Snel en goed geleverd

Goede aanstekers voor goede prijs

vlot, efficiënt en sympathiek

Voor onze jeugdbeweging plaatste we een bestelling. Wij werden voorzien van kwaliteitsvolle katoenen draagzakken en werden snel geholpen bij vragen i.v.m. de bestelling!

Goede service en vriendelijke contacten.

Zeer tevreden van potloden die wij hebben besteld en de service dat hierbij kwam kijken.

prima, pennen besteld zien er echt mooi uit

wij hebben de new york pen besteld deze ziet er echt geweldig uit voor het geld. Ik kom zeer zeker terug

Snelle levering, goede kwaliteit

De pennen werden tijdig geleverd, de hoeveelheid was correcte de prijs kwaliteit verhouding was in orde!

goede service

- Goede service, - Goed persoonlijk contact - Snelle levering - Mooi eindresultaat

Perfect, snelle levering zoals wij het wilden

Perfect, snelle levering, binnen 5 dagen, zoals het afgesproken is.

Best soepel, met een beetje oponthoud

Ik had eerst een offerte aangevraagd, en daarna een voorbeeld. Hierdoor werd ik perongeluk door twee mensen tegelijk geholpen. Toen dat verduidelijkt was liep alles soepel. Ik had na wat gedoe het juiste formaat kunnen vinden wat niet de schuld van de pennenboer was. Hierna was er wel even wat misverstand over de kleur, omdat ik had aangegeven blauw te willen, maar ik kreeg het voorbeeld in wit. Toen dat aangepast was heb ik alles gewoon kunnen bestellen, en ze zijn goed optijd aangekomen.

Super resultaat en snelle service

Mooie bedrukking op de aanstekers en pennen.

Snelle reactie, nette prijs en afhandeling

Bidons besteld, vlotte communicatie en snelle levering. Het product is ook mooi bedrukt.

Snel en goed overleg

Er word heel snel gereageerd op de aanvraag en je krijgt een duidelijk drukvoorbeeld zodat er nog allerlei aanpassingen gedaan kunnen worden. Snel geleverd en mijn klanten zijn helemaal blij met een bedrukte linnen tasje.

Op tijd geleverd en prima product

Goede service en scherpe prijs

De titel zegt genoeg ;)

snel geleverd en goede kwaliteit

Wij van het feestcommissie hebben bij veel websites gezocht naar goede onbedrukte glazen voor een goede prijs. Het kiezen voor De pennenboer was een goed besluit: de glazen waren al snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.

Snelle reacties en leuke producten.

Op mijn vragen werd snel gereageerd. Een voorbeeld was snel gemaakt. En de producten waren sneller in huis als verwacht. Als we nog een keer iets nodig hebben zullen we zeker terug komen.

kwaliteit en snel geregeld

mijn ervaring met de medewerkers van De Pennenboer kan ik als zeer prettig omschrijven. Communicatie onderling was snel en de medewerkers waren ook meedenkend. Levering was ook snel.

Goede communicatie, snelle levering en kwaliteitsvolle producten

Ik vond de communicatie heel fijn en vlot. Ook werden de pennen snel geleverd en was de kwaliteit grotendeels in orde, behalve een paar pennen die niet werkten was het zeker en vast in orde! Ik raad jullie webshop zeker aan en zou in de toekomst nog bij jullie bestellen.

Goede levering, volgens verwachting

Glazen besteld, zonder bedrukking, werden netjes en tijdig geleverd. Alles naar verwachting, zeer tevreden.

erg netjes en een mooi product

gewoon goed en komen de afspraken na dus zoals het hoort gewoon goed

Keurig geregeld

Netjes geholpen bij het ontwerp en snel geleverd volgens afspraak

Ben goed geholpen en beveel het Bedrijf iedereen aan

Top service!

Snelle levering, goed contact en een makkelijke website.

Goede service!

Goed advies. Maikel denkt met je mee en geeft verschillende mogelijkheden. Zeer tevreden!

Geweldige producten en service!

Ik heb hier mijn pennen laten bedrukken. Ik ben geweldig geholpen door Thomas. Mijn logo was in eerste instantie niet bruikbaar en hij heeft ervoor gezorgd dat ze het logo wel konden gebruiken! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Dramatisch!

Wat een drama! Niet bestellen!!! Ik heb €842 euro betaald voor 150 bedrukte bidons. Die voorafgaand aan een telefoontje - na betaling - ineens niet meer op voorraad waren. Terwijl dat wel bij bij hun online advertentie stond en mij dit telefonische bevestigd is. Daar bovenop kwam ook nog eens vertraging op de levertijd, want het bleek ineens ook dat ze de gewenste body niet meer in de juiste kleur hadden, na onze betaling. Normaliter wachtte we altijd tot de specifieke levering met het betalen van een factuur, maar ons werd geattendeerd om gelijk te betalen des te sneller kon de productie starten. De levertijd van twee weken, werd anderhalve maand. In het eerste telefoongesprek aangegeven dat we graag vaatwas-bestendige bedrukking willen. Na de bezorging van de bidons, kwamen we erachter dat we 'dopjes' misten. Weer contact gezocht, weer gedoe! Vervolgens kwamen de eerste klanten twee weken later met beschadigde bidons aan. Je raadt het al, de bedrukking lag eraf. Daarnaast lekt de bidon, en zijn de dop en body naar mijn idee niet hetzelfde setje. Ik heb ze gebeld, gemaild en 6 bidons opgestuurd en alle medewerkers gaven aan géén last te hebben gehad van lekkage van de bidon. Ze zouden contact opnemen met hun leverancier (in maart '21) ik heb nog steeds niets gehoord........... De 6 bidons die zij opgestuurd hebben gekregen vanuit ons, zijn de bidons van de klanten die binnen de eerste twee weken klaagde over de lekkage van de bidon. Kortom: ze erkennen mijn klacht niet, maar ook de klachten van mijn klanten - nemen ze niet serieus. Vervolgens heb ik nu een klacht liggen, van een van mijn klanten en ontvang ik wel NIEUWSBRIEVEN en RECLAME via onze e-mail, maar geen oplossing mijn klacht. Wat een dra-ma-tische service. Voor bewijsmateriaal, zie onze review op Google (bevat afbeeldingen etc.)

Jan Tinbergenstraat 204

7559ST Hengelo

Over De Pennenboer

Wil je gemakkelijk en snel relatiegeschenken bestellen? In de webshop van De PennenBoer vind je een uitgebreid en gevarieerd assortiment relatiegeschenken die je bedrukt en onbedrukt kunt bestellen. Wij hebben het uitzoeken van jouw favoriete relatiegeschenk heel gemakkelijk gemaakt doordat je het assortiment kunt filteren: in no time vind je het perfecte geschenk. Wanneer je deze bestelt ontvang je een gratis digitale proefdruk en pas na jouw akkoord gaan de geschenken in productie. De reviews die op deze pagina staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de reviewer niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.