topfirma

prijs kwaliteit top, vriendelijke afhandeling! zeer snel, zeer correct! kortweg Perfect

Vlotte communicatie en levering

De levertermijn was helemaal zoals op voorhand aangegeven. De bedrukking op de balpennen is ook perfect uitgevoerd.

Goede service, communicatie gaat snel.

ok

alles was ok

De Pennenboer zoekt samen met jou naar de beste oplossing voor je vraag.

Professioneel. Communicatief vaardig. Correct. Geduldig. Flexibel

De tas die we graag wilden was niet meer leverbaar. We kregen een alternatief aangeboden en deze werd erg snel geleverd. We zijn erg blij met de tassen!

Goed bereikbaar en snel in huis

We hadden onze bestelling op korte termijn nodig en dit is gelukt. Communicatie verliep goed en middels track and trace konden we de bestelling volgen.

Klantvriendelijk, oplossingsgericht, goede spullen

Goede en snelle service!

Ik bestelde katoenen tassen met opdruk. Het proces is snel verlopen. Goede communicatie.

Betrouwbaar en conform bestelling

Voor 2e keer bestelling geplaats bij de Pennenboer en weer prima gegaan. Snel geleverd conform info op de site. Betrouwbaar bedrijf en breed assortiment.

Alles prima in orde.

Vlotte bestelprocedure voor mijn gepersonaliseerde potloden. Binnen de 24 uur zat er een (goed) ontwerpje in mijn mailbox. Ook daarna goede verdere afhandeling, binnen de vooropgestelde termijnen. Product is prijs/kwaliteit zeker in orde.

Op De Penneboer kun je rekenen

Voor onze organisatie ruim 200 bedrukte petten besteld. De Pennenboer zorgde voor goede communicatie en een snelle levering.

Super snelle levering

Wij hadden mondkapjes besteld , van zeer goede kwaliteit en voor een zeer scherpe prijs , We hadden elders ook gekeken maar die waren veel duurder en zagen er niet zo uit !

Top geregeld en snelle service

Binnen een week bedrukte mondkapjes binnen, zeker aan te bevelen

Uitstekend!

Snelle service, goed kwaliteit, goede communicatie.

Klantgericht

Na invulling van gegevens op de website werd er snel gereageerd. Op elke vraag en aanpassing werd adequaat actie ondernomen.

Snelle levering, mooie print

De levering was eerder dan in eerste instantie gezegd was. Dus dat was een fijne verrassing.

Mooie kwaliteit en zit goed rond de oren en bedekt de mond en neus goed

Wij geven deze maskers mee met onze klanten. Uit eigen ervaring zit het masker goed rond de oren en mond.

Meedenkend en persoonlijk

Ik zou Jeanet Silder graag willen bedanken. Vandaag heb ik onze geborduurde handdoeken in het echt gezien en ze overtreffen mijn verwachtingen! Heel erg bedankt voor de goede zorgen. Maikel heeft gezorgd voor een prettige communicatie over de levertijd. Dat nét wat anders liep door het coronavirus. Jij ook bedankt!

Snelle prijsopgaaf, accurate behandeling order en mooi product afgeleverd

Goeie hulp waneer ik een vraag had,snelle levering en de prijs kwaliteit verhouding is goed je betaalt namelijk niet veel en de kwaliteit is goed .

Prettige service, goede kwaliteit

Wij hadden snel mondkapjes met opdruk nodig en dat werd vakkundig, middels een proefdruk in no time geregeld. Prijs/kwaliteit- verhouding is uitstekend.

Goede service, snel geholpen.

Snelle service Goed geholpen

Snel en zoals besproken geleverd

Erg Nette en snelle communicatie . Snelle levering en product naar verwachting

snel en goede services

er werden eerst netjes een voorbeeld gestuurd die hebben we naar tevredenheid samen aangepast. hebben nu drie keer besteld is goed gegaan.

Jan Tinbergenstraat 204

7559ST Hengelo

Over De Pennenboer

Wil je gemakkelijk en snel relatiegeschenken bestellen? In de webshop van De PennenBoer vind je een uitgebreid en gevarieerd assortiment relatiegeschenken die je bedrukt en onbedrukt kunt bestellen. Wij hebben het uitzoeken van jouw favoriete relatiegeschenk heel gemakkelijk gemaakt doordat je het assortiment kunt filteren: in no time vind je het perfecte geschenk. Wanneer je deze bestelt ontvang je een gratis digitale proefdruk en pas na jouw akkoord gaan de geschenken in productie. De reviews die op deze pagina staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de reviewer niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.