Goed en snel contact

Na een aantal keer mail en telefonisch contact werd er snel op gereageerd en uitgevoerd.

Snelle, kwaliteitsvolle service van een op maat gemaakt product.

Wij haddden op relatief korte termijn bedrukte bierglazen nodig. Dankzij de chat met onmiddellijke reactie kon ik deze bestelling gemakkelijk plaatsen. Daarna was het wachten op de levering, die 1 dag vroeger was dan voorzien.

Snelle levertijd en goed verpakt

Makkelijk te bestellen. Mooie pennen voor een betaalbare prijs. Gebruikt als cadeautje en veel complimenten van ontvangers gekregen. Al met al zeer tevreden.

Fijne afhandeling

Heb een prettige ervaring met De Pennenboer. Ik wilde graag een kleine hoeveelheid pennen met opdruk. Waar vaak grote hoeveelheden zijn vereist, kunnen bij De Pennenboer ook kleine aantallen. Je ontvangt netjes een proefdruk. De eerste keer was de letterkleur daarbij niet doorgekomen, dit is netjes aangepast en er is vlot een nieuwe proefdruk gestuurd. Vlotte en vriendelijke afhandeling, zeker aan te bevelen

Snelle levering, goede kwaliteit

Voor een bedrijfsfeestje hebben we 500 mondkapjes laten bedrukken en leveren. Mooie kwaliteit en snelle levering. Heel erg bedankt!

Betrouwbaar, snelle service, fantastische dienst na verkoop

Super kwaliteit, eind product zoals ik in gedachten had.

Allemaal helemaal naar wens verlopen.

Vlot, vriendelijk en kwalitatief

Na online bestelling toch nog een persoonlijke aanpak en de mogelijkheid om input te geven bij je bestelde producten. Telkens snel antwoord en een vlotte afhandeling.

Goed meegedacht en snelle levering

Via de chat werd direct gereageerd op mijn vragen. Het contact was prettig en doelgericht. Samen werd gezocht naar passende en betaalbare mogelijkheden. Op verzoek werd er zeer snel geleverd, waardoor wij ons geschenk op tijd konden uitdelen.

snelle service en verrassend goeie kwaliteit!

Eerlijk, voor geen 20 cent kon ik niet veel verwachten voor een bedrukte aansteker. Maar dit product blijkt van goeie kwaliteit, vol met gas en mooi bedrukt. De beste prijs die ik vond en snel geleverd. De klanten zijn ook tevreden! Perfect. Bedankt!

Prima prijs/kwaliteit verhouding, goede service, snelle levering

Het is de eerste keer dat ik bij De Pennenboer heb besteld en ik zal een volgende keer zeker weer hier bestellen. De prijs is goed, net als de kwaliteit. Ook het contact is goed verlopen en ik kreeg de potloden zelfs iets sneller geleverd dan verwacht. Een aanrader dus!

Super snelle service

Erg tevreden. Goede communicatie en snelle levering.

Top service, geweldige kwaliteit en een snelle levering!

Waarom zou je ergens anders bestellen?

Ik ben erg tevreden over Pennenboer. Je krijgt antwoord op je vragen er word meegedacht en dat is fijn. Vooral de chatfunctie op de website is erg handig. Ik heb eens tassen besteld die niet meer in voorraad waren. Kreeg ik een normaal duurder product voor dezelfde prijs wel na overleg natuurlijk. Dat vind ik goede service.

Goede service en snelle levering

Goede ervaringen. Telkens snel antwoord en hulpvaardig bij snelle levering.

Super geregeld! Erg blij met het resultaat.

Heb een aantal zonnebrillen besteld bij de Pennenboer. Netjes geholpen en binnen de datum geleverd. Zeker een aanrader!

Goede service en keurig netjes geleverd!

Snel geregeld wat bestelling betreft. Keurig binnen de afgesproken tijd geleverd en zeer netjes verpakt! Kortom wij zijn erg tevreden!

top !

Snelle proefdruk en levering. Tevreden met de aankoop !

De pennen zijn snel geleverd. Vooral het contact met de frontoffice verliep erg goed. Vriendelijk en behulpzaam bedrijf.

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering van onze bestelde producten.

Onder de indruk!

Ik ben super blij met mijn bestelling! Het was bang afwachten voor het resultaat omdat het op scherm toch wel anders is. Heel erg bedankt voor jullie service! Vlotte communicatie en veel geduld ook. Ik ben er helemaal weg van!

Goedkoop en klantvriendelijk

De pennenboer is goedkoper dan andere aanbieders, maar niet de klantvriendelijkheid verloren daarin. Ze zijn duidelijk in de communicatie. Het enige punt is op het moment dat er een bestelling wordt verzonden de communicatie duidelijker mag zijn.

Prima Service

Fijn snel contact, bedrijf denkt goed mee en komt met alternatieven. Snelle levering, kortom prima ervaring!!

Vlotte levering

Na mijn bestelling kreeg ik al vrij snel een bevestigingsmail en de vraag om de bestelling te controleren. Erg fijn. Vervolgens een zeer vlotte levering en de producten helemaal naar wens! De prijs was ook prima, dus ik ben tevreden.

Jan Tinbergenstraat 204

7559ST Hengelo

Over De Pennenboer

Wil je gemakkelijk en snel relatiegeschenken bestellen? In de webshop van De PennenBoer vind je een uitgebreid en gevarieerd assortiment relatiegeschenken die je bedrukt en onbedrukt kunt bestellen. Wij hebben het uitzoeken van jouw favoriete relatiegeschenk heel gemakkelijk gemaakt doordat je het assortiment kunt filteren: in no time vind je het perfecte geschenk. Wanneer je deze bestelt ontvang je een gratis digitale proefdruk en pas na jouw akkoord gaan de geschenken in productie. De reviews die op deze pagina staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de reviewer niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.