Prima service, goed product

Bedrukte mondmaskers besteld, bedrukt met ons eigen logo. Werden snel en conform afspraak geleverd. Medewerkers zijn er tevreden over, dus ook de 2e levering is onderweg.

Mijn eerste bestelling bij De Pennenboer is zeker voor herhaling vatbaar!

Alles werd op tijd geleverd. Indien er zich een probleem voordoet met de bestelling wordt je tijdig op de hoogte gebracht en zoeken ze asap naar de beste oplossing.

Volgens afspraak ontwerp uitgevoerd en op tijd gekeverd

Zeer prettig

Snelle reactie en levertijd Genoeg terugkoppeling tussentijds .

contact

reageren gelijk en zijn klant vriendelijk

Kwaliteit en service aan betaalbare prijzen!

Wij zijn al jaren een zéér tevreden klant die steeds bij De Pennenboer terecht kunnen als we op zoek naar naar het juiste gadget, relatiegeschenk, enz...

Hele goede service en mooie producten

Snelle reacties en vriendelijk personeel.

Correcte prijs, kwaliteit en levering

Ons order werd vlot opgevolgd en ook de levering was stipt. Prijs-kwaliteit top.

Goede kwaliteit, snelle levering

Katoenen tassen met opdruk besteld. Goede prijs, goede service en snelle levering. Goed geholpen bij het ontwerpen

Goede service, korte levertijd, wel opletten dat je het juiste type bestand hebt om aan te leveren

Zeer tevreden over aanpak, levering, geleverde producten

Alle vragen werden meteen beantwoord, levering was zoals beloofd op tijd, geleverde producten kwamen overeen met de foto.

Vriendelijke en snelle service. Mooie prijs-kwaliteit verhouding.

Vriendelijke en snelle service. Mooie prijs-kwaliteit verhouding.

Goede service, goede kwaliteit,

Keycords besteld met een eigen ontwerp met tekst en eigen kleur. Al spoedig een ontwerp toegestuurd gekregen via mail met maatvoering en kleurcode. Na goedkeuring regelmatig mail hoe het met de order ervoor staat. Vlotte levering en netjes en goed verpakt. aftersales telefoon of alles naar wens is. Ook bijbestellingen of wijzigingen eenvoudig uit te voeren. in één woord tevreden. Zeker in het vervolg weer bij De Pennenboer bestellen.

Snelle en goede service

Goede hulp en snelle service. Veel contact over de bestelling. Artikelen zien er mooi uit. Precies zoals op de afbeelding.

makkelijk, eerlijke prijs, snel geregeld

Ik zocht eigenlijk naar pennen, ik kwam toen de aanstekers tegen, deze waren aantrekkelijk geprijsd. Dus even logotje sturen, en? Binnen 14 dagen geleverd. Goede kwaliteit. Volgende keer weer!

Super service!

Volgens afspraak super snel tasjes bedrukt en geleverd. Perfecte service en afhandeling. Kwaliteit naar verwachting.

Uitstekende snelle service en goede prijs kwaliteit verhouding!

Voor de tweede maal katoenen tassen laten bedrukken bij de Pennenboer. Snelle reactie, altijd een proef via de mail in elk gewenste lettertype. Wij zijn erg tevreden over het product en de service. Aanrader!

snelle service

Pennen besteld en laten bedrukken. Ziet er prima uit, mooi product, snel geleverd. Klant is zeer tevreden.

Mondkapjes all overprint, perfect geleverd

Fijne service, op tijd geleverd. En ik ben verrast door de mooie kwaliteit.

Snelle en vriendelijke service

Prima service altijd bij de Pennenboer.

Vlotte communicatie en levering

Vlotte communicatie en levering

Snelle service en goed geholpen

Eerst een sample ontvangen en daarna de bestelling geplaatst. Kwaliteit ook erg goed en snelle levering!

Prima service en kwaliteit!

Snel, goed En voordelig.

Snelle levering. Gemakkelijke bestellingswijze. En producten zijn zoals afgebeeld.

Jan Tinbergenstraat 204

7559ST Hengelo

Over De Pennenboer

Wil je gemakkelijk en snel relatiegeschenken bestellen? In de webshop van De PennenBoer vind je een uitgebreid en gevarieerd assortiment relatiegeschenken die je bedrukt en onbedrukt kunt bestellen. Wij hebben het uitzoeken van jouw favoriete relatiegeschenk heel gemakkelijk gemaakt doordat je het assortiment kunt filteren: in no time vind je het perfecte geschenk. Wanneer je deze bestelt ontvang je een gratis digitale proefdruk en pas na jouw akkoord gaan de geschenken in productie. De reviews die op deze pagina staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de reviewer niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.