Pluspunten

Snelle levering altijd correct

Pluspunten

- Snelle levering - Correcte levering

- Op dit moment geen!

Pluspunten

prijs en snelle levering. communicatie verliep goed en duidelijk

geen, vooral doorgaan

Pluspunten

De bestelling was de volgende dag al binnen. netjes verpakt. de website is duidelijk en makkelijk in gebruik

nvt

Pluspunten

Snelle service, goede kwaliteit.

Pluspunten

Behulpzaam, kennis van zaken en goede prijs/kwaliteit!!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en prima producten voor een nette prijs. Een aanrader!

Pluspunten

Snelle en goede service. Antwoord snel en vriendelijk op vragen

Pluspunten

alles goed

Pluspunten

duidelijke site snelle levering

Pluspunten

Aardige mensen,ik had namelijk hulp nodig bij het bestellen.die hulp was perfekt!

Pluspunten

Snelle levering en duidelijk in de communicatie

Pluspunten

Was verbaasd hoe snel ik de bestelling kreeg en kon hem nijna op de voet volgen met Track & Trace!

Pluspunten

Onderscheidend assortiment met prima prijzen

Uitstraling & usability website

Pluspunten

Pluspunten

Correcte en snelle levering

Milhezerweg 27

5752BA Deurne

Over Fascia Shop

Fascia Shop en Songbird Massagewachs is een bedrijf dat is opgericht in 2014 door twee fysiotherapeuten. Wij leveren een uitgebreid assortiment braces, verbruiksmaterialen en trainingsproducten aan fysiotherapeuten, personal trainers en particulieren. Om dit te leveren werken wij samen met merken over de hele wereld en zijn wij trotse distributeur van merken als Nasara, AcuTop, Sanctband en Songbird. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor een eerlijk advies tijdens het aanschaffen van producten? Wij beschikken over een ruime ervaring in de branche voor optimale ondersteuning. Wij zijn altijd bezig met het overtreffen van de klantverwachting! --------------------------------------------------------------------------------- Die treibenden Kräfte hinter Songbird Massagewachs Deutschland sind David Jansen massage- und Physiotherapeut und Marian Joosten. Wir haben Fascia Shop gegründet, weil wir qualitativ hochwertige und dennoch erschwingliche Produkte für myofasziale Behandlungen auf den niederländischen Markt bringen wollten. Im Laufe der Jahre kamen Massage- und Faszienlöseprodukte von Songbird Naturals auf uns zu. Unserer Meinung nach stellt dieses englische Unternehmen wunderschöne Produkte her, die wir selbst häufig und mit großer Zufriedenheit in unserer täglichen Praxis verwenden. Wir arbeiten stets daran, die Erwartungen unserer Kunden zu übertreffen!