Heeft een totaal van 480 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Positief sentiment97%
Klanten prijzen consequent de verzorgde verpakking, snelle verzending en duidelijke communicatie. De productkeuze en redelijke prijzen komen regelmatig terug in de beoordelingen. Over het algemeen ervaren klanten een betrouwbare online winkelervaring met attente service en een vlot bestelproces. De feedback onderstreept de sterke logistiek en waarde van de winkel.
Sterke punten
Uitstekende verpakking en zorgvuldige afhandeling
Snelle levering met duidelijke tracking
Concurrerende prijzen en een breed assortiment
Gebaseerd op 7 reviews
Amazing
Order was shipped late so they added goodies to my order.
Perfectly packed.
Highly recommended for those who also miss dutch grocery!
8 March 2023
ELISE DECHY
PARIS
Goede Selectie en een Snelle levering !!!
Ik heb nu al verschillende jaren met Worldwide Holland besteld en ben nog nooit teleurgesteld, en kijk vooruit op de toekomst, en misschien is er nog meer variatie onderweg ... Bedankt WorldwideHolland !!!
4 June 2022
Tino
Cavan
Zeer tevreden met de leverans
Winkelen op de website is makkelijk. De artikelen zijn zorgvuldig ingepakt en worden binnen een schappelijke tijd geleverd. Een ontzettende plus voor artikelen à la groothandel. Een kilo Venco drop of 150 st. Koffiekoekjes vind ik fijn om te bestellen. Helaas mis ik bepaalde merken maar ik denk niet dat het een probleem zou zijn als ik er om gevaagd had.
M.R.
Zweden
zeer tevreden
Ben zeer te vreden zijn wel een paar dingen die je niet kunt bestellen b.v krentebrood maar ben al erg blij met bepaalde produckten
Ria Hoebaus
Ebreichsdorf döllachgasse 13 2483
Great. Fast delivery
All good. Delivery to Germany very fast.
Phil
Peters
slecht slecht slecht
Heb een week gelden een bestelling gedaan. Nog niets verzonden. Mail verstuurd of er iets niet in orden was met de bestelling? Geen reactie!!! Dit is de eerste en laatste keer dat ik iets bij hen bestel!! Ga weer terug naar de hollandwebwinkel, snelle levering, goede communicatie....perfect. Ik ga ze maandag bellen grrrr
Patricia Corts
Saint-Mathieu
Zeer positief
Goed verpakt en snel geleverd
Linda
Berlin
snel geleverd, goede produkten
Helma Holzer
Dorfgastein
Perfecte, attente en hartelijke service !
Prima website. Directe follow up bij vragen. Meedenken met de klant. Service, service, service. Als het niet op de website staat, doet WWH zijn best om aan de wens van de klant te voldoen.
14 April 2022
Egbert
La Celle en Morvan
De smaak van thuis vlot bezorgd!
Mijn Duitse partner en haar zoon heb ik, sinds we elkaar kennen, zo langzaam vertrouwd gemaakt met typisch Nederlandse producten. Vóór Corona was ik meermaals beroepshalve op reis - ook naar Nederland. En kon ik dus snel bij de supermarkt binnenwippen. Sinds maart 2020...... Ach, we kennen het allemaal. Dus daarom super dat jullie er zijn. Bestellingen lopen ongecompliceerd, er wordt helder gecommuniceerd over de voortgang van de bestelafwikkeling en er wordt vlot bezorgd. En goed verpakt ook nog!
12 April 2022
Geert
Barsinghausen (D)
Fantastische service
Prettig te weten dat je te maken hebt met mensen die nog service verlenen. Pakket was geweldig verpakt en een net persoonlijk bericht over het noodgedwongen vervangen van een item met de mogelijkheid om dat nog te veranderen. Dit bedrijf springt eruit door de persoonlijke benadering en dat is alles wat je toch wilt? Hartelijk dank voor de geweldige service.
30 March 2022
Jacobus
Malmö, Zweden
Supertrage verzending en geen communicatie
De verzending (NL) zou 1-2 werkdagen duren, maar we zijn inmiddels 8 dagen verder en het is nog steeds niet bezorgd. Op mijn mail van een paar dagen geleden is niet gereageerd.
Voor mij helaas niet voor herhaling vatbaar.
30 March 2022
Martine
Amsterdam
Nice products, quickly delivered ! Thanks !
My husband is Dutch and he misses some typical Dutch products. So this is a good alternative to get a piece of the Netherlands at home ! :)
22 March 2022
BUNING
SEREILHAC
Makkelijk en snelle levertijd
Was binnen een week hier in praag
19 March 2022
Hendrik
Praag
Ik ben zeer tevreden
Het is beslist niet de laatste keer dat ik bestel.
Hubertina
Kamp-Lintfort ( D)
Heerlijk, weer eens drop, Hollandse kaas en pepernoten.
Fijn om Hollandse producten te kunnen bestellen. De levering is zeer correct en de verzending zeer zorgvuldig. Vriendelijke communicatie.
Bart
Desaignes
Allés is goed verpakt en komt Heel oover De relatie per mail snel en bevredend Levering snel Complimenten
Mieke
Carpentras
Het is altijd prima
Ben zeer tevreden
Thea
Pomoshtitsa
Eerste keer, goede ervaring.. normaal zorgde mijn moeder voor een "kerstpakketje" voor mij en kleinkids, maar gezien de huidige situatie niet mogelijk..
6 January 2022
Josefien
Bregnano
Alles super
Wat een geweldige service!
De bestelling wederom keurig geleverd.
Alles weer zeer goed verpakt!
Tot de volgende drop bestelling.
Groetjes uit Berlijn.
16 November 2021
Klaas
Berlijn
hier klopt iets niet
wat mij opvalt dat een bestelling ergens onderweg schijnbaar zoek raakt.
tel staat buiten bedrijf.
facebook pagina blokkeert sinds 1 week
16 November 2021
Berend Bartelds
kozuchow
Goed geregeld!
Ik heb meerdere malen boodschappen besteld en alles is altijd prima aangekomen, goed ingepakt. Wanneer er ietd niet voorradig is wordt dat goed aangegeven. Bij vragen-via mail- wordt er ook direct gereageerd.
19 October 2021
Sylvia
Kamp
Niet in voorraad
Het artikel dat ik bestelde was niet in voorraad, maar ik heb een terugbetaling ontvangen.
19 October 2021
kathy
Bredene
Heel goed!
Alles krijg ik vlug, goed ingepakt en vers. Wel bedankt voor uw vriendelijke service en hopelijk tot gauw weer:)
31 August 2021
Johanna Barchman
Puebla de Vicar
Helemaal goedgekeurd en snel
Graag nog een keer! Als wij niet naar huis kunnen vanwege de COVID-19, komt de hagelslag bij ons;-).
28 August 2021
Erin