3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Goed contact.

Slechte verpakt. Alle keycoords in een grote doos gegooid. Andere bedrijven verpakken ze netjes per x aantal in plastic.

Pluspunten

snelle levering, ook goede communicatie

De kleur leek donkerder op de website en in de proefversie(digitaal)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, gemakkelijk geholpen via de chat

De petjes waren niet zo goed van kwaliteit velen scheurden aan de verbinding met het slotje ofwel met de flap vooraan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele mooie scherpe bedrukking, kwaliteit aansteker ook goed. Correcte behandeling van zowel klant als product!

Materiaal omhulsel breekt soms af, zoals bij het openen van een bierflesje. Het is natuurlijk geen flesjesopener, maar heb al veel brickeys gehad waarbij dit wel lukte.

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit, heel erg snel! Mijn aangeleverde logo was niet heel scherp, in de proefdruk bleek de pennenboer dat geweldig te hebben opgelost!!!

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering

Pluspunten

Snelle service middels messenger erg handig. Ivm foutdruk kregen we aanbod voor nieuwe levering of retour van betaalde bedrag.

ik bestelde bedrukte strandballen. Ten eerste duurde het wel 2 weken voordat het bezorgd werd. En de bedrukte letters gaven een afdruk op de andere bal die er tegen aan geplakt zat. Hierdoor zat er op elke bal een weerwar aan bedrukking.

Pluspunten

Direct contact bij vragen via de chat

Pluspunten

Goeie service

Pluspunten

Vlotte service, duidelijke informatie in mails/chat

Pluspunten

Goede telefonische voorlichting en snelle service!

Geen negatieve punten ervaren.

Snelheid van verwerking kan misschien nog iets beter

Pluspunten

Duidelijke afhandeling!

Pluspunten

Mooie pennen, niet duur, goeie levering

op voorhand betalen

Pluspunten

Keurige afhandeling en communicatie t.a.v. niet tijdig leverbaar product. Alternatief geboden. Proefdruk eerst accorderen . Snelle levering.

In proefdruk valt niet te zien dat opdruk erg klein uitvalt in werkelijkheid. Maakt het presentje net iets minder indrukwekkend.

Pluspunten

snelle en goede service kwaliteitsproducten snelle levering

Pluspunten

Goede Helpdesk.mooi product

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, snelle service en top producten

Geen, ik beveel De Pennenboer bij al onze klanten aan

Jan Tinbergenstraat 204

7559ST Hengelo

Over De Pennenboer

Wil je gemakkelijk en snel relatiegeschenken bestellen? In de webshop van De PennenBoer vind je een uitgebreid en gevarieerd assortiment relatiegeschenken die je bedrukt en onbedrukt kunt bestellen. Wij hebben het uitzoeken van jouw favoriete relatiegeschenk heel gemakkelijk gemaakt doordat je het assortiment kunt filteren: in no time vind je het perfecte geschenk. Wanneer je deze bestelt ontvang je een gratis digitale proefdruk en pas na jouw akkoord gaan de geschenken in productie. De reviews die op deze pagina staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de reviewer niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.