helemaal prima

2000 Potloden besteld voor de minilessen aan de basisschoolleerlingen. Leuke kleuren, snelle levering, goede service. Kortom alles prima.

Goede service en goede kwaliteit

Snelle reactie op mails, goede kwaliteit producten en snelle en goede service!

kwaliteit en topservice !

Na het plaatsen van de bestelling heel alles heel snel. De proefdruk kregen we een paar uur later al, ter goedkeuring. En binnen de vooropgestelde leveringstermijn hadden we onze bestelling binnen. Het geleverde product is kwalitatief net alles de bedrukking. Topservice !

goed!

Fijne professionele hulp, en ook snel antwoord op vragen via de chat functie. de bestelling was precies zoals ik wou en snel geleverd

Vlotte en duidelijke communicatie

Snelle service Vlotte communicatie Snelle aanpassing en antwoord op vragen

Goede snelle service

Mail en telefonisch contact als heel prettig ervaren. De aanstekers zijn heel mooi geworden

Correcte service

De bestelling is vlot verlopen

snelle, vriendelijke service

Ik kreeg onmiddellijk een antwoord op mijn vragen. Mijn bestelling was in een handomdraai geregeld. Ruim assortiment en een eerlijke prijs.

Snelle reactie en levering

Prima snelheid van reageren en leveren.

Whaw! De pennen zijn toppie!

Voor de bewustmakingsdag van het extreme zeldzame syndroom van ons zoontje, waren we op zoek naar iets praktisch om uit te delen in zijn speciale school en op het werk. Iedereen heeft wel eens een pen nodig! Daarom bestelden we 500 pennen bij de Pennenboer. De kleur van de pen is exact die van het logo van de SATB2-gene foundation!! Dat hadden we nooit verwacht!! Het juiste paars!! We zijn zo onder de indruk van de klantvriendelijkheid, de snelle service en de kwaliteit van de pennen!!!! Een echte aanrader voor iedereen! Wij bestellen zeker nog bij De Pennenboer!!! Een top bedrijf!!!! Dank jullie wel om de SATB2-gene awarness day 2020 mee Paars te kleuren! :-)

ZEER tevreden

Zeer tevreden over de service, kwaliteit, producten, omschrijving,... Ontzettend behulpzaam. Zeer snel geleverd! 6 dagen na bestelling. Zeker een aanrader!

Super service, snelle levering én een mooiw prijs!

In mijn zoektocht naar katoenen tasjes voor mijn bedrijf heb ik echt goed gezocht. Op een bepaald moment vond ik de kleine tasjes hier waar precies mijn boekjes in passen voor mijn cursisten. Ik kreeg een sample thuis en ik was verkocht. Het zou 10 dagen duren voor ik ze in huis zou hebben. Binnen 8 dagen had ik ze! En een sjans dat ze hebben! Ik ben blij!!!

Professioneel

Het bedrijf gaat professioneel om en ze reageren zeer snel. Zeker aan te raden

Vriendelijk en goede opvolging

Het contact liep vlot en levering werd goed opgevolgd. Vriendelijke mensen bij klantenservice.

Snel en makkelijk

Snelle reacties van de medewerkers. Via de e-mail en telefonisch erg vriendelijk. Binnen 2,5 week waren de aanstekers geleverd!

Goede kwaliteit, scherpe prijs!

Mondkapjes besteld, zeer goede kwaliteit, mooi gedrukt. Wij gaan vaker bestellen.

Snelle leveringen maar niet altijd even communicatief

In principe heeft De Pennenboer een mooi en uitgebreid assortiment. Ze reageren altijd erg snel op vragen en sturen ook offertes met voorstellen (digitale voorbeelden bijvoorbeeld) snel. Het is wel jammer dat na meerdere keren bestellen er geen mogelijkheid is om naar een meer zakelijke betalingsconditie over te stappen. Bijvoorbeeld 30 dagen netto of 50% aanbetalen en 50 % met 30 dagen (of 14 dagen). Het zou ook fijn zijn als er vanuit De Pennenboer een track en trace nummer wordt verstuurd. Nu moet ik daar om vragen.

Goede en snelle service.

Snel een voorbeeld toegestuurd gekregen, en na akkoord werden er binnen korte tijd 500 aanstekers bezorgd. Zien er goed uit, prijs/kwaliteit is prima.

Snel en vriendelijk

Vriendelijk en behulpzaam bij het plaatsen van mijn bestelling, snel geleverd

Goed geregeld. Snelle reactie en service.

Vooraf een aantal keren heen en weer gemaild. Steeds snelle reactie en oplossingen. Snelle en correcte levering.

Snelle levering van prima product

Zonnebrillen besteld, levering was snel en in orde. Kwaliteit product past bij prijs.

Goede service !

Ik heb hier een aantal keer tasjes besteld, prijs kwaliteit is goed. Bij de laatste bestelling miste ik 5 tasjes en na een mailtje te hebben gestuurd had ik de 5 missende tasjes al in de bus.

Super kwaliteit en hulp

Custom made festivalbandjes besteld voor de tweede keer. Kwaliteit is goed, mooie gladde bandjes en de opdruk is precies goed uitgekomen. Heb daarvoor even gebeld en werd goed geholpen.

Voor onze zomerschool hadden wij op korte termijn keycords nodig. Bij de Pennenboer was dit geen probleem: fijn contact, persoonlijke benadering, snelle levering en mooi product. Heel tevreden en de kinderen van de zomerschool hebben een leuke herinnering.

Jan Tinbergenstraat 204

7559ST Hengelo

Over De Pennenboer

Wil je gemakkelijk en snel relatiegeschenken bestellen? In de webshop van De PennenBoer vind je een uitgebreid en gevarieerd assortiment relatiegeschenken die je bedrukt en onbedrukt kunt bestellen. Wij hebben het uitzoeken van jouw favoriete relatiegeschenk heel gemakkelijk gemaakt doordat je het assortiment kunt filteren: in no time vind je het perfecte geschenk. Wanneer je deze bestelt ontvang je een gratis digitale proefdruk en pas na jouw akkoord gaan de geschenken in productie. De reviews die op deze pagina staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de reviewer niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.