Goede en snelle service.
Ik heb per ongeluk een te groot rooster gekocht. Snel omruilen voor 1 die past was geen probleem.
26 July 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 569 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral snelle levering en duidelijke productinformatie. De site is gebruiksvriendelijk en de beschrijvingen komen overeen met wat is geleverd. Klanten waarderen een responsieve klantenservice en betrouwbare afhandeling van bestellingen. Wanneer er problemen waren, werden deze snel opgelost.
26 July 2025
Bas
Haarlem
Na terugkoppeling door de beheerder van de shop, werd een geschikt product kosteloos bezorgd. De levering verliep deze keer perfect : het adres was juist verwerkt. Mooi ondernemerschap waar klantentevredenheid zo centraal staat. Eerste ervaring : Interessant producten gamma. Maar, 1° De gekozen schoorsteenvegerstokken verloren hun koppeling bij het eerste allicht afwijkend gebruik, nl om een schoorsteenborstel door een wateraanvoer leiding (20cm doormeter) te trekken om die te reinigen. De stokken verloren hun koppeling wanneer louter oude mannen spierkracht gebruikt werd. 2° De levering ging totaal de mist in. Het was niet mogelijk om daarop in te grijpen. Liever een keuze voor Post NL of BPost. Door toevallig bezoek aan een stad 115 km verderop heb ik het pakket kunnen ophalen, o.a omdat de shopuitbater zich niet alleen op foutieve mail gebaseerd heeft.
22 June 2025
Matthias
Mechelen
Hallo Matthias,
Erg vervelend, allereerst onze excuses hier voor.
Ik heb met DPD contact opgenomen Wat betreft het afhaalpunt 115 km verderop.
Dit schijnt een systeemfout te zijn geweest, normaal zou het af te halen zij bij u in de buurt.
Als u contact met ons opgenomen had dan hadden contact op kunnen nemen met DPD zodat het bij u of een afhaalpunt bij u in de buurt afgeleverd had kunnen worden.
Fijn dat u de stokken zelf heeft afgehaald, erg jammer dat er een productie fout in de stok zat, onze excuses hier voor. Wenst u het geld retour of wenst u nieuwe stokken?
Ik kijk uit naar uw reactie.
Met vriendelijke groet Sjaak van Winden
Prima webshop, alles snel geleverd
3 June 2025
Frederik
Den haag
Zie boven
26 May 2025
Henk
Weurt
Product zoals beschreven en snel geleverd
25 May 2025
Ruud
's-Gravenhage
Ná een bestelling, moeiteloos een item kunnen toevoegen. Dit omdat ik na het bestellen van de schoorsteenveger hoorde dat een andere vonkenvanger nu verplicht is.
7 April 2025
Han
Overijssel
Zeer mooi scherm precies op maat
6 April 2025
Ron
Berkel en Rodenrijs
Top, precies zoals verwacht
18 March 2025
A.W.
Schoonrewoerd
Besteld in het weekend en dinsdag in huis. In een korte tijd gevonden op de website wat ik zocht. Zeer goede kwaliteit schoorsteen veegset voor een zeer redelijke prijs.
18 February 2025
Menno
SINT PHILIPSLAND
Top webshop ga zo door
28 January 2025
Abderrazak
België
Een door mij fout geplaatste bestelling kon ik simpel terugsturen en gelijk de goede bestelling doorgeven. Dit zonder enige discussie.
27 January 2025
Frans
Maarssen
Het bestellen ging makkelijk en levering sneller dan verwacht. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
24 December 2024
Rinus
Driehuis
Op maandagavond besteld en woensdag al bezorgd.
3 December 2024
Ad
Sprang capelle
Goede informatie gekregen na een vraagstelling! Daardoor tot koop overgegaan.
19 November 2024
Marcel
Maastricht
Product voldoet aan onze verwachtingen, gemakkelijk besteld en heel snel ontvangen
17 November 2024
Kurt
Merksem/ België
Voor een niet leek mag er wel een gebruiksaanwijzing bij in het Nederlands. Met plaatjes.
17 November 2024
Peter
Bergen (L)
Alles prima in orde!
28 October 2024
Michel
Vosselaar
Bestelling, betaling en levering niets op aan te merken. Tijd zal oordelen over kwaliteit van product.
13 October 2024
Eric
Oostende
Snel geleverd, prima!
8 October 2024
Marco
Sassenheim
Nuttige info verkregen. Vlotte levering.
6 October 2024
Jan
Veldegem
Goed product snelle levering redelijke prijs.
5 October 2024
Alex
Huissen
Ik had een probleempje betreft levering verkeerd product.Na contact via mail was alles direct netjes opgelost. Gewoon top.Bestel er zeker nog.
1 October 2024
Gino
Belgie
Zoal hierboven geschreven. Prima in orde en duidelijk.
26 September 2024
Hub
Keiden
Mijn bestelling is snel en goed geleverd
18 September 2024
Ton