Prima service met goede prijs-kwaliteit verhouding.

Heldere communicatie, levering volgens afspraak en prima kwaliteit. Aanrader dus.

Perfect geregeld

Nagekomen zoals afgesproken, gewoon goed. indien ze nog "herbestellingen" vanuit het account kunnen toevoegen zal dat een verbetering zijn .

vlotte service

correcte levering

Een hele vlotte en vriendelijke service.

De pennen die ik besteld heb, zijn heel snel toegekomen. De service is heel goed en er wordt goed gecommuniceerd. Een enorme aanrader!

Leveren wat beloofd werd

Correcte goederen voor een correcte prijs met een zeer snelle respons van vragen. Niets dan goeie ervaringen.

vlotte communicatie en afhandeling van bestelling

De communicatie verliep uiterst vlot via mail. De levering gebeurde ruim binnen de gevraagde termijn. Het product voldoet volledig aan onze verwachtingen. De print is zeer naar wens

Snelle, goed levering

Bestelling verliep gemakkelijk. Goed en snel contact met de Pennenboer. De levering helemaal volgens planning.

Prima kwaliteit en snelle levering.

De levering is snel en accuraat. De kwaliteit en service zijn prima. We zullen zeker vaker een bestelling doen.

Kwalitatieve producten, top service

De bestelde glazen waren van goede kwaliteit en werden snel en correct geleverd.

Professional en vriendelijk

Bij het ontwerpen werd ik goed bijgestaan door hun medewerkers. Ze helpen je op maat met voorbeelden en raad. Levering gaat vlot en goed. Prijs kwaliteit zeker in orde.

Doet zoals beloofd vlotte service

Vlotte service Steeds antwoord bij vragen via mail Correcte service Ik ga zeker nog bestellen

Mondkapjes besteld met logo, alles pico Bello in orde

meedenkend en op tijd

Na bestellen via site bleek er een levertijd probleem waarop ze gelijk actie ondernamen en met voorstellen kwamen wat wel mogelijk wast Zodoende was alles op tijd binnen! Correct bedrijf!

Top, mooie zonnebrillen.

Mooi zonnebrillen. Er was een beetje miscommunicatie, maar dit was uiteindelijk geen probleem omdat ze goed bereikbaar waren en goed meehielpen.

Fijne samenwerking en mooi product

In volle coronatijden hebben we besloten om stoffen mondmaskers te voorzien voor onze medewerkers en gericht op de toekomst: voor deelnemers aan onze vergaderingen. Ik kon steeds terecht met vragen en kreeg deskundig advies als antwoord. Er ging wel wat tijd overheen, maar er stond geen deadline op. Het geleverde product is professioneel bedrukt, de stof is superzacht en de collega's zijn echt enthousiast over het resultaat. Bedankt!

zeer goed

Vlotte communicatie en service. De kwaliteit van de druk en het product zijn gelijkaardig.

Snelle correcte behandeling en levering

Snelle correcte behandeling en levering van de bestelling. Ook zeer snel antwoord bij vragen/onduidelijkheden.

Heel vlotte service, snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Ik werd heel snel geholpen bij de pennenboer. Ik kreeg telkens heel snel een voorbeeld door van hoe mijn product met logo er uit zou zien. De levering was ook sneller dan belooft! De zonnebrillen vindt iedereen superhip. Een echte aanrader, als ik ooit nog iets nodig heb vraag ik het zeker aan de Pennenboer :)

Uitstekende service

Perfect contact en goede service.

Klantenservice is goed bereikbaar, samples zijn snel en zorgvuldig verstuurd en de bestelling is nog sneller dan verwacht afgeleverd.

Snel en goed geholpen

Dankzij de chatbot en het rechtstreeks contact met hun medewerkers ben je enorm snel verdergeholpen bij De Pennenboer. Al meerdere bestellingen bij hen gedaan, en nog geen problemen ervaren. Fijnzo!

Matig

De aanstekers zijn mooi gedrukt. Alleen ligt de bedrukking er ook vrij snel af, als je de aanstekers een week in je broekzak bij je draagt. Ook zitten er aanstekers bij die nauwelijks gas hebben. Vind het wel jammer, want je betaald er genoeg voor.

Zeer tevreden met het resultaat en de service

Makkelijk, snel en goed

Goede kwaliteit frisbees

Ik heb voor mijn bedrijf frisbees besteld. Deze vielen kleiner uit dan verwacht, maar ik had dan ook niet goed op de afmetingen gelet. De frisbees zijn van goede kwaliteit en het logo is mooi bedrukt. De levertijd was snel en de service erg goed!

Prima producten en service

Prima producten en service

Jan Tinbergenstraat 204

7559ST Hengelo

Over De Pennenboer

Wil je gemakkelijk en snel relatiegeschenken bestellen? In de webshop van De PennenBoer vind je een uitgebreid en gevarieerd assortiment relatiegeschenken die je bedrukt en onbedrukt kunt bestellen. Wij hebben het uitzoeken van jouw favoriete relatiegeschenk heel gemakkelijk gemaakt doordat je het assortiment kunt filteren: in no time vind je het perfecte geschenk. Wanneer je deze bestelt ontvang je een gratis digitale proefdruk en pas na jouw akkoord gaan de geschenken in productie. De reviews die op deze pagina staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de reviewer niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.