Geweldig bedrijf, goede en snelle perfecte levering

Katoenen draagtassen met opdruk geleverd. Perfect !

snelle actie.

Op korte termijn groot aantal stuks nodig, en kon binnen gestelde termijn geleverd worden.

Snelle en vriendelijke service!

Super snel geholpen en deskundig advies. Ik zou het voor het bedrukken van glaswerk zeker aanbevelen!

Excellent

Katoenen tassen met opdruk van eigen ontwerp besteld. Snelle communicatie en bezorging digitaal proefontwerp gevolgd door een vlotte levering. De tassen zelf en opdruk zijn kwalitatief in orde. Aanrader!

Snel en zoals gewenst.

Ik vroeg wat ontwerpen aan en daarna kon ik een goeie keuze maken. De betaling en levering gingen beiden zeer vlot en het eindproduct is zoals gewenst

Snelle en kwalitatieve service

Ik bestelde bedrukte stylo's. Ik kreeg daar heel snel een antwoordt op en een proefversie via mijn mail. Ook de bedrukking en het versturen van de stylo's gingen vlotter dan ik had verwacht. De kwaliteit van de stylo's is dik in orde! Een heel mooi cadeau die wij kunnen afgeven voor Vaderdag!

Uitstekende services, exact en snel geleverd zoals op de website aangeven.

Uitstekende services, exact en snel geleverd zoals op de website aangeven.

Behulpzaam (chat en telefoon) en snel. Netjes geprijsd. Mooie jutte draagtas. Ook mijn klant helemaal tevreden!

Snelle service! Product na betaling direct geleverd. Kwaliteit van het product en bedrukking, goed!

Prettig.

Goed en snel

Contact verliep soepel en snel. Nadat de bestelling was geplaatst was product snel geleverd. Ook de kwaliteit was goed!

Mooi product & fijn persoonlijk contact!

Na mijn bestelling was de order voor goedkeuring in de SPAM beland. Na telefonisch contact werd dit snel en vriendelijk duidelijk. Het product werd geleverd en ziet er mooi uit. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel! Gr. Annelies

super goede service

een beetje onervaren met het doorsturen van tekeningen in juiste formaat.... , kreeg ik een heel vlotte hulp bij alle vragen die ik stelde, en ook kreeg ik heel snel antwoord.

Leuk

Alleen niet alles was Netjes bedrukt Vele zijn vaag

Snel en klantvriendelijk

Er werd goed meegedacht met het ontwerp en vervolgens werd de bestelling snel geleverd.

Zeer klantonvriendelijk

Bij het opvragen van verschillende soorten samples van zgn touch pennen werd mij verteld dat ze max 3 soorten pen op mochten sturen. Daar moest ik dan eerst uit kiezen vooraleer ze meerdere soorten op wilden sturen. ....Ondanks mijn aanbod de samples gewoon te betalen. Ondanks aandringen bleef de verkoper voet bij stuk houden en wilde hij me niet meerdere samples sturen. Ik ga hier uiteraard geen energie meer in steken. Gezien ik maandelijks marketingmateriaal nodig ben ik beter af met een partij die iets sneller en beter kan schakelen.

Vriendelijke klantenservice

Er wordt rekening gehouden met de wensen van de klant.

Top ervaring!

Snel geleverd!

Goede snelle service, goed product.

Er wordt geluisterd naar je wensen en daar wordt de tijd voor genomen om samen tot een goed eindresultaat te komen. De snelheid van de levering is goed.

Wij hadden een offerte aangevraagd maar vervolgens geen bestelling afgenomen. Maanden later wilden wij dit alsnog, en dit was geen probleem: binnen een dag was het geregeld en binnen twee weken hadden we onze producten - ze zijn heel mooi geworden. Wij zijn zeel blij met onze keuze voor de Pennenboer geweest!

Top service!

Aanstekers laten bedrukken, mailde een medewerker dat de opdruk misschien kon afwijken van het aangeleverde design. Toch laten bedrukken en fantastisch eindresultaat!

Goede service, snelle levering, goede prijs en goede kwaliteit

Goede service, snelle levering, goede prijs en goede kwaliteit

Alles tiptop in orde!

Wij hebben al enkele bestellingen geplaatst bij de Pennenboer, en alles was elke keer zeer goed. Offerte kwam heel rap, drukproef volgde bijna direct, bestelling is altijd voor de uiterste leverdatum toegekomen. Goedede opvolging en service!

perfecte service

Offerte binnen de dag ontvangen, zeer vlotte opvolging, product stipt geleverd en eindresultaat zoals we voor ogen hadden. We zullen hier zeker nog bestellen!

Gewoon goed

Hadden 150 katoenen tasje bestelt Deze waren sneller dan gepland binnen, dit is top. Verder waren ze goed bereikbaar. Tasjes zelf van prima kwaliteit, en prijs kwaliteit verhouding is goed. Zeker een aanbeveling waard.

Jan Tinbergenstraat 204

7559ST Hengelo

Over De Pennenboer

Wil je gemakkelijk en snel relatiegeschenken bestellen? In de webshop van De PennenBoer vind je een uitgebreid en gevarieerd assortiment relatiegeschenken die je bedrukt en onbedrukt kunt bestellen. Wij hebben het uitzoeken van jouw favoriete relatiegeschenk heel gemakkelijk gemaakt doordat je het assortiment kunt filteren: in no time vind je het perfecte geschenk. Wanneer je deze bestelt ontvang je een gratis digitale proefdruk en pas na jouw akkoord gaan de geschenken in productie. De reviews die op deze pagina staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de reviewer niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.