Mijn ervaring bij Kamera Express was van begin tot eind uitstekend
Mijn ervaring bij Kamera Express was van begin tot eind uitstekend. Ik kwam langs om mijn nieuwe camera-uitrusting aan te schaffen, waaronder een Sony A7V, Sigma 24-70mm lens en diverse accessoires. Ik ben geholpen door Stijn, die alle tijd nam om mij te helpen en eerlijk en deskundig advies gaf, ook over lenzen die ik in de toekomst wil aanschaffen. Hij had een aantal van deze lenzen zelf gebruikt en kon daardoor advies geven vanuit echte praktijkervaring. Wat ik misschien nog wel het meest waardeerde, was de persoonlijke benadering. We raakten aan de praat over onze gezamenlijke passie voor gamen. Ik werk zelf in de game-industrie en Stijn heeft vroeger aan e-sports gedaan. Dat zorgde voor een heel ontspannen en oprecht gesprek. We hadden het ook nog kort over co-op games, waarbij bleek dat ik toevallig werk aan een game die hij zeker eens gaat bekijken. Daarnaast heeft hij zelfs contact opgenomen met het hoofdkantoor om te kijken of er een zakelijke korting mogelijk was. Uiteindelijk wist hij nog 2% korting op het totaalbedrag te regelen. Het gaat mij niet zozeer om die 2%, maar vooral om de moeite die hij ervoor deed. Dit soort service kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen. Ik ben ontzettend tevreden en weet nu al dat ik voor mijn volgende lens weer terugkom bij Kamera Express.
Beveelt aan
1 July 2026