Niks op aan te merken
De Container was op tijd geleverd, en de chauffeur was vriedenlijk.
28 November 2025
Gijs
Laden reviews...
35 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 930 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen een positieve ervaring met snelle, professionele service en betrouwbare levering. Klanten noemen herhaaldelijk duidelijke communicatie, vriendelijke chauffeurs en tijdige ophalen. Enkele opmerkingen wijzen op administratieve uitdagingen, maar de algehele tevredenheid blijft hoog. De service wordt gewaardeerd om eenvoudig bestellen, advies en klantgerichte aanpak.
De Container was op tijd geleverd, en de chauffeur was vriedenlijk.
28 November 2025
Gijs
Almere
Helemaal netjes en alles goed op afspraken.
18 November 2025
Karolina
Amsterdam
4x container voor de verbouwing; prima gasten die behulpzaam zijn en even meedenken over plaatsing in de tuin.
17 November 2025
geurt
Laren
Makkelijk te bestellen via de site, duidelijk en snel. Plaatsing container en ophalen volgens afspraken.
7 November 2025
Saskia
Bussum
zeer professioneel en vriendelijke medewerkers
4 November 2025
anoniem
Bussum
Altijd snel geleverd en soms te vroeg zelfs. Chauffeur kan echt goed rijden.
31 October 2025
Frank
Almere
container bestellen dat gaat altijd makkelijk en soepel. Het ophalen van de container is drama!!!!! Via de site klikken op ophalen dan geen container op mijn adres of huis heel veel. Afgelopen zondag maar weer mail gestuurd via jullie info@ geen reactie tot heden. Net gebeld krijg ik te horen sorry er staat geen container op jullie adres, uuuhhhhhhhh das heel vreemd hij staat er toch echt. Dit is niet de eerste keer!! Expres 1 ster gegeven in de hoop dat er wat mee gedaan wordt. Nogmaals bestellen en bezorgen 5 sterren
Beveelt niet aan
22 October 2025
Ger
Ankeveen
Goed!
21 October 2025
Paul
Laten nh
Komt afspraken na goed te bereiken en denkt mee.
13 October 2025
Leon
ZAANDAM
Keurig op tijd van de aanvraag gebracht en als gevraagd op de aangewezen plek geplaatst. Too service, en aardige chauffeur(s)!
8 October 2025
Amsterdam
6 October 2025
Kevin
almere
De container was op tijd geleverd en weer opgehaald. Prijs en kwaliteit is goed. Mss wel een idee om bij het bestellen van een container de vermelding erbij te zetten dat je niet vergeet bij de gemeente een vergunning aan te vragen. Want tenslotte bestel je niet iedere week een container, tenminste ik niet.
3 October 2025
Yolanda
Weesp
Zoals de titel al meld, ben al jaren klant en nooit problemen gehad. Goede communicatie, kundige chauffeurs wie met je meedenken en ze zijn altijd vrolijk. Toppers zijn het!
1 October 2025
Bastiaan
Almere
Prima verlopen medewerkers chauffeurs echt toppie klantenservice bereikbaarheid slecht.Voor 16r containers verwisselen/plaatsen bestellen minpunt.Ook wkndn niet mogelijk terwijl in ons geval meeste werk ontruiming met team werd gedaan ook minpunt
27 September 2025
Darinka
Naarden
Telefonisch prettig contact over ophalen, het likt niet via de website. Container op de oprit gezet, ondanks weinig bij ons in het hofje.
26 September 2025
Inge
Kortenhoef
De 10m3 werd geleverd conform afspraak. De container is lekker groot dus je kan er veel in kwijt. Laten ophalen van de container was ook simpel.
24 September 2025
Rick
Bussum
Ik heb vaker een container gehad en deze werd altijd op tijd geleverd een ook weer opgehaald en als er een probleem was werd dit opgelost
15 September 2025
Rob
Huizen
Bak besteld online...erg makkelijk. Op de afgesproken dag geleverd, stond er al toen ik thuis kwam! Top. Bakkie vol, ff bellen, bakkie opgehaald. Binnenkort weer een bak nodig, deze bestel ik zeker weer bij de firma Paridon!
8 September 2025
Martin
Weesp
Container werd binnen het aangegeven tijdblok geleverd en later ook weer opgehaald. Wel zou het handig zijn dat het tijdstip van brengen meer specifiek zou zijn anders dan binnen een 5 uurs scope.
6 September 2025
Eric
Diemen
fijn ervaring met leveren van container voor tuinafval. Zeer vriendelijke chauffeur en op afgesproken tijd aanwezig.
5 September 2025
Joost
Huizen
plaatsen gaat super snel altijd perfect. alleen het weg halen mag wat sneller
28 August 2025
Bryan
Hilversum
Bij onze afwezigheid vanwege vakantie is de container PAL voor onze uitgang (looppoortje) geplaatst. Hierdoor is het voor ons bijna onmogelijk geworden om het huis te betreden. Een metertje naar voren en het probleem zou niet zijn ontstaan.
Beveelt niet aan
18 August 2025
SOFIAN
Almere
Een maand van te voren besteld en optijd bezorgd. Vriendelijke chauffeur en gaf goede uitleg.
15 August 2025
WimKas
Almere
Duidelijk aangegeven welke keuze containers er zijn en wat er wel in mag enwat niet er handig ...... top
7 August 2025
M.T
Hi M.T. ,
Wat een prachtige 10! Daar zijn we heel erg blij mee.
Met vriendelijke groet,
Team Paridon
Paridon Containers is een middelgroot familiebedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in inzameling en verwerking van diverse afvalstoffen.
Door onze jarenlange ervaring, deskundigheid en het directe contact met de werkvloer is het voor ons mogelijk snel en flexibel te reageren op de behoeften van de klant. Wij kunnen diverse rolcontainers, perscontainers en open/gesloten containers in verschillende maten beschikbaar stellen. Door middel van deze containers kunnen wij zorg dragen voor het afvoeren van diverse afvalstromen als bouw- en sloopafval, dakafval, puin, hout en groenafval.
Stammerkamp 1
1112VE Diemen