Super service en communicatie

Ons bedrijf had last minute nog paraplu's nodig met logo opgedrukt. De Pennenboer kon ons deze het snelst bezorgen, vandaag zijn de paraplu's tijdig aangekomen en ze zien er super uit! Dankjewel voor de fijne communicatie en snelle service!

Top servies, wel hoge verzendkosten

Zie hierboven

Proper netjes

Proper afgeleverd , Netjes gedrukt Schrijven goed top

Mijn eerste bestelling en hebben mij bij alles heel goed geholpen

Heel erg tevreden!

Zeer behulpzaam en tijdige levering!

Snelle en vriendelijke service. Prijs-kwaliteit ook in orde.

Snel en simpel geregeld

De website is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. De sales en aftersales prima in orde.

Gewoon goed

Vriendelijk contact, snelle levering, prima product

Goede kwaliteit en snelle levering!

Vrij snel na de bestelling mijn pakket ontvangen. Goed en netjes verpakt. Tasjes zijn mooi en stevig van goede kwaliteit!

Mooie druk op de pennen

De pennen zijn prachtig !

De pennen zijn prachtig.

Wij als bedrijf zijn kei tevreden met het resultaat.

Wij hadden goodiebags nodig, dus surften we naar de Pennenboer. Ik had een voorstel gemaakt en een medewerker stuurde binnen het halfuur een voorstel door, ik vond dit toen niet goed, ze bleven me heel snel verder helpen tot ik tevreden was van de goodiebag. Alleen had ik een heel klein puntje de zakjes schijnen door, maar we zijn wel zeer tevreden met het resultaat.

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit

Bedrukte potloden

Had promotie potloden besteld met een gommetje eraan.....wel al die gommetjes leken al gebruikt te zijn. Na contact met de pennenboer hebben zij onmiddellijk een nieuwe doos potloden laten bedrukken. TOP SERVICE!

Goede service, mooi product

Tassen besteld met opdruk. Snelle reactie op vragen en op tijd geleverd.

Geweldig goeie service

Ik ben geweldig goed geholpen in het vinden van het juiste artikel!

De communicatie en bestelling verliepen zeer vlot.

Ik zou anderen aanraden om via Pennenboer te bestellen.

Een idee gekregen wat wij binnen 4 dagen nodig hadden en in persoonlijk gesprek allemaal voor elkaar gekregen. Super mee denken.

Snel

Snelle service en het eindresultaat zag er goed uit.

perfecte service

aanvraag werd goed opgevolgd. vragen werden heel snel correct beantwoord.

snel, flexibel, goed

Zeer prettig communiceren, snel en goed resultaat.

Contact was goed, alles werd gecontroleerd. Snel antwoord op levervragen. Levering was goed gepland. Zal hier zeker nog een keer bestellen

snelle levering, goede communicatie!

Heel snelle levering! Snelle en goede communicatie!!

Goede service, snelle levering (van Nederland naar België), kwaliteit/prijs OK!

Snel antwoord op de mail, goed advies, snelle levering. Prijs/kwaliteit verhouding is ok. Hopelijk gaat de fles lang mee en kan ze tegen een stootje...

Snel, prima prijs/kwaliteit en goede service

We hadden op zeer korte termijn zonnebrillen nodig bedrukt met ons logo. Snel en goed geholpen, op tijd geleverd, prima prijs/kwaliteit verhouding en prettige communicatie!

Jan Tinbergenstraat 204

7559ST Hengelo

Over De Pennenboer

Wil je gemakkelijk en snel relatiegeschenken bestellen? In de webshop van De PennenBoer vind je een uitgebreid en gevarieerd assortiment relatiegeschenken die je bedrukt en onbedrukt kunt bestellen. Wij hebben het uitzoeken van jouw favoriete relatiegeschenk heel gemakkelijk gemaakt doordat je het assortiment kunt filteren: in no time vind je het perfecte geschenk. Wanneer je deze bestelt ontvang je een gratis digitale proefdruk en pas na jouw akkoord gaan de geschenken in productie. De reviews die op deze pagina staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de reviewer niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.