Kamera Express is niet alleen een webshop, maar heeft ook hele fijne winkels. Nieuwe fotosapparatuur haal ik het liefste in de winkel op. Heel goed vind ik de verhuurservice, waardoor je eerst een lens of camera kunt uittesten en zo bepalen of je die wil aanschaffen. Je haalt de apparatuur gewoon op in de dichtsbijzinde winkel. Personeel van de centrale verzendwinkel en van de lokale winkels zijn zeer goed op de hoogte en informeren je vriendelijk en to the point. Ook heel weinig gebruikte apparatuur huur je gewoon. De zakelijke kanten zijn netjes geregeld. Prettig bedrijf.
Verkoper deskundig en vriendelijk/behulpzaam. Prijs objectief scherp!
Bedankt voor je review, Lia, veel plezier met je aankoop!
Ik had bij verschillende winkels via de website of via mail een vraag gesteld over de wensen die ik heb met betrekking tot de nieuwe camera die ik aan wilde schaffen voor onze vakantie van volgend jaar. Omdat dit een speciale reis wordt wilde ik deze niet vastleggen met de smartphone. Mijn wensen waren een camera voor een beginnend fotograaf, geschikt voor landschaps- en dierenfotografie. Kamera Express kwam heel snel met een uitgebreid antwoord van 3 verschillende camera's in verschillende prijsklassen. Na me wat verder georrienteerd te hebben besloten om, mede vanwege het goede advies, langs te gaan in de winkel om de camera te bekijken. Omdat Amsterdam voor mij de dichtsbijzijnde vestiging is zijn we daar langs gegaan. De vestiging ligt aan de rand van de stad met voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Bij aankomst ben ik vriendelijk ontvangen door de gastvrouw. Omdat er op dat moment geen adviseurs vrij waren werd er een kopje koffie of thee aangeboden om het wachten te veraangenamen. Na enige tijd heb ik bij de adviseur opnieuw mijn wensenlijst kenbaar gemaakt omdat ik wilde zien of hij tot dezelfde conclusie zou komen als zijn online college. Hij heeft 2 opties aangedragen waarvan er een boven onze prijsklasse lag en die ik al in mijn gedachten had. Hij heeft uitgebreid de tijd genomen om de verschillende opties van de camera uit te leggen. De keuze was daarna snel gemaakt. Nast de camera heb ik ook een extra accu, geheugenkaart en tas erbij gekocht waarop een interessante korting werd gegeven. Helaas is er bij het versturen van de factuur een foutje gemaakt in het emailadres waardoor ik deze niet kreeg. Na contact met de klantenservice is dit snel en vakkundig opgepakt en is de factuur en giftbox ontvangen. Kortom een prima advies en vriendelijke behandeling gehad bij Kamera Express. Aanrader !
We wensen je alvast een fijne vakantie, Richard. Hopelijk kom je met veel mooie foto's terug!
De Canon EOS R6 Mark II heeft me echt versteld doen staan. De beeldkwaliteit is geweldig, zelfs bij weinig licht, en de autofocus is snel en accuraat, waardoor ik geen moment mis. Voor videomaken is het een droom: 4K-opnames tot 60 fps en de beeldstabilisatie zorgen voor super vloeiende beelden. Wat ik ook waardeer is hoe gebruiksvriendelijk de camera is, met een fijne grip en intuïtieve bediening. Het is echt een veelzijdige camera die voor elke situatie geschikt is!
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de camera! Zo te lezen heb je een goede keuze gemaakt! Ik wens je veel plezier met de camera en deel eens wat foto's met ons! #yourstoryourmission.
Bij mijn aankoop voor mijn drone ben jk goed geholpen, met stukje wetgeving en apparaat informatie. Erg blij met de aankoop! Eerste vlucht zit er op en ben blij dat ik deze aankoop in de ‘winkel’ heb gedaan!
Mega bedankt voor jullie top service nadat ik op advies in de eerste instantie de verkeerde camera kreeg geadviseerd. Super blij met mijn aankoop!!
Wat ontzettend leuk om dit terug te lezen! Graag gedaan hoor! We helpen je graag!
Nadat ik verkeerd was geïnformeerd ben ik daarna enorm goed geholpen, om dit te herstellen. We hebben langer dan 3 uur volle aandacht gekregen en uiteindelijk zijn we met de perfecte aankoop weg gegaan.
Ik kwam met enige twijfel tussen een eos r10 of r7 binnen. Beide camera's mogen bekijken en vasthouden en op basis van mogelijkheden en gesprek gekozen voor de r7. Er wordt ook eerlijk meegedacht en geadviseerd over filters, accessoires en gevraagd wat je al in bezit hebt, er werd niet gestuurd op aanschaf.
Recentelijk bij Kamera Express een pre-owned Nikon Z50 gekocht en ik ben compleet tevreden. Niet alleen was de beschrijving van de conditie accuraat, maar het toestel werd schoon en netjes verpakt geleverd. De camera is in uitstekende staat, voor een geweldige prijs. Daarnaast heb ik nog wat accessories erbij gekocht. Perfecte investering!
Super om te lezen! Ik wens je er veel plezier mee!
Ik vond een aantrekkelijke spiegelreflex camera, een Nikon d850 op de site tijdens de 10% korting actie op occasions. De aankoop verliep niet helemaal soepel wat betreft het afhalen. Bij de klantenservice bleek de camera in een filiaal in Keulen te staan. De camera werd voor mij gereserveerd en stond na ongeveer een week voor me klaar in het filiaal in rotterdam. De afhandeling was vlot en zoals afgesproken.
Vandaag een verrekijker aangeschaft in Zwolle bij Kamera Express en mijn oude kijker kunnen inruilen. Verkoper heeft kennis van zaken en is hulpvaardig. Heb op m’n gemak kunnen uitproberen. En tevreden de deur weer uit
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je in Zwolle zo goed geholpen bent en de tijd had om de verrekijker uit te proberen. Veel plezier met je nieuwe kijker!
Perfect advies en een camera die echt bij mij past. Al een tijdje wilde ik voor mijn winkel een vlogcamera kopen, maar ik liep steeds tegen hetzelfde probleem aan. Ik wist te weinig over de opties en de informatie online vond ik verwarrend. De grote prijsverschillen van 500 euro tot wel 2000 euro maakten het er niet makkelijker op. Wat is nou echt de beste keuze? Daarom besloot ik naar Kamera Express te gaan. Wat een geweldige ervaring. De medewerkers zijn enorm deskundig en nemen echt de tijd om je te helpen. Ze vroegen precies waar ik de camera voor nodig had en luisterden aandachtig naar mijn wensen. Dit gaf me veel vertrouwen in hun advies. In plaats van dat ik naar huis ging met de duurste camera, kreeg ik een model dat perfect aansluit bij mijn behoeften. En tot mijn verrassing was deze zelfs vriendelijk voor mijn budget. Heb je specifieke wensen of behoefte aan eerlijk advies? Dan raad ik Kamera Express absoluut aan. Hun service is fantastisch.
Wat een geweldige review, bedankt! Fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent en dat we een camera hebben kunnen vinden die perfect bij jouw wensen en budget past. Veel succes met vloggen voor je winkel, en we hopen je in de toekomst weer te zien!
Heel erg goed geholpen door de medewerkers van Kamera Express. Ik ben blij met mijn nieuwe camera en ben vooral heel tevreden met het advies. Bedankt Kamera Express!
Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je nieuwe camera en bedankt voor je vertrouwen in ons!
Ik had online een bestelling gedaan en kon deze, naar eigen keuze, de volgende dag al ophalen in de winkel. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik dan gelijk gebruik kon maken van de expertise van de verkoper. Fijn geholpen, duidelijke uitleg ontvangen en nu helemaal blij met mijn aankoop!
Eerst met mijn oude camera langs geweest om te kijken wat de staat daar van was om vervolgens naar de nieuwe variant te kijken en andere merken te vergelijken. Hier heel erg fijn bij geholpen met eerlijk advies. Het thuis allemaal nogmaals doorgenomen, vervolgens online een reservering gemaakt en de volgende dag de nieuwe camera opgehaald. Erg fijn was de uitleg en tips in de winkel. Kortom: goed geholpen en tot nu toe blij met de camera.
Wat goed om te lezen dat het allemaal zo gegaan is in de winkel en dat je deze ervaring gehad hebt! Veel plezier met de camera!
In de webshop een camera body met lenzen gekocht. Kamera Express had voor alle onderdelen de beste prijs. Mijn bestelling werd de volgende dag netjes geleverd. Dus alles fantastisch in orde.
Erg fijne winkel om te bestellen of producten op te halen. Altijd goede service en ze houden je goed op de hoogte. Tot nu toe nog nooit problemen gehad met kamera express. Top winkel en zeker een aanrader!
Mooie winkel met uitgebreid assortiment. Vriendelijk personeel met duidelijk en professioneel uitleg.
Weer geweldig geholpen in Arnhem. Ze maken tijd voor je en zoeken uit wat jij wilt. Bij twijfel zoeken ze verder. Het is een fijne winkel met fijn personeel.
Voor mijn aankoop wist ik wel een paar dingen. Echter ik had ook nog uitleg nodig voor een van de dingen. Hiervoor wordt rustig de tijd genomen zodat je tot een goed besluit kan komen. Net als alle vorige keren die wij hier geweest zijn
We waren in de winkel in Capelle aan den IJssel voor advies bij keuze voor een camera. Zeer vriendelijke medewerker ( Tobias) met verstand van zaken. Hij nam de tijd om alles goed uit te leggen en te laten zien. Wij hebben uiteindelijk meer gekocht dan we van plan waren. Goede verkoper dus!
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat Tobias jullie zo goed heeft geholpen en uitgebreid de tijd nam. We wensen jullie veel plezier met de aankopen en hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen! 😊📸
I recently purchased a Nikon Z5 plus 24 70mm lens from Kamera Express, and the experience was fantastic. The staff were very helpful in answering my questions.
Thank you for your great review! We’re thrilled to hear that you had a fantastic experience and that our staff were able to assist you with your questions. Enjoy your Nikon Z5 and 24-70mm lens!
Mijn oude Nikon was aan vervanging toe waardoor ik opzoek ging naar iets nieuws. Kamera Express bleek al snel een zeer nuttige website om in het grote aanbod modellen te gaan vergelijken. Naast de klassieke tools waarmee je de specs kan vergelijken maken ze ook eerlijke reviewvideo’s. Dit helpt je om het bos door de bomen te zien. Ik koos voor de afhaling in de winkel te Gent en werd er bij afhaling goed geholpen. Zonder ik er specifiek moest on vragen toonde de verkoopster me het proces om een cashback aan te vragen, zonder deze uitleg zou ik hopeloos geweest zijn. Kortom: Topservice zowel online als in de winkel!
Alleen maar top
Dank je wel voor je top review!
Recent het ik een Sony FX3 bundel bij Kamers Express Zwolle aangeschaft. In de winkel ben ik erg goed geholpen zowel met advies en het aanschaffen.
Dankjewel voor je positieve review, Wout. Veel plezier met je nieuwe topcamera!
Essebaan 55
2908 LJ Capelle aan den ijssel
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Kamera Express.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel en fysieke retailketen, gespecialiseerd in fotografie- en videoproducten. Het assortiment omvat camera’s, lenzen, statieven, accessoires, drones en andere audiovisuele apparatuur van topmerken. Kamera Express.nl richt zich op zowel professionele fotografen als hobbyisten, met deskundig advies, scherpe prijzen en een uitstekende klantenservice.