Goed benaderbaar voor advies

Leveren prima produkten

Top geleverd

Voor een evenement petten besteld, erg blij mij! Mooie kwaliteit en goed geadviseerd.

Top aanstekers

Als net beginnend schilderes bedrijf erg blij!

Matig om de volgende redenen

De bedrukking van de aanstekers waren aan 1 kant goed en de andere kant erg wazig helaas. Kunnen we daar iets aan doen?

Commerciële mindset had beter gekund ...

Even nuanceren ... ik vind het spijtig dat ik een bestelling plaats, of toch alvast daarover een vraag stel ... bij het checken zou die persoon gemerkt hebben dat ze mogelijk een fout hebben gemaakt in de pricing ... en hop ... het geheel wordt verwijderd en dan ik moet maar veel meer betalen ... geen sorry, geen commercieel voorstel van het type "we kunnen het echt niet aan die prijs geven want anders maken we verlies of wat dan ook, maar graag geven we u 10 extra korting ... dit heb ik zeer spijtig gevonden ... vooral gebrek aan open communicatie hieromtrent. Over een tweede bestelling heb ik niets op te merken, snel, efficiënt, van goede kwaliteit ... dus zeker ok. En ik zal waarschijnlijk ook wel terug bij hen kopen.

Goede snelle service, en goede hulp bij het design.

Ik ben goed geholpen door de werknemers en het feit dat je samen een design maakt, maakt een goed beeld van het materiaal dat je gaat ontvangen!

Uitstekende service

Verschillende samples opgevraagd. Niet alles was leverbaar maar er werd meegedacht in een geschikte oplossing. Zeer tevreden over de uiteindelijk bestelde en bedrukte tassen.

Super producten, zeer goede kwaliteit.

Snelle en professionele afhandeling!

Voor een promo van mijn team wat pennen laten drukken. Mooie en snelle afhandeling van de bestelling. Mijn teamleider is erg tevreden met de pennen. In de toekomst bestellen we zeker nog meer.

Snelle en correcte service

Vlotte communicatie en snelle service. Producten werden netjes verpakt en verzonden. TOP-service!

Correct

Alle afspraken worden gerespecteerd Communicatie verloopt vlot Verzending op tijd

herl goed

benheel goed geholpen door jullie

Zeer tevreden.

Snel vriendelijk, professioneel en afspraken die nagekomen worden

Correcte en snelle service!

Correcte en snelle service!

Goede service, nette prijs en snelle reactie op vragen.

De titel zegt alles.............

prima ervaring

We hebben een product met eigen logo besteld, de service was prima. Het product was volgens de transporteur maar wij hadden deze niet ontvangen. Ook hierbij hebben we een snelle service mogen ervaren doordat de Pennenboer de transporteur heeft benaderd en achterhaald waar het product bezorgd was

Goede service en producten

Goede en snelle levering

Vervolg bestel ik ook weer hier

Prima service!

Snelle reactie en goede kwalitiet.

Bestelling ging soepel. Tip gekregen tekst iets aan te passen. Resultaat: super mooie bedrukte tassen

Prachtige producten gekregen en mooi snel geleverd.

Prima notitieboekjes, snel geleverd en tegen een nette prijs.

Snel, goed en vriendelijk!

Wij werken al jaren samen met De Pennenboer naar volle tevredenheid! Een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare en vriendelijke partij!

Super product en snel geleverd

Fijn contact gehad met de klantenservice voor de mogelijkheden en onze bestelling was al een week eerder geleverd dat verwacht!

Jan Tinbergenstraat 204

7559ST Hengelo

Over De Pennenboer

Wil je gemakkelijk en snel relatiegeschenken bestellen? In de webshop van De PennenBoer vind je een uitgebreid en gevarieerd assortiment relatiegeschenken die je bedrukt en onbedrukt kunt bestellen. Wij hebben het uitzoeken van jouw favoriete relatiegeschenk heel gemakkelijk gemaakt doordat je het assortiment kunt filteren: in no time vind je het perfecte geschenk. Wanneer je deze bestelt ontvang je een gratis digitale proefdruk en pas na jouw akkoord gaan de geschenken in productie. De reviews die op deze pagina staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de reviewer niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.