Prima prijs, snelle levering
Prima prijs, snelle levering
6 July 2021
Bj
Zwolle
's avonds besteld, volgende dag geleverd. goed verpakt
7 June 2021
petra
Haarlem
Enige nadeel hoge verzendkosten, verder snelle levering en keurig verpakt
22 May 2021
Rodney
Deventer
Mooie haakjes, veel steviger dan gedacht. Snelle levering! Top!
17 April 2021
prima assortiment, snel geleverd
18 February 2020
ibk
sassenheim
Ofschoon het bestelde product sneller dan verwacht geleverd werd, heeft de bezorgdienst, DHL, er een zooitje van gemaakt. Wij zijn de hele dag thuis gebleven, maar hebben geen bezorger gezien. Omstreeks 16.00 uur (het tijdstip dat het pakket bezorgd zou moeten zijn) nog steeds geen aflevering. Op internet gekeken aan de hand van track and trace: pakket zou al afgeleverd zijn!?!?! Noch op de veranda, noch in de voortuin enig pakket aangetroffen en ook geen kaartje in de brievenbus. Klacht ingediend bij DHL; afhandeling zou ongeveer 5 dagen in beslag nemen. Vierentwintig uur later troffen wij het pakket kletsnat tussen de planten in een bloembak aan en er lag een nat kaartje van DHL naast, dat de bezorger het pakket niet af kon geven, want er zou niemand thuis zijn geweest. Daarom heeft hij het maar aan de straatkant naast een vuilcontainer (of in zijn termen: een contener) gezet, waarschijnlijk omdat hij te lui was om het pakket op de veranda te leggen of vanwege tijdsgebrek. Omdat de aflevering niet fysiek aan ons was gedaan, kan deze bezorger ook nimmer een handtekening voor ontvangst hebben gehad.
Beveelt niet aan
15 February 2020
G. Tebrunsvelt
Waardenburg
Helaas is deze levering gedaan door DHL en geheel niet zoals yoby.nl, van hen gewend zijn. Wellicht een slechte bezorger geweest. Yoby.nl doet er alles aan om bestellingen snel en correct te - laten - bezorgen, maar helaas hebben wij de aflevering door een externe partij zoals DHL niet in de hand. Uiteraard hebben wij ons beklag gedaan. Dit soort nare afleveringen komen gelukkig zelden voor.
Prima assortiment, prijzen en kwaliteit. Snelle levering en artikel prachtig ingepakt. Mijn eerste keuze voortaan.
6 February 2020
Kaatje
Langbroek
Goeie website, assortiment en levering. Zou zo weer wat bestellen
19 January 2020
Esther
Noordwijk
Goed product
30 November 2019
Veronica
Amsterdam
Goede snelle service,maar de website was helaas niet up to date:het bestelde product was niet meer leverbaar, Plastc kledinghoezen van 130cm waren niet meer leverbaar in de afgebeelde pakketten van 25 stuks,terwijl dit op de website stond vermeld, Dus nu een rol van 100 stuks besteld🥴
25 November 2019
Stella
Rotterdam
Hele duidelijke site, goede prijzen, snelle service👍👍
19 November 2019
Hengelo
Ik had per abuis iets verkeerd besteld en kon het netjes ruilen goede service
18 October 2019
Janna Dob
Arnhem
Heel eenvoudig en met snelle levertijd besteld. Prima kwaliteit; niet te zwaar en niet te licht. Goede prijs/kwaliteit-verhouding!
9 October 2019
Willem-Jan
Roermond
Wel betaald, zending HMNPJZVDP die is verstuurd op 26 sept. nog steeds niet ontvangen.
Beveelt niet aan
3 October 2019
Hanny Gijsbers
Beek en Donk
Alles goed geleverd.
28 September 2019
Nico
Purmerend
Goede prijs en volgende dag al binnen!
11 September 2019
D
Purmerend
besteld en zet snel ontvangen!!!
10 September 2019
Bas
APELDOORN
De kledinghangers welke ik had besteld waren tijdelijk even niet op voorraad; dat kan natuurlijk, was ook geen probleem. Maar ik wilde ze wel graag op een bepaalde datum hebben, en dat is gelukt. Klasse Ik ga zeker weer bestellen want ik heb er nog een paar nodig.
29 August 2019
Hengelo
Bestelling is keurig en tijdig afgeleverd.
28 August 2019
Cynthia
Lichtenvoorde
pakje is onderweg opengedaan ,zeker voor controle ,heb geen probleem mee ,maar wel slordig terug dichtgemaakt vriendelijke groetjes
25 August 2019
trossard michel
attenhoven
Snelle en correcte levering. Producten naar wens.
20 August 2019
Marjolein
Eindhoven
Snelke en betrouwbare service Producten van goede kwaliteit
21 July 2019
Sonja
Delft
Correcte afhandeling van bestelling
3 July 2019
Max
Gent
Ze bezorgen erg snel. Ik ontving te weinig van wat ik had besteld. Contact gehad met de klantenservice via mail. Meteen reactie terug en de volgende dag had ik al het restant van de bestelling ontvangen. Echt top!
28 June 2019
Judith