Pluspunten

zeer tevreden, er is op tijd geleverd dus we hadden alles al binnen in aanloop naar de klantevenementen en beurzen. Ook reageren ze snel op mails en vragen.

geen.

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie

Sommige drukkingen: scheef, en over Stofrimpels.

Pluspunten

zeer hulpvaardige en vriendelijk aan de telefoon. Stipte levering !

Pluspunten

Eenvoudige procedure. Snelle service. Houden zich aan leverdatum.

De goedkoopste zonnebrillen uit het assortiment hebben dus een uitstekende prijs, maar de kwaliteit ligt daardoor niet hoog.

Pluspunten

Ik had best wel een spoed bestelling en de tassen inclusief bedrukking zijn snel en op tijd geleverd en zeer tevreden over de kwaliteit!

Pluspunten

Een perfecte communica om het product tot stand te krijgen.

Weet ik zo niet

Pluspunten

Perfect gehoor aan klanten, bedankt voor de spoedlevering op maar 4-5 dagen, we houden dit bedrijf in ons achterhoofd voor de toekomst!

Pluspunten

Snel schakelen, goede prijs, levering heel mooi op tijd

Pluspunten

snelle reactie klantendienst - vlotte communicatie rond afwerking product - extra inspanningen naar snellere levertijd (en die ook nakomen)

Pluspunten

Snelle levering, produkt is naar verwachting

Pluspunten

Goed advies gehad van Maikel Product naar tevredenheid ontvangen Snelle levering

Pluspunten

Goede uitwisseling om het gewenste resultaat te bereiken voor de visuele representatie van een bedrijf. Interessante prijzen Direkt bereikbaar via site of snelle reactie via mail/telefoon

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Denken met je mee Snelle reacties

Kan ik op dit moment niet bedenken

Pluspunten

Superblij met onze aankoop!

Pluspunten

Super afwerking, fijne communicatie, balpennen piekfijn, snelle verzending, we zijn zeer tevreden.

Pluspunten

Super snelle communicatie. Binnen no time heb je antwoord op je vraag. Ook de levering liep soepel en volgens afspraak!

Pluspunten

Snelle levertijd en correcte communicatie via de liveChat

Pluspunten

De snelle en professionele service! Klantvriendelijkheid. Het product beantwoordt volledig aan de verwachtingen.

Pluspunten

Snelle en duidelijke communicatie. Geleverd product voldeed aan de verwachtingen.

Pluspunten

Super snelle levering en snel antwoord via de mail!

Pluspunten

Snelle levertijd Top!

Jan Tinbergenstraat 204

7559ST Hengelo

Over De Pennenboer

Wil je gemakkelijk en snel relatiegeschenken bestellen? In de webshop van De PennenBoer vind je een uitgebreid en gevarieerd assortiment relatiegeschenken die je bedrukt en onbedrukt kunt bestellen. Wij hebben het uitzoeken van jouw favoriete relatiegeschenk heel gemakkelijk gemaakt doordat je het assortiment kunt filteren: in no time vind je het perfecte geschenk. Wanneer je deze bestelt ontvang je een gratis digitale proefdruk en pas na jouw akkoord gaan de geschenken in productie. De reviews die op deze pagina staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de reviewer niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.