3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede opvolging ivm produkten die geleverd werden. Bij schade van de geleverde produkten wordt er naar een geschikte oplossing gezocht.

Keep up that positive attitude!

Pluspunten

Snelle levering en goede informatie over levering

Het product; de triggerpointball valt tegen. het is van plastic gemaakt. Dit was mij niet bekend. Ik had liever een rubber triggerpointbal.

Pluspunten

Snelle goede levering en bij niet op voorraad zijn van producten tijdig ingelicht

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Direct een mail met daarin de bestelling.

Alles prima geleverd, geen klachten.

Pluspunten

Snelle verzending

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Klein verschil in materiaal dat niet super duidelijk was op de website.

Pluspunten

goed contact en snel geregeld

nog te kort klant om hierop te kunnen reageren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service. Scherpe prijzen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Komen afspraken na.

Pluspunten

Snelle levering, prima prijs.

Pluspunten

Super makkelijk en overzichtelijk!

Echt geen een

Pluspunten

snel en goed

prijs iets lager.

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

snel reageren

geen

Pluspunten

Uitstekende service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettig dat je op fascie gericht producten kan zoeken. Levering niet snel, wel correct.

Nog een beperkt aanbod, ik mis nog producten die in het buitenland beter te verkrijgen zijn op dit gebied. Bezorging had ik liever op een afhaalpunt gehad in plaats van thuis. Ruimer aanbod massageballen.

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle bezorging.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel, prima levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

redelijk snel geleverd

Milhezerweg 27

5752BA Deurne

Over Fascia Shop

Fascia Shop en Songbird Massagewachs is een bedrijf dat is opgericht in 2014 door twee fysiotherapeuten. Wij leveren een uitgebreid assortiment braces, verbruiksmaterialen en trainingsproducten aan fysiotherapeuten, personal trainers en particulieren. Om dit te leveren werken wij samen met merken over de hele wereld en zijn wij trotse distributeur van merken als Nasara, AcuTop, Sanctband en Songbird. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor een eerlijk advies tijdens het aanschaffen van producten? Wij beschikken over een ruime ervaring in de branche voor optimale ondersteuning. Wij zijn altijd bezig met het overtreffen van de klantverwachting! --------------------------------------------------------------------------------- Die treibenden Kräfte hinter Songbird Massagewachs Deutschland sind David Jansen massage- und Physiotherapeut und Marian Joosten. Wir haben Fascia Shop gegründet, weil wir qualitativ hochwertige und dennoch erschwingliche Produkte für myofasziale Behandlungen auf den niederländischen Markt bringen wollten. Im Laufe der Jahre kamen Massage- und Faszienlöseprodukte von Songbird Naturals auf uns zu. Unserer Meinung nach stellt dieses englische Unternehmen wunderschöne Produkte her, die wir selbst häufig und mit großer Zufriedenheit in unserer täglichen Praxis verwenden. Wir arbeiten stets daran, die Erwartungen unserer Kunden zu übertreffen!