We're sorry that you don't agree with our trade in offer. When you buy a camera, its value is actually reduced immediately. To take in a camera, we will always look at the current market prices to sell a camera. Since we buy a camera as a company, we still incur various costs in order to offer the camera as second-hand. This has to be taken into account. Therefore, you will always receive more for a camera when you sell it privately. Hopefully it is clear for you, and we are sorry that we could not make a deal.
Sorry Maarten, door drukte is onze reactietijd inderdaad langer dan je van ons gewend bent. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen wil ik je vragen om een mail te sturen naar reviews@kamera-express.nl.
Hi Luuk, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Heb jij misschien een ordernummer voor mij? Dan kijk ik graag even met je mee!
Originele beoordeling