Laden reviews...
48 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen een positieve ervaring met snelle, professionele service en betrouwbare levering. Klanten noemen herhaaldelijk duidelijke communicatie, vriendelijke chauffeurs en tijdige ophalen. Enkele opmerkingen wijzen op administratieve uitdagingen, maar de algehele tevredenheid blijft hoog. De service wordt gewaardeerd om eenvoudig bestellen, advies en klantgerichte aanpak.
Bestellen ging gemakkelijk en het nieuwe systeem werkt perfect. Op link klikken foto toevoegen en container wordt opgehaald.
6 July 2026
Gerben
Ankeveen
Fijn om te horen dat het zo soepel ging, Gerben! Het is precies zoals het bedoeld is: snel, eenvoudig en zonder gedoe. Bedankt voor je beoordeling.
Na het bestellen van een 3 kuubs afvalbak contact ivm planning, en exacte wensen konden zonder problemen worden ingevuld. Plaatsing zoals ik graag wilde, tijdstip was spot on. Heel fijn. met een weekje weer ophaling ingepland (einde dag aangevraagd voor de volgende dag, dat werd helaas een dag opgeschoven, maar gezien het tijdstip van aanvragen niet heel gek). fijne ervaring, aardige chauffeurs, en netjes gewerkt.
6 July 2026
Alexander
Almere
Fijn om te horen, Alexander! Het klinkt alsof alles soepel is verlopen, van de planning tot de plaatsing en ophaling. Bedankt voor je vertrouwen en tot een volgende keer.
Super service bij Paridon. Snel geregeld, snel en op tijd bezorgd en ook weer opgehaald.
19 June 2026
Daniel
Almere
Dank je wel, Daniel! Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen van begin tot eind. We helpen je graag weer als je er een keer behoefte aan hebt.
Goede communicatie over reservering, overleg met chauffeur over plaatsing en ophalen. Alles met telefoon.. heel prettig.
13 June 2026
Monique
Amsterdam
Wat fijn om te horen, Monique! Dat alles soepel is verlopen en het contact prettig voelde, daar doen we het voor. Bedankt voor je mooie beoordeling.
Snelle professionele service ook voor particulieren geschikt. En voor iedereen die een container huurt om zijn afval af te voeren… als thuis je afvalbak vol zit ga je ook geen toren van afval bouwen, laat de container op tijd ophalen.
17 May 2026
Dave
Weesp
Zie klacht gestuurd op 6 mei
7 May 2026
Aman
Almere
De container makkelijk te bestellen via de site, goede communicatie. Bak vol? Via de site ophaaldag selecteren en klaar! Alles top geregeld. Dit was mijn tweede bak...de derde zeker weer bij Paridon!
19 April 2026
Martin
Weesp
- kreeg een bak van een andere leverancier zonder bericht - verschillende onpersoonlijke berichten over moeten - geen reactie op reclame over 'makkkelijje plaatsing' voor de chauffeur dan niet voor ons
10 April 2026
Carel
Almere
voor het bestellen en ophalen van mijn container heb ik uiteindelijk 6 x moeten bellen. Een pluspunt: ze lossen het uiteindelijk wel op. Mijn indruk is dat de administratie niet op orde is.
30 March 2026
Bea
Bussum
Snelle levering, altijd correct.
27 January 2026
Jelle
Huizen
Goedemorgen Jelle,
Fijn om te horen dat je onze service als fijn hebt ervaren, hier doen we het voor!
Paridon Containers
De container wordt snel geleverd en nadat hij gevuld is ook weer snel opgehaald. Plezierige mensen en telefonisch goed bereikbaar.
25 January 2026
Thea
Goedemorgen Thea,
We zijn blij om te horen dat u onze service als fijn heeft ervaren en vooral dat u onze als plezierige ervaart :).
Paridon Containers
Komen afspraken na. Nette vriendelijke chauffeur. Tot de volgende keer.
13 January 2026
Ad
Goedemorgen Ad,
Bedankt voor de positieve review. Wij zullen de feedback ook delen met de desbetreffende chauffeur :).
Paridon Container
We hebben als bouwbedrijf altijd positieve ervaring met Paridon.
6 January 2026
Mario Efkan
Goedemorgen Mario,
Wij waarderen jou ook enorm als vaste klant! Op naar meer succesvolle leveringen.
conform afspraak
11 December 2025
ROB
utrecht
Je besteld een bak, als vol wordt ie opgehaald, géén gedoe… prima service!
11 December 2025
Pieter
Kortenhoef
Makkelijk te bestellen, ze zijn ook op tijd
10 December 2025
Makkelijk en prima
30 November 2025
Antonietta
Bussum
De Container was op tijd geleverd, en de chauffeur was vriedenlijk.
28 November 2025
Gijs
Almere
Helemaal netjes en alles goed op afspraken.
18 November 2025
Karolina
Amsterdam
4x container voor de verbouwing; prima gasten die behulpzaam zijn en even meedenken over plaatsing in de tuin.
17 November 2025
geurt
Laren
Makkelijk te bestellen via de site, duidelijk en snel. Plaatsing container en ophalen volgens afspraken.
7 November 2025
Saskia
Bussum
zeer professioneel en vriendelijke medewerkers
4 November 2025
anoniem
Bussum
Altijd snel geleverd en soms te vroeg zelfs. Chauffeur kan echt goed rijden.
31 October 2025
Frank
Almere
container bestellen dat gaat altijd makkelijk en soepel. Het ophalen van de container is drama!!!!! Via de site klikken op ophalen dan geen container op mijn adres of huis heel veel. Afgelopen zondag maar weer mail gestuurd via jullie info@ geen reactie tot heden. Net gebeld krijg ik te horen sorry er staat geen container op jullie adres, uuuhhhhhhhh das heel vreemd hij staat er toch echt. Dit is niet de eerste keer!! Expres 1 ster gegeven in de hoop dat er wat mee gedaan wordt. Nogmaals bestellen en bezorgen 5 sterren
22 October 2025
Ger
Ankeveen
Paridon Containers is een middelgroot familiebedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in inzameling en verwerking van diverse afvalstoffen.
Door onze jarenlange ervaring, deskundigheid en het directe contact met de werkvloer is het voor ons mogelijk snel en flexibel te reageren op de behoeften van de klant. Wij kunnen diverse rolcontainers, perscontainers en open/gesloten containers in verschillende maten beschikbaar stellen. Door middel van deze containers kunnen wij zorg dragen voor het afvoeren van diverse afvalstromen als bouw- en sloopafval, dakafval, puin, hout en groenafval.
Stammerkamp 1
1112VE Diemen