snelle levering!

fijne website, keus genoeg, ook in eco en fairtrade.

Vlot en duidelijk

Alles is vlot en correct verlopen. Zelfs een wijziging is geen probleem.

Uitstekende service en kwaliteit

Snelle reactie op vragen, prettig dat vooraf een digitale proefdruk wordt gestuurd, erg goede kwaliteit glazen.

Aardige behulpzame contactpersonen en goed product !

Aardige behulpzame contactpersonen en goed product !

Erg goede kwaliteit en snel geleverd

Erg goede kwaliteit, duidelijke communicatie via de mail over op of aanmerkingen en snel geleverd.

Makkelijk te bestellen en mooie kwaliteit

Makkelijke site om de pennen te bestellen met eigen tekst. Na akkoord drukproef vis de mail snel in productie genomen. En een mooie pennen geleverd gekregen!

Snel netjes en fijne communicatie

Heb een doos pennen besteld. Deze werden direct in een mail naar mij doorgezet met een voorbeeld. Deze kon ik nog aanpassen. Na het aanpassen kreeg ik een bevestiging binnen. 3 dagen kreeg ik de pennen binnen. Mooi gegraveerd! Zeker een aanrader!

Goede kwaliteit

Mijn bestelling kwam na anderhalve week aan. Tevreden klant.

Top product

Tevreden

Prima service.

Prettig telefonisch contact.

in 1 woord prima

snelle en zeer goede service

Erg goede ervaring met de producten en service van De Pennenboer!

Prima service en producten

Geweldige service!

We hebben aanstekers besteld, geweldige service!

Goede kwaliteit producten voor de juiste prijs

Overzichtelijke website, juiste prijs voor de producten. Potloden laden bedrukken waren mooi binnen de beloofde tijd binnen. Gaan zeker nogmaals bestellen wanneer de huidige voorraad op is!

Goed overleg via mail of product goed is en daarna snelle levering

Goede en snelle service

Goede communicate, service en mooie producten. Ook heel snel geleverd.

Super Service

Vlotte communicatie met medewerkers en snel geleverd!

Erg blij met de bedrukte potloden

Bij De Pennenboer heb ik bedrukte potloden besteld. Het bestellen zelf ging heel eenvoudig, de potloden zijn snel en keurig geleverd. Alles dik in orde dus!

Prima en op tijd geleverd

Netjes en snel geleverd.

Goede communicatie en mooie bedrukking van goede kwaliteit

Nadat ik op de site mijn opdracht had verstuurd kreeg ik een duidelijke mail met daarin mijn opdracht. Vervolgens kreeg ik de proefdruk via de mail opgestuurd met de vraag of dit juist was. Daarna werd de bedrukking gedaan en werd het snel geleverd. Het contact over de bedrukking was fijn en duidelijk. Een correctie kon binnen een dag worden geregeld.

Snel geleverd en precies als gewenst

Zelfs in de drukke decembermaand werden de tassen snel geleverd. Prettige communicatie met medewerkers, er werd snel gereageerd en goed meegedacht.

Goede service en kwaliteitsopdruk

Wij hebben 550 bierglazen besteld. Kwaliteit van de opdruk was uitstekend.

Jan Tinbergenstraat 204

7559ST Hengelo

Over De Pennenboer

Wil je gemakkelijk en snel relatiegeschenken bestellen? In de webshop van De PennenBoer vind je een uitgebreid en gevarieerd assortiment relatiegeschenken die je bedrukt en onbedrukt kunt bestellen. Wij hebben het uitzoeken van jouw favoriete relatiegeschenk heel gemakkelijk gemaakt doordat je het assortiment kunt filteren: in no time vind je het perfecte geschenk. Wanneer je deze bestelt ontvang je een gratis digitale proefdruk en pas na jouw akkoord gaan de geschenken in productie. De reviews die op deze pagina staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de reviewer niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.