eindhoven de Sony ZV E10 mark ii gekocht. In het voorjaar gaan wij met zijn tweeën 1,5 maand op reis richting zuid-oost Azië en dit willen we uiteraard maar al te graag op een prachtige manier vastleggen door middel van een goede camera. In eerste instantie zijn wij langs geweest met de vraag wélke camera? Er is zoo veel keus dus wij hadden hier echt hulp bij nodig. Sijmen (werknemer) heeft ons hierin toen verder geholpen en hij heeft ons uiteindelijk de sony aangeraden. We hadden de keus om hem naar de winkel te laten komen zodat we hem eerst konden testen. Sijmen wilde ons echt heel erg graag helpen en dus heeft hij nadat de camera binnen was meer dan één uur met ons gezeten om de camera te testen, echt complimenten voor deze service! Na de afspraak waren we verkocht en hebben we de camera direct meegenomen. Enorm blij mee, en ontzettend bedankt team Eindhoven en in uitzondering Sijmen voor de expertise. Er werd echt naar ons geluisterd, hierdoor zullen we zeker vaker bij kamera express aankopen doen!

De eerste keer naar Kamera Express in Turnhout België geweest voor een aankoop van een statief. Direct geholpen door een super vriendelijke medewerker en al de professionele uitleg die ik wou gekregen. Hier zien ze me zeker terug, zo zou het in alle zaken moeten zijn. TOP

Hallo, ik wil de verkoper in de Kamera Express-winkel in Antwerpen bedanken voor zijn advies over de juiste selectie van mijn eerste camera. Voor zijn geduld en de tijd die hij mij gaf. Het was een zeer betrouwbare en goede service.

Prima service en goede prijs-kwaliteit verhouding

Keurig ingerichte winkel in Utrecht en wordt vriendelijk welkom geheten door medewerkers. Was eigenlijk een dag te laat met gereserveerd artikel, maar medewerker wist precies welk artikel voor mij was gereserveerd en was nog in voorraad. Occasion artikel is nog als nieuw! Kreeg alle tijd om te bekijken en uit te proberen. Medewerker gaf nog enkele tips mee hoe artikel te bewaren en te gebruiken. Ben erg tevreden over deze winkel en blij met mijn occasion voor een goede prijs-kwaliteit. Chapeau!

Vaste medewerker die mij helpt is top

Ik kan altijd terecht bij Mike, hij weet wat voor soort fotografie ik doe en weet dus wat het beste materiaal voor mij is. Zijn adviezen zijn eerlijk, duidelijk en goed. Al jarenlang mijn adviseur en aanspreekpunt! Vorige week was mijn kamera gevallen en ik was van streek. Ook dit neemt hij heel goed op en dankzij hem ben ik lij met m'n nieuwe Sony A9ll!

Na 1,5 week nog steeds geen reactie

Ik heb 1,5 week geleden een joystick voor mijn DJI mini 3 controller besteld. Op de site stond niet dat die niet op voorraad is. Ik kreeg een mail waarin stond dat ik een track & trace code zou krijgen wanneer het product verzonden was. Na een week had ik nog steeds niets gehoord, waarna ik een bericht heb gestuurd met de vraag waar het blijft. Ook hier heb ik na twee dagen nog steeds geen antwoord op. Ik ga morgen op vakantie en zit nu met een incomplete controller van mijn drone. Wat een waardeloze service. Ik bestel hier echt nooit meer.

Betrouwbaar, vakmensen, goede service, actueel

Ik ben al geruime tijd klant bij Kamera Express en huur regelmatig apparatuur bij Budgetcam. Waarom ik altijd kies voor Kamera Express is omdat ik weet dat ik hier altijd goed geholpen word. De website is duidelijk en overzichtelijk, wat het zoeken en bestellen van producten erg gebruiksvriendelijk maakt. Alles staat helder aangegeven, en het vinden van de juiste camera of accessoires is eenvoudig. Daarnaast vind ik het fijn dat ze meegaan in acties en aanbiedingen, waardoor je vaak net dat beetje extra voordeel hebt. Al met al blijf ik terugkomen naar Kamera Express vanwege de positieve ervaringen en de combinatie van betrouwbaarheid, een prettige website en goede deals.

Zeer slecht en onprofessioneel

Ik ben enorm teleurgesteld in Camera Express. Ze hebben me een maand lang aan het lijntje gehouden over mijn bestelling. Ik moest continu zelf bellen om te vragen waar mijn bestelling bleef, terwijl ik telkens verkeerde informatie kreeg. De ene keer werd gezegd dat het een week wachten zou zijn, de andere keer dat ik de 10e in de wachtrij stond. Na een maand kreeg ik te horen dat het product helemaal niet meer op voorraad zou komen en mijn bestelling werd geannuleerd. Tot overmaat van ramp zag ik daarna hetzelfde product op hun website als ‘op voorraad’ staan, terwijl ik nog steeds aan het wachten was. Dit toont aan hoe slecht hun communicatie en voorraadbeheer is. Ik raad Camera Express absoluut af. Dit was een uiterst frustrerende en onprofessionele ervaring.

professionele winkel met goede prijs/kwaliteit

2e hands nikon D500 DSLR gevonden op de website met weinig clicks(aantal staat er netjes bij). Overzichtelijke website ook trouwens. DSLR gereserveerd om in de winkel te bekijken. Moest ervoor naar cappelle a/d ijssel. Mooie grote winkel met alles wat je je maar kan bedenken op foto gebied. Na nummertje trekken word je snel geholpen door iemand die weet waar hij het over heeft. kwam professioneel over. ik ben netjes geholpen met al mijn vragen en uiteindelijk overgegaan tot aanschaf van de D500. mooi toestel met weinig gebruikssporen. Hier kan ik nog wel even mee vooruit totdat ik ooit over ga stappen naar een systeemcamera

Uitstekend geholpen naar een passende camera!

Als beginnende foto- en videografen stapten wij de winkel in Zwolle binnen. Wij waren opzoek naar een camera waar we mee kunnen fotograveren en filmen. Die hebben we gevonden in de Canon R50 met extra lenzen. Eén gewenst product voor het filmen, externe draadloze microfoon, was niet op voorraad maar is later kosteloos aan huis bezorgd.

Super geduldig

Super bediening, hebben een antwoord gegeven op elke vraag, alles rustig uitgelegd en opties laten zien. Hier weten ze nog waar ze mee bezig zijn

Snelle verkoop van mijn lens en aankoop van een nieuwe

Ik had interesse om mijn F-mount telephoto lens te vervangen door een gelijkaardig Z mount exemplaar. Na dat ik een 2dehands kandidaat had gevonden, had ik Kamera express gecontacteerd voor een offerte voor mijn oude lens. Ik kreeg hier direct antwoord op en bovendien hadden ze ook de Z-mount lens laten overkomen naar Antwerpen. Goede service!

Vanaf het moment dat we de winkel binnenkwamen, voelde het meteen goed!

Vandaag was de dag! Na lang twijfelen hebben we eindelijk onze droomlens gekocht: de Nikon Z 85mm F/1.2 S-line Nikko. En wow, wat een ervaring was dat bij Kamera Express! Vanaf het moment dat we de winkel binnenkwamen, voelde het meteen goed. Het team was super enthousiast, nam echt de tijd om ons alles uit te leggen en liet ons de lens uitgebreid testen. Geen vraag was te veel, en ze gaven tips waar we zelf niet eens aan dachten. Het is niet alleen een geweldige lens, maar de manier waarop we geholpen zijn, maakt deze aankoop helemaal bijzonder. Kortom, Kamera Express heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. We komen hier absoluut terug voor ons volgende fotoproduct – en dat zeggen we niet snel! Bedankt voor de topservice en de geweldige ervaring!

Snel en professioneel geholpen.

Ik had een Sony camera gereserveerd en ging de afhalen op het filiaal Amsterdam . De medewerker stond ons snel te woord en legde nog eea uit van de beschikbare lenzen. Er werd tijd voor ons genomen , ondanks de drukte,alsof we de enige klanten waren. Top

Wat een professionaliteit

Ik werd zeer goed en op deskundige wijze geholpen door een zeer vriendelijke en professionele man. Kom hier zeker terug.

Essebaan 55

2908 LJ Capelle aan den ijssel

+31 (0)85 88 88 013

Over Kamera Express.nl

Kamera Express.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel en fysieke retailketen, gespecialiseerd in fotografie- en videoproducten. Het assortiment omvat camera’s, lenzen, statieven, accessoires, drones en andere audiovisuele apparatuur van topmerken. Kamera Express.nl richt zich op zowel professionele fotografen als hobbyisten, met deskundig advies, scherpe prijzen en een uitstekende klantenservice.