Pluspunten

Als de bestelling niet duidelijk is, wordt er contact met je opgenomen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik vind persoonlijk dat de boekjes kleiner uitvallen dan je zou denken als je de foto ziet

Pluspunten

Super snel!

Pluspunten

goed contact met klant, mooi product

niet alle voorbeelden waren te zien op voorbeeld die toegestuurd is, maar 1 voorbeeld was te zien, maar misschien was dat ook de bedoeling ik had natuurlijk ook even kunnen bel len voor info. Ben verder zeer tevreden

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, snel, houden je goed op hoogte over voortgang bestelproces (zeer prettig gezien feit dat het ging om spoedorder)

Pluspunten

- vriendelijke t.o.v. de klanten - goede hulp tijdens proces - topkwaliteit

Pluspunten

Goede service en communicatie, vlotte levering en de bestelde producten waren top!

Pluspunten

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijke te woord gestaan.

Pluspunten

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team die creatief meedenkt. Fijn!

Pluspunten

Top en snel geleverd!

Pluspunten

Snelle service, perfect in orde!

Pluspunten

Duidelijke site, goeie prijzen en wat heel belangrijk is dat ze je meteen te hulp schieten als je ze nodig hebt. Via de chat op werkdagen zijn te altijd bereikbaar

Pluspunten

snelle respons op vragen

doe zo voort

Pluspunten

Als je vragen hebt krijg je direct antwoord. Zeer tevreden van het resultaat. Levertermijn is zeer goed

Pluspunten

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd goede service!

Pluspunten

correcte communicatie kwaliteitsvolle producten

geen

Pluspunten

Goede service. Snel mailcontact. Goede kwaliteit petten.

Track and trace code sturen, pakket was nu niet te volgen.

Pluspunten

Zeer vriendelijk, heldere communicatie, betrouwbaar en snel.

Pluspunten

goede communicatie en snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Wanneer er contact genomen werd, werd er wel steeds gereageerd.

Een juiste levering ( de juiste kleur) zou leuk geweest zijn. En een tijdige levering ook.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle service en input. Zeer blij met de snelheid van de levering en interventie om het ontwerp goed te krijgen. Zeer snelle en vlotte service!

De kleuren voldeden niet helemaal aan de gewenste vraag en er waren meerdere contacten nodig om het concept goed te krijgen.

Pluspunten

Snelle reactie snelle afhandeling ga zo door.

Pluspunten

Alles was perfect in orde! Correcte en vriendelijke opvolging en tijdelijke levering!

Jan Tinbergenstraat 204

7559ST Hengelo

Over De Pennenboer

Wil je gemakkelijk en snel relatiegeschenken bestellen? In de webshop van De PennenBoer vind je een uitgebreid en gevarieerd assortiment relatiegeschenken die je bedrukt en onbedrukt kunt bestellen. Wij hebben het uitzoeken van jouw favoriete relatiegeschenk heel gemakkelijk gemaakt doordat je het assortiment kunt filteren: in no time vind je het perfecte geschenk. Wanneer je deze bestelt ontvang je een gratis digitale proefdruk en pas na jouw akkoord gaan de geschenken in productie. De reviews die op deze pagina staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de reviewer niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.